با سلامسلام من از HEN 1.8 استفاده می کنم. اگه بخوام به آخرین ورژن تبدیلش کنم می تونم از همین روش استفاده کنم یا قبلش باید کنسول رو ریست فکتوری کنم؟ و اینکه بازی هایی که الان دارم از بین میرن؟ ممنون پیشاپیش
تغییر خیلی خاصی نکرده،مقداری بهینه شده و قابلیت اجرای بازی های بک پورت شده به 5.0.5 رو میدهسلام وقت بخیر. من ورژن 1.8 دارم. این نسخه جدید ( 2.1.1 ) چه مزیت ها و قابلیت هایی نسبت به نسخه 1.8 داره ؟ و اینکه مشکلی نداره این نسخه جدید ؟ ممنون
امکان قرار دادن هک 2.1.4 هستبا سلام
ببخشید ورژن 1.5.7 یا ورژن 1.5.8 رو دارید برای دانلود؟
آیا امکانش هست Hen V 2.1.4 رو نیز داخلش قرار داد؟ کسی برای دانلود داره؟
ممنون.
سلامدوستانی که تاپیک رو دنبال میکنند توجه داشته باشند
با توجه به ریلیز شدن هک 6.72 و عدم استیبل بودن این نسخه از هک تا این زمان
لطفا روی 5.0.5 باقی بمونید
و
از نسخه های بازی به همراه پچ دانگرید که قابلیت اجرای بازی روی 5.0.5 رو میده استفاده کنید
به محض ریلیز هک استیبل تاپیک به روز رسانی خواهد شد
سلام، از لینک زیر استفاده کنید خودش آموزش داده، من استفاده کردم و مشکلی نداره.سلام
خسته نباشید و ممنون بایت زحماتتون
من ورژن دستگاهم ۵.۰۵ هست.پچ دانگرید بازی رو هم بعد از نصب بازی نصب میکنم ولی بازی اجرا نمیصه
چجور باید ورژن hen رو آپدیت کنم؟
منم مثل شما نتونستم اوکیش کنم به جاش فایل های مورد نیاز رو روی فلش ریختم و وصل کردم به کنسول بعد ادرس " leeful.github.io/usb " رو تو مرورگر زدم که فایل ها رو کش کرد.من متد usb leefol رو رفتم نتونستم binloader رو بیدا کنم و ادامش بدم
کسی میتونه کمک کنه؟
دوست عزیز یعنی این که شما تونستی بدون اینترنت فایل ها رو به PS4 بفرستی ؟؟ اگر آره میشه یه توضیح در مورد روش و همینطور فایل های لازم بدید ممنون میشم . من هنوز ورژن HEN رو بالا نبردم و روی 1.6 هستم . ( راستی اگه بشه فقط HEN 2.1.4 رو به تنهایی در کنسول کش کنیم هم سبک و هم عالی میشه چون من به بقیه پی لودها نیاز ندارم . )منم مثل شما نتونستم اوکیش کنم به جاش فایل های مورد نیاز رو روی فلش ریختم و وصل کردم به کنسول بعد ادرس " leeful.github.io/usb " رو تو مرورگر زدم که فایل ها رو کش کرد.
دروددوست عزیز یعنی این که شما تونستی بدون اینترنت فایل ها رو به PS4 بفرستی ؟؟ اگر آره میشه یه توضیح در مورد روش و همینطور فایل های لازم بدید ممنون میشم . من هنوز ورژن HEN رو بالا نبردم و روی 1.6 هستم . ( راستی اگه بشه فقط HEN 2.1.4 رو به تنهایی در کنسول کش کنیم هم سبک و هم عالی میشه چون من به بقیه پی لودها نیاز ندارم . )
مرسی دوست عزیز ولی من به دنبال یه روش کاملا آفلاین هستم و در این روشی که شما فرمودید به اینترنت همچنان نیاز هستش . باز هم ممنون .درود
من فایل های لازم رو روی فلش ریختم و فقط آدرسی که دادم خدمتتون رو تو مرورگر کنسول زدم و کش شدن تو حافظه و ... اتوماتیک انجام میشه کار خاصی لازم نیست انجام بدید. بعد از اون اینترنت رو قطع کنید و برای دفعات بعد دیگه نیازی نیست اینترنت متصل باشه فقط کافیه به User Guide تو تنظیمات کنسول برید تا منو هک براتون بیاد.
فقط پیلود Hen 2.1.4 رو اطلاعی ندارم چطوری میتونید داشته باشید و کش کنید تو حافظه کش مرورگر ولی متد Leeful چیز خوبیه رو کنسول من خیلی خوب جواب داده و باهاش اسپایدرمن رو تمام کردم بدون خاموشی.
متد leeful یه اپ اندروید هم داره که باید رو گوشی نصب و اجرا بشه بعد از اون گوشی و کنسول به یه مودم یا گوشی دیگه ای که هات اسپاتش روشن باشه وصل بشن و آدرسی که توی اپ اندروید مینویسه رو تو مرورگر بزنید تا هک کش بشه تو مرورگر. واسه اینکه به اینترنت وصل نشید میتونید سیم تلفن مودم رو بکشید.مرسی دوست عزیز ولی من به دنبال یه روش کاملا آفلاین هستم و در این روشی که شما فرمودید به اینترنت همچنان نیاز هستش . باز هم ممنون .