silent ops
کاربر سایت
یه نتورک ساتا پیدا کن تمام مشکلات حلوالا رو اخرین opl زدم بازی اون قسمت باس اول مجسمه کلا گیر می کرد و وارد لول بعد نمی شود لطف می کنی فایل های بهترین اجرا کننده رو بفرستی ممنونم
یه نتورک ساتا پیدا کن تمام مشکلات حلوالا رو اخرین opl زدم بازی اون قسمت باس اول مجسمه کلا گیر می کرد و وارد لول بعد نمی شود لطف می کنی فایل های بهترین اجرا کننده رو بفرستی ممنونم
من کنسولم فت هست فک کنم رو فت مشکل داره کلااین نسخه رو تست کنید، آخرین نسخه بتاست، من بی مشکل حتی با نسخه های قدیمی تر OPL هردو نسخه GOW رو تموم کردم، نباید مشکلی باشه اصلا...
دارم اتفاقا نتورک اداپتور ولی قبلا ۸سال پیش ریختم الان دیگه حوصله ریختن رو هارد رو ندارم و از یادم هم رفتهیه نتورک ساتا پیدا کن تمام مشکلات حل
خوب وقتی کنسولت فت هست یه HDD پیدا کن بنداز روش جونت رو راحت کن...من
من کنسولم فت هست فک کنم رو فت مشکل داره کلا
از این بهتر کاری نداره کپی کردن بازی ..البته نتورک ide خوب ..یادش بخیر سه تا نتورک ساتا داشتم تو فروم همسایه اون زمان فروختم نمیدونستم نایاب .لاکردار نتورک ساتا روش هک osd بریز سرعتش وحشتناک تو اجرا بازی .بدون هنگ ..
لامصب کسی نیست بریزه خودمم واقعا دیگه حوصله مثل قدیم نیستم و حوصله چم خمشو اصلا ندارم و از یادم رفتهاز این بهتر کاری نداره کپی کردن بازی ..البته نتورک ide خوب ..یادش بخیر سه تا نتورک ساتا داشتم تو فروم همسایه اون زمان فروختم نمیدونستم نایاب .لاکردار نتورک ساتا روش هک osd بریز سرعتش وحشتناک تو اجرا بازی .بدون هنگ ..
همه چی دارم هارد ۴۰ گیگ سونی اصلی خودش فقط بازی ریختن روش دردسر داره چه فایده کسی هم نیست بریزه کسی هست بفرستیم هارد بریزه ؟خوب وقتی کنسولت فت هست یه HDD پیدا کن بنداز روش جونت رو راحت کن...
استفاده از HDD معمولا بین همهی گزینه ها بهترینه.
هی منم الان دیگه زن زندگی گرفتارم کرده..قبلآ فعالیتم زیاد بود.. سن رسیده به ۳۶لامصب کسی نیست بریزه خودمم واقعا دیگه حوصله مثل قدیم نیستم و حوصله چم خمشو اصلا ندارم و از یادم رفته
اول کار هارد با برنامه ule ps2 که تو مموری هست فرمت کن یا با برنامه win hllp pc فرمت کن پارتیشن هارد ایجاد میشه..iso ها رو داخل winhllp انتخاب کن کپی میشه داخل هارد ..همه چی دارم هارد ۴۰ گیگ سونی اصلی خودش فقط بازی ریختن روش دردسر داره چه فایده کسی هم نیست بریزه کسی هست بفرستیم هارد بریزه ؟
بخدا سن که می رسه به ۳۰ دیگه ادم درگیر زندگی و مشکلات دیگه ادم مثل قبل نمی تونه فکرشو بگذاره رو این چیزا من جدیدا واقعا حوصله این کارا رو ندارم اصلا و ابدا روحم و جسمم تحمل سختی ریختن این جور چیزا رو نداره یه ۱۰سال پیش تا مرز نصب لینوکس رو پلی ۲ رفتم چه قدر پیگیر این چیزا بودمهی منم الان دیگه زن زندگی گرفتارم کرده..قبلآ فعالیتم زیاد بود.. سن رسیده به ۳۶
اول کار هارد با برنامه ule ps2 که تو مموری هست فرمت کن یا با برنامه win hllp pc فرمت کن پارتیشن هارد ایجاد میشه..iso ها رو داخل winhllp انتخاب کن کپی میشه داخل هارد ..
ویدیو زیر آموزش یوتیوب ..البته راه خیلی زیاد داره برای کپی کردن تو هارد بازی..این برای شما راحت تر
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch?v=dKzuEJrIzBk&ved=2ahUKEwju_Yvm16b8AhUyRuUKHeM8DIsQo7QBegQICBAE&usg=AOvVaw29mET6pKWjyZsLpCXSNOLx
منم اون زمان فن xbox original و ps2 سخت افزار نرم افزار..الان دیگه نمیدونم چرا مثل قدیم نیستم منم دیگه خیلی حوصله ندارم فقط در حد خوندن تایپیک دوستان .همین بسبخدا سن که می رسه به ۳۰ دیگه ادم درگیر زندگی و مشکلات دیگه ادم مثل قبل نمی تونه فکرشو بگذاره رو این چیزا من جدیدا واقعا حوصله این کارا رو ندارم اصلا و ابدا روحم و جسمم تحمل سختی ریختن این جور چیزا رو نداره یه ۱۰سال پیش تا مرز نصب لینوکس رو پلی ۲ رفتم چه قدر پیگیر این چیزا بودم
منم اون زمان فن xbox original و ps2 سخت افزار نرم افزار..الان دیگه نمیدونم چرا مثل قدیم نیستم منم دیگه خیلی حوصله ندارم فقط در حد خوندن تایپیک دوستان .همین بس
دمت گرم کامنت سال رو دادی عشقیرفیق میگم احیانا اگر مثل قبل بازی نمیکنی
قصد فروش ps2 رو نداری با همون هارد و تشکیلاتش؟
چرا دارم قسط فروش یه هارد ،320 روش با نتورک . لنزم سالم ..بیا پی ویرفیق میگم احیانا اگر مثل قبل بازی نمیکنی
قصد فروش ps2 رو نداری با همون هارد و تشکیلاتش؟