mqg1387
کاربر سایت
یه نسخه پلتفرمر هم داشتبازی هرکولس برای ps2
ولی یه هرکولس متفاوت
رالی شده یعنی مسابقات گاری سواری
هرکول نبرد با خدایان اسمش بود
یه نسخه پلتفرمر هم داشتبازی هرکولس برای ps2
ولی یه هرکولس متفاوت
رالی شده یعنی مسابقات گاری سواری
خوبی آقا احسان چرا !!!??من همینجا رسما اعلام می کنم تو هیچ تاپیک مرتبط با ps1 دیگه فعالیت نمیکنم
درباره ps1 دیگه نظری نمیدم و برام مهم نیست و نخواهد بود
و ۳ پست تا پست آخرم در تاپیک های مخصوص ps1 پاک کردم
نه بابا ، این چه حرفیه ، شما خودت با هر آیدی که داشتی اینجا رو زنده نگه داشتی
ممنون گلمفدات تو خوبی داداش ؟
به ۲ دلیل
دلیل اول : یه دلیل شخصی دارم
که دوستمون @mqg1387 هم ازم پرسید دلیلش چیه توضیح دادم تو پیام خصوصی بهش
دلیل دوم :
تا حالا دیدی من تو تاپیک ها ps1 زیاد فعال باشم ؟
همون تاپیک بهترین بازی ها ps1
خودت نگاه کن چنتا پست دارم کل
زیاد هم نظر نمیزارم درباره پلی استیشن ps1
اون نیمچه فعالیت هم داشت فقط و فقط و فقط و فقط بخاطر یه نفر بود که خودش گفته بود دوست داره تاپیک ps1 مثل ps2 تو فروم هم باشه که فعال باشه ، که فقط بخاطر اون فعالیت کردم در اون بخش
که دیدم تحویل نمیگیره کلا ، منم بیخیال شدم دیگه امروز
کنسول سونی ۱
زمان ما بهش میگفتن سونی ( همین )
نه پلی استیشن ، نه پلی استیشن ۱ ، نه چیز دیگه
کنسول خوبی بود اما به درد امروز و گرافیک امروز نمیخوره
پلی استیشن ۲ هم خیلی ضعیفه واقعا نسبت امروز ، اما از لحاظ گرافیکی حداقل قابل تحمل هست
میتونی حداقل به تلویزیون وصل کنیم بازی کنیم باز هم اون هم به تلویزیون های مدرن وصل کنی دردسر داره باید تبدیل بخری یا کابل کامپوننت بخری و غیره
حتی نمیگم قابل قبوله ، میگم قابل تحمله و جوابه و راحت میشه ازش لذت برد
ولی ps1 رزولوشن خیلی پایینه ، خیلی از بازی های گرافیکی دون دون پیکسل پیکسل هست
خودمون ps1 داشتیم و بازی کردیم و لذت بردیم ولی من وقتی کودک بودم بازی کردم
اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه و حرف اشتباهی نزنم من دبستان بودم پلی استیشن۱ داشتیم یا اول راهنمایی
برای اون زمان خوب بود
نه الان
نکته بعد ، تو خودت بندرت خیلی کمیاب تو فروم تو بخش ps2 گاهی گذری میبینمت گاهی یادم میره همچین آیدی هم یه زمانی اینجا بوده اصلا و اصلا وجود داشته
دیگه چه برسه تاپیک ps1
پس برای تو نباید فرقی کنه
اکثر فعالیت بخش ps2 دوستمون @mqg1387 یه تنه انجام میده و این بخش حفظ کرده
که ازش ممنونم واق
تحویل نمیگیره چراشکسته نفسی میکنی
من که خودم مدت ها خیلی زیادی نبودم تو فروم
تو و تو برهه ای از زمان اون پسره سعید و .... تاپیک فعال نگه داشتن
ما که یادمون نمیره و قدر دان هستیم
حالا درسته که سعید @saeid0034 مارو تحویل نمیگیره دیگه بهمون سر نمیزنه
ولی خوب ما یاد خوبان هستیم
کنسول ps2 هنوز کلی طرفدار تو دنیا داره
و این اغراق نیست
حتی یادمه خبری خواندم ترجمه شده بود ، نوشته بود سال ۲۰۱۳ که خط تولید ps2 برای همیشه قطع شد
بعد از ۱۳ سال تولید ، و جشن خداحافظی سونی با ps2
بعدش قیمت ps2 خیلی رفته بود بالا تو بازار دنیا
دقیقا سونی اگر ادامه میداد هنوز پتانسیل و فروش داشت ps2
اتفاق خاصی نمیوفته، از موس و کیبورد میشه فقط داخل بازی و برنامه های که ساپورتشون میکنن استفاده کرد اینجا اشاره کردن به چندتاشون، بطور مثال یادمه توی ulaunchelf میشد از کیبورد برای تایپ استفاده کرد...یه سوال اگه یه موس کامپیوتر رو به درگاه usb ps2 وصل کنی چه واکنشی میده دستگاه ؟
از طریق فلش فعلا نمیشه بازی کرد... تا جایی که من شنیدم بنظر ps2 نمیتونه همزمان بازی رو از روی فلش بخونه و از درگاه دیگه برای استفاده از دوربین استفاده کنه... (شاید هم محدودیت/مشکل خود OPL باشه چون بعضیا میگفتن بنظر نسخه های خیلی اولیه همچین مشکلی نبوده)و اینکه من دارم دیوونه میشم
من عاشق eyetoy هستم
ولی دستگاه من فلش خور هست
هیچ راهی نداره این قضیه که بشه درستش کرد ؟؟؟؟؟؟؟
واقعا برام خیلی مهمه لطفا هر کسیاطلاعتی داره بگه ممنون
آقا دمت گرم خیلی ممنوناتفاق خاصی نمیوفته، از موس و کیبورد میشه فقط داخل بازی و برنامه های که ساپورتشون میکنن استفاده کرد اینجا اشاره کردن به چندتاشون، بطور مثال یادمه توی ulaunchelf میشد از کیبورد برای تایپ استفاده کرد...
از طریق فلش فعلا نمیشه بازی کرد... تا جایی که من شنیدم بنظر ps2 نمیتونه همزمان بازی رو از روی فلش بخونه و از درگاه دیگه برای استفاده از دوربین استفاده کنه... (شاید هم محدودیت/مشکل خود OPL باشه چون بعضیا میگفتن بنظر نسخه های خیلی اولیه همچین مشکلی نبوده)
یه راه دیگه اینه که از طریق کابل شبکه بازی هارو با کنسولتون از طریق کامپیوتر به اشتراک بزارید، اینطور میتونید بیشتر بازی هارو بازی کنید (البته بازم نه همشون، چون بنظر بعضی هاشون با این متد اجرا نمیشن توی نسخه های جدیدتر opl... اگه به این مشکل برخوردید نسخه های قدیمی ترش رو تست کنید احتمالش هست جواب بده...)
تست نکردم بشخصه این بازی رو پس نمیتونم نظر قطعی بدم، و متاسفانه فعلا به کنسول هم دسترسی ندارم تا تست کنم...آقا دمت گرم خیلی ممنون
من بیشتر بازی اسکیت فضایی رو برای eyetoy دوست دارم
حالا نمیدونم این بازی با این روش که شما گفتید سازگار هست یا نه؟