mqg1387
کاربر سایت
خودش هم خیلی خوشحال میشهکار خیلی خوبی کردی
مثل قرض دادن کتابه تا کسان دیگه هم ازش لذت ببرن
دمت گرم
دوست داره با گیم های قدیمی آشنا بشه
خودش هم خیلی خوشحال میشهکار خیلی خوبی کردی
مثل قرض دادن کتابه تا کسان دیگه هم ازش لذت ببرن
دمت گرم
ما حوالی ایلامیماز کدوم شهر هستی عزیز
سلام برو یوتوب کانال vgl کلیپ لیست تمام بازی های ps2 رو ببین اگه حرف اول اون بازی رو یادته چون به ترتیب حروف الفباست قسمت بازی هایی که با اون حرف شروع میشن رو ببین پیدا میکنی البته الان دیدم دوستان پاسخ دادن به طور کلی کانال vgl لیست تمام بازیای کنسول های رترو رو میزاره برای پیدا کردن بازی های کلاسیک رو کنسول های کلاسیک عالیهسلام
چند روز پیش یکی از دوستام یه کلیپ برام فرستاد از یه بازی فوتبال ps2 بود ولی pes و fifa نبود بازی خوبی بود اسمش رو نداد خودمم گشتم ولی چیزی پیدا نشد
کسی تجربه ای از بازی های فوتبال ps2 بجز عناوینی که عرض کردم داره
مشتی شما چند وقت نبودی نگران شدیم پرچم دار سلطان کنسول های رترو کجاست نمیادما حوالی ایلامیم
بیشتر بخاطر مشغله کاریهمشتی شما چند وقت نبودی نگران شدیم پرچم دار سلطان کنسول های رترو کجاست نمیاد
اره پیدا میشه ولی باید وقت بزاری برو یوتوب کانال vgl کلیپ های مجموعه بازی های کنسول ها رو ببین هر بازی رو بخوای پیدا میکنی ولی باید وقت بزاریسلام ، یه سوال دارم ، یه بازی برای پی اس 1 بود که بازی های میکرو یا همون آتاری رو داشت ، بازی قارچ خور ، تانک ، کنترا ، بمبر من و خیلی بازی دیگه ،
متاسفانه من نمیتونم این بازی رو پیدا کنم تو اینترنت ، کسی اسم یا لینکی داره بهم بده
بعد اینکه بازی های سگا و اتاری رو میشه بصورت مجموعه ای پیدا کرد و رو پی اس 2 اجرا کرد ؟
این رو امتحان کنید که مجموعه ای از بازیهای میکرو برای ps1 هست و حجم خاصی هم نداره. یکی از لینک ها فایل cue و دیگری فایل bin هستش که در کنار هم همون سی دی مربوطه میشه:سلام ، یه سوال دارم ، یه بازی برای پی اس 1 بود که بازی های میکرو یا همون آتاری رو داشت ، بازی قارچ خور ، تانک ، کنترا ، بمبر من و خیلی بازی دیگه ،
متاسفانه من نمیتونم این بازی رو پیدا کنم تو اینترنت ، کسی اسم یا لینکی داره بهم بده
بعد اینکه بازی های سگا و اتاری رو میشه بصورت مجموعه ای پیدا کرد و رو پی اس 2 اجرا کرد ؟
Ps2 فلشخوره؟ شبیهساز و بازیارو بریز تو فلش بعد با u launch elf وارد فلش شو شبیه ساز رو اجرا کن.بعد اینکه بازی های سگا و اتاری رو میشه بصورت مجموعه ای پیدا کرد و رو پی اس 2 اجرا کرد ؟
ایسام زیاده میتونی گیر بیاریسلام خدمت دوستان عزیزم مدت زیادیه که خبری از هیچ کدوم از عزیزان زحمت کش این پیج نیست واقعا حیفه این همه تلاش و زحمت یک دفعه کنار گذاشته بشه
دوستان عزیز کسی ps2 fat با کپچر نداره بخواد بفروشه
یا کسی روتر برای ps2 slim داره که بتونم هار رو بهش وصل کنم
خودم یه روتر گرفتم متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم نه دانشش رو ندارم و هر اموزشی رو که دیدم با این دستگاه منطبق نشد گویا اون قابلیت رو نداره چون خیلی قدیمیه
ایسام سر گردنه هست سایت های خارجی سفارش بدهایسام زیاده میتونی گیر بیاری