leeful74 کاربر سایت Jan 13, 2022 #121 سلام نمیشه از طریق اتصال مشترک ps4وpc به مودم اینکار رو انجام داد؟؟
leeful74 کاربر سایت Jan 13, 2022 #122 بعدش ما که مثلا test connection رو نمیزنیم میریم تو یوزرگاید نمیاد هیچی
leeful74 کاربر سایت Jan 13, 2022 #123 لطفا بهمون قشنگ توضیح بدید ببینیم چطور انجام بدیم دمت گرم خیلی منوی عالی هستش فقط من کنسولم اسلیم 2016b هستش کدوم هن واسه من کرنل پنیک کمتری داره و یا 0 هستش؟؟(HEN vtx (HEN 1.7???
لطفا بهمون قشنگ توضیح بدید ببینیم چطور انجام بدیم دمت گرم خیلی منوی عالی هستش فقط من کنسولم اسلیم 2016b هستش کدوم هن واسه من کرنل پنیک کمتری داره و یا 0 هستش؟؟(HEN vtx (HEN 1.7???
kingcyres کاربر سایت Jan 14, 2022 #124 نوشته شده توسط leeful74: لطفا بهمون قشنگ توضیح بدید ببینیم چطور انجام بدیم دمت گرم خیلی منوی عالی هستش فقط من کنسولم اسلیم 2016b هستش کدوم هن واسه من کرنل پنیک کمتری داره و یا 0 هستش؟؟(HEN vtx (HEN 1.7??? بیشتر... از طریق پی سی هم میشه و آموزش ها کامله برای اجرای بازی های جدید باید روی Golden hen بزنی بقیه کار نمیکنه و قدیمیه آخرین ورژن رو دانلود کن آموزش از طریق پی سی هم قرار داده شده
نوشته شده توسط leeful74: لطفا بهمون قشنگ توضیح بدید ببینیم چطور انجام بدیم دمت گرم خیلی منوی عالی هستش فقط من کنسولم اسلیم 2016b هستش کدوم هن واسه من کرنل پنیک کمتری داره و یا 0 هستش؟؟(HEN vtx (HEN 1.7??? بیشتر... از طریق پی سی هم میشه و آموزش ها کامله برای اجرای بازی های جدید باید روی Golden hen بزنی بقیه کار نمیکنه و قدیمیه آخرین ورژن رو دانلود کن آموزش از طریق پی سی هم قرار داده شده
balex_kg کاربر سایت May 25, 2023 #125 سلام تشکر از زحمات شما. متاسفانه فایل اندروید در آپلود سنتر پاک شده است...