mqg1387
کاربر سایت
یعنی الان هم مثل گذشته با روشن شدن وارد اون برج ها میشه؟
یعی میشه فیلم دی وی دی رو با سه بار زدن دکمه پاور تماشا کرد؟
بله میشهیعنی الان هم مثل گذشته با روشن شدن وارد اون برج ها میشه؟
اول دانگل رو روی کامپیوتر تست کن بعد نتیجه رو بگوسلام ..دوستان من دسته های کپی درجه ۱ دسته ps4 رو خریدم ک جنسش خیلی خوبه و باتریش هم اصلیه ... ب گوشی وصل شد راحت و کال آف موبایل هم زدم...ب پلی دو با سیم ک وصل کردم خیلی خوب وصل شد و بازی هم کردم ولی بی سیم شناسایی میشه ولی وصل نمیشه... هم دانگل هم دسته شناسایی میشن و pair رو زدم و ذخیره هم کردم ،دسته رو روشن کردم ولی وصل نشد...مشکل از دسته هست یا دانگل؟دانگل 5 XP هست
روی کامپیوتر مشکلی نداشت و کار کرداول دانگل رو روی کامپیوتر تست کن بعد نتیجه رو بگو
نمیدونم والا..روی گوشی راحت وصل شد..روی لب تاپ هم وصل شد ..حتی کال اف موبایل هم راحت کانکت شد و بازی کردم و خیلی سریع هم شناخت... باسیم هم ب ps2 وصل شد بازی ک مثلا با دسته پلی ۱ اجرا نمیشه و حتما باید dualshock2 وصل بشه رو هم اجرا کرد و بی سیم مچ شد ولی وصل نشدالبته حدس من اینه چون تقلبیه درست کار نمی کنه رو ps2 با بلوتوث
خودم هم این مشکل داشتم
باشه
منم همین مشکل داشتمنمیدونم والا..روی گوشی راحت وصل شد..روی لب تاپ هم وصل شد ..حتی کال اف موبایل هم راحت کانکت شد و بازی کردم و خیلی سریع هم شناخت... باسیم هم ب ps2 وصل شد بازی ک مثلا با دسته پلی ۱ اجرا نمیشه و حتما باید dualshock2 وصل بشه رو هم اجرا کرد و بی سیم مچ شد ولی وصل نشد
ینی دسته تو هم فیک بود و جواب نداد؟البته حدس من اینه چون تقلبیه درست کار نمی کنه رو ps2 با بلوتوث
خودم هم این مشکل داشتم
همینو اجرا کرده بودم ...نشد ...یه دانگل دیگ دارم اونو فردا تست میکنم ببینم چی میشهمنم همین مشکل داشتم
کاریش نمیشه کرد
حالا شاید برای تو بشه فقط مو به مو اجرا کن