هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

ارتقا تو کنسول ها نسل ۶ فقط xbox original
هکش باقلوا 😁
هم نرم افزاری هک میشه هم سخت افزاری
هارد تا ۲۵۰ گیگ ساپورت نمیکنه سوکت قدیمی
سوکت جدید ساتا فکر کنم بیشتر
پورت دسته میشه پورت usb 😁
پورت دسته تبدیل به رم ریدر کردن 😁
داشبورد براش هزار مدل ساختن
و ...... 🤪
ولکنش هم نیستن بازم دارن براش هزار
چیز میسازن 🙈

تو نسل ۷ هم wii از نظر راحتی هک و اجرا
احسنت دقیقا همینه
اکس باکس یه کامپیوتر بود واسه خودش. روش هارد ۵۰۰ IDE هم برای یکی از بچه ها انداختم یه بار، جواب میداد. کلا کنسولی برای شبیه سازی کنسولهای قبلیه. و البته در مورد اجرای بازی‌های خودش با ftp می ریزی روش. همین طور انواع و اقسام فایلها و رام کنسولهای دیگه. فول آپشنیه برای خودش.
کنسول wii هم از اون طرف برای انواع شبیه سازها اوکی هست البته قدری ضعیف تر از اکس باکس. اما خوب به لطف اجرای بازی‌های گیم کیوب و جمع و جور بودن گزینه معرکه ای هستش.

واقعا حیفه
کاشکی یه ارتقا سخت افزاری کامل به شکل یه مموری کارت براش بزنن
مشکل اینجاست که برای ساپورت USB بالاتر باید کنترلر چیپ اون ارتقا پیدا کنه! تازه بعد از ارتقای چیپ USB باید سی پی یو قابلیت پردازش در سرعت بالاتر USB 2 رو داشته باشه! عملا روی ps2 شدنی نیست مگر اینکه مادربورد کامل عوض بشه یعنی از ps2 بودن فقط پوسته پلاستیکی رو داشته باشه. واقعا جای کار نداره تو این زمینه. با توجه به‌ تمامی محدودیت‌های ps2، همین موارد انجام شده تا الان روی ps2 واقعا عالی بوده و دست مریزاد داره.

بهترین خروجی تصویر فقط scart/rgb داره تو ps2
البته این پورت تو تمام کنسول ها قدیمی بهترین خروجی داره
خروجی تصویر البته منظورم نبود، منظورم روش تقریبا جدید MX4SIO برای اجرای بازی های کپی بود (همین خوندن بازی ها از طریق درگاه مموری کارت)
چندروش هست برای اجرای بازی ها روی ps2، درست خاطرم باشه روی مدل های فت قدیمی یه درگاه اختصاصی دیگه هم بود که بعد ها حذف شد (اسمش خاطرم نیست) از اون هم برای اجرای بازی استفاده کردن حتی (اونم سرعت بهتری بنسبت USB داشت 😂)
حال حاظر این MX4SIO خیلی جذاب بنظر میاد، ایشالا وقت کنم باید بسازمش و یه تستی کنم....

متاسفانه اصلا امکان نداره. این یه مقوله سخت افزاری هستش و با فریمور قابل جبران و اصلاح نیست. اگر این مشکل وجود نداشت عملا اجرای بازی‌ها و مدیریت پورت usb در کنسول ps2 هم مشابه wii و بقیه میشد. حیف😔
از حق نگذریم با وجود تمام این محدودیت های که روی ps2 هست برنامه ها و ابزارهای خوبی براش اومده
همین OPL واقعا محشره، با وجود اینکه داره از روی یه پورت USB 1.1 بازی هارو میخونه (که واقعا سرعت خوندنش پایینه) بازم می‌تونه پرفورمنس خوبی ارائه بده...
لپ کلام دیگه هرکاری از دستشون بر اومده کردن، ازین بیشتر دیگه خود سخت افزار کنسول نمیزاره 😂
هر موقع نسخه جدید اومد
بی زحمت لینکش رو اینجا بزارید
ممنون
توی آخرین پست تاپیک فارسی ساز OPL گذاشتمش دیشب.

از حق نگذریم با وجود تمام این محدودیت های که روی ps2 هست برنامه ها و ابزارهای خوبی براش اومده
همین OPL واقعا محشره، با وجود اینکه داره از روی یه پورت USB 1.1 بازی هارو میخونه (که واقعا سرعت خوندنش پایینه) بازم می‌تونه پرفورمنس خوبی ارائه بده...
لپ کلام دیگه هرکاری از دستشون بر اومده کردن، ازین بیشتر دیگه خود سخت افزار کنسول نمیزاره 😂

توی آخرین پست تاپیک فارسی ساز OPL گذاشتمش دیشب.
بعد مشکل اجرای بعضی بازی ها رو نداره
آخه میگن بعض از نسخه چند تا بازی رو خوب نمیاره ؟؟؟؟

Transformers-Revenge-of-the-Fallen.jpg
نسخه PS2/Wii این بازی خیلی جذاب بود😍
مثلا شما همون اول بازی در نقش بامبل‌بی دنبال یکی از دیسپتیکان ها میگردید.
وقتی بهش میرسید،خودتون تبدیل می‌شید به همون دیسپتیکان و با بامبل‌بی مبارزه میکنید😁
خدایی مثه این میمونه که شما دارید تو بازی با یه باس مبارزه مبارزه کنید بعد تبدیل بشید به همون باس😉

نه
فقط با گوشی بازی میکنم
درگیر مخارج دیگه ام

https://forum.bazicenter.com/threads/خارج-از-تاپیک-قوانین-نوشته-شده-در-اولین-پست-تاپیک-حتما-خوانده-شوند.4456/page-6014#post-5184288

دیگه اون دوران من هم گذشت
من آخر های دوران گیمریم هست
و دیگه باید کلا از گیم خداحافظی کنم
الآنم تا حدودی کردم

االبته من از اول هم گیمر حرفه ای نبودم کلا گیمری بودم که گیمر بوده باشه 😁

دیگه سن ما بالا رفته دیگه جذابیتی برای من گیم نداره
و دیگه تو فکر ها دیگه ام
مشکلات واقعی زندگی
ضربه ها و آسیب به روح و روان

دیگه @highlight آخرین دوستانش تو بازی سنتر رو هم از دست خواهد داد

بخصوص بچه ها wii دار و wii باز فروم‌ که هیچکدوم نیستن یا من ندیدمشون سال هاست همگی فروم ترک کردن رفتن فقط من و @highlight موندیم
حس دایناسور بودن بهم دست داد 😁

@highlight اون پسره فرید سرور بود فکر کنم اگر اشتباه نکنم رو یادته ؟ خیلی با معرفت بود و یه روزی رفت که رفت ، دلم بار ها براش تنگ شد 😔

هر وقت از فروم برم ، دیگه برای همیشه میرم و دلم برای دوستام مثل خودت
و
@highlight
@rezvideo
@HIGH VOLTAGE
@Amir rad
@deadkin
@amir_amd
و ..... تنگ میشه
درگیری مشکلات برای منم زیاد شده دیگه میخام کلا قید دنیای بازی بزنم
سنم الان 35 چه زود گذشت:Neutral:

نه
فقط با گوشی بازی میکنم
درگیر مخارج دیگه ام

https://forum.bazicenter.com/threads/خارج-از-تاپیک-قوانین-نوشته-شده-در-اولین-پست-تاپیک-حتما-خوانده-شوند.4456/page-6014#post-5184288

الآنم تا حدودی کردم

و دیگه تو فکر ها دیگه ام
مشکلات واقعی زندگی

بخصوص بچه ها wii دار و wii باز فروم‌ که هیچکدوم نیستن یا من ندیدمشون سال هاست همگی فروم ترک کردن رفتن فقط من و @highlight موندیم

@highlight اون پسره فرید سرور بود فکر کنم اگر اشتباه نکنم رو یادته ؟ خیلی با معرفت بود و یه روزی رفت که رفت ، دلم بار ها براش تنگ شد 😔

و
@highlight
@rezvideo
@HIGH VOLTAGE
@Amir rad
@deadkin
@amir_amd
و ..... تنگ میشه
من هنوزم زنده و هستم و ۳۰سال با قدرت گیمر بودم و خواهم بود و عزیز دل شما هم بازنشته نشو و فقط کافیه دیدگاهتو عوض کنی منم مشکل دارم ولی اجازه نمی دم فعلا بازنشسته بشم شماهم همین طور با گیم خواهم مرد مثل یک گیمر یا گیم یا بازم گیم نشد نداره

نه
فقط با گوشی بازی میکنم
درگیر مخارج دیگه ام

الآنم تا حدودی کردم

و دیگه تو فکر ها دیگه ام
مشکلات واقعی زندگی

و
@highlight
@rezvideo
@HIGH VOLTAGE
@Amir rad
@deadkin
@amir_amd
و ..... تنگ میشه
پس بازنشسته نشو گیم می تونه تو رو از غم و اندوه و مشکلات نجات بده

نه
فقط با گوشی بازی میکنم
درگیر مخارج دیگه ام

الآنم تا حدودی کردم

و دیگه تو فکر ها دیگه ام
مشکلات واقعی زندگی

و
@highlight
@rezvideo
@HIGH VOLTAGE
@Amir rad
@deadkin
@amir_amd
و ..... تنگ میشه
احسان جان
دنیا همینه. واقعا دلمون واسه دوستانی که قبلا تو بازیسنتر داشتیم و دیگه نیستند تنگ میشه اما بالاخره باید ادامه داد. مشکلات همیشه بوده و هست و صد البته با بالا رفتن سن مسوولیت‌ها بیشتر میشن.
خودم الان دو نوبت صبح تا ظهر و عصر تا ۱۰ شب کار میکنم. هزینه ها هم که خدا بده برکت!!
ولی بالاخره بعضی وقتها یه سر کوچولو به دنیای بازی میزنم. مسلما مثل قبل نمیشه ولی خوب کاریش هم نمیشه کرد. اما خوب همین درگیر بودن و یه سر زدن به بازی خودش همون زندگی ما هستش دیگه😅😁
انشاالله اولویت اول همون زندگی و برنامه ها و در کنارش دنیای بازی‌ها حالا هر چقدر هم که کمرنگ شده باشه. بالاخره چند تا دایناسور تو بازیسنتر هستیم برای خالی نبودن عریضه 🤣🤣🤣🤣
انشاالله که دلت شاد و تنت سلامت باشه.

آخرین ویرایش:
احسان جا

احسان جان
دنیا همینه. واقعا دلمون واسه دوستانی که قبلا تو بازیسنتر داشتیم و دیگه نیستند تنگ میشه اما بالاخره باید ادامه داد. مشکلات همیشه بوده و هست و صد البته با بالا رفتن سن مسوولیت‌ها بیشتر میشن.
خودم الان دو نوبت صبح تا ظهر و عصر تا ۱۰ شب کار میکنم. هزینه ها هم که خدا بده برکت!!
ولی بالاخره بعضی وقتها یه سر کوچولو به دنیای بازی میزنم. مسلما مثل قبل نمیشه ولی خوب کاریش هم نمیشه کرد. اما خوب همین درگیر بودن و یه سر زدن به بازی خودش همون زندگی ما هستش دیگه😅😁
انشاالله اولویت اول همون زندگی و برنامه ها و در کنارش دنیای بازی‌ها حالا هر چقدر هم که کمرنگ شده باشه. بالاخره چند تا دایناسور تو بازیسنتر هستیم برای خالی نبودن عریضه 🤣🤣🤣🤣
انشاالله که دلت شاد و تنت سلامت باشه.
هنوز کو تا ماموت بودن دایناسور بودن جا داره

بابا تلگرام فعال نیستم خداوکیلی😆
آره رترو گیمینگ که عشقه. البته بعضی از بازی‌های جدیدتر هم تجربه میکنم ولی در مورد سیاه بودن خیلی از بازی‌های جدید کاملا باهات موافقم. مثلا بازی Hell Blade رو امتحان کردم و اول بازی محو گرافیک و .... شدم. ولی چشمت روز بد نبینه دقایقی از بازی که پیش رفت اون قدر مزخرف بود که کاملا از سیستم پاکش کردم! (بماند که همون اول بازی با اون مدت زمان زیاد تو قایق ..... 😆) البته امیدوارم طرفداران این بازی یا موارد مشابه خدای نکرده از من به دل نگیرند ولی واقعا برای بنده (تاکید می‌کنم صرفا نظر شخصی بنده) تجربه افتضاحی بود از یک بازی فاقد گیم پلی که فقط تمرکزش روی اتمسفر و گرافیک و پازل بدون هیجان بود و حقا که باید فیلم میشد تا بازی!!!
بماند فقط خواستم بگم حق داری تجربه شیرین بازی‌های قبل و البته معدودی از بازی‌های فعلی قطعا با دیدن این موارد جدید دچار سرخوردگی میشه ولی به هر طریق هنوز هم عناوین و دلایل خوب برای ادامه هست.
خلاصه انشاالله جمع دوستانه همیشه جمع باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• EMS
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or