هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

ps2 وps3طلا بودند مخصوصا ps2
امثال ps2 و ps3 هرکدوم انقلابی بودن تو دوران خودشون مخصوصا ps2 که اصلا صنعت بازی رو تغییر داد تو ps2 بود که همه تونستند بازی های 3 بعدی رو با گرافیک داستان خوب انجام بدن نزدیک 3500 (طبق ویکی پدیا) بازی برای ps2 منتشر شد که عناوین شاهکار بینشون کم نبود
ps3 هم یک جهش گرافیکی و فنی بزرگ محسوب میشد که به خودی خود بی نظیر بود قدرت سخت افزاری بالا دارا بودن پشتیانی از دیسک های بلوری و خیلی چیزای دیگه این کنسولو یک کنسول بیاد ماندنی کرد اینطور که توی سایت خود پلی استیشن ذکر شده نزدیک 2200 گیم هم برای ps3 منتشر شده

توی کنسول ps4 هم جهش گرافیکی و فنی زیادی بود ولی اصلا مثل ps2 و ps3 انقلابی نبود

• Like
Reactions: deadkin
مثال کی بازی های مثل half life و ico و Shadow of The Colossus و Bully و Twisted Metal Black و Silent Hill 2 و Prince of Persia کلی بازی دیگه رو فراموش میکنه؟
همه ی اینا رو ps2 اومدن و انقدر هم خوش ساخت بودن که هنوزم که هنوزه میشه بازیشون کرد
ولی بعضی از بازی های نسل 8 الان آدم دلش میخواد وسط بازی ولشون کنه

امثال ps2 و ps3 هرکدوم انقلابی بودن تو دوران خودشون مخصوصا ps2 که اصلا صنعت بازی رو تغییر داد تو ps2 بود که همه تونستند بازی های 3 بعدی رو با گرافیک داستان خوب انجام بدن نزدیک 3500 (طبق ویکی پدیا) بازی برای ps2 منتشر شد که عناوین شاهکار بینشون کم نبود
ps3 هم یک جهش گرافیکی و فنی بزرگ محسوب میشد که به خودی خود بی نظیر بود قدرت سخت افزاری بالا دارا بودن پشتیانی از دیسک های بلوری و خیلی چیزای دیگه این کنسولو یک کنسول بیاد ماندنی کرد اینطور که توی سایت خود پلی استیشن ذکر شده نزدیک 2200 گیم هم برای ps3 منتشر شده

توی کنسول ps4 هم جهش گرافیکی و فنی زیادی بود ولی اصلا مثل ps2 و ps3 انقلابی نبود
حرفاتون کاملا درست ولی به نظرمps4هیچ جهش گرافیکی نداشت خیلی اندک مشکل فریم رزولیشن و‌... و تنها مزیتش محتوای خوب بود که هون باعث فروشش شد

مثال کی بازی های مثل half life و ico و Shadow of The Colossus و Bully و Twisted Metal Black و Silent Hill 2 و Prince of Persia کلی بازی دیگه رو فراموش میکنه؟
همه ی اینا رو ps2 اومدن و انقدر هم خوش ساخت بودن که هنوزم که هنوزه میشه بازیشون کرد
ناز شصتت گل گفتی واقعا بعضی بازیا نسل ۸ ادم حالش بهم می خوره

داش اینایی که گفتی نصفشون مالتی پلتفرم بودن!
باید میگفتی:
mgs2
mgs3
dmc series
gow series
dark cloud series
بازیهای vinnilaware
کلی final fantasy
هزار و یک بازی ترسناک (که این کنسول رو تبدیل به معدن بازی horror کرد)
gta ها که بخاطر انحصاری زمانی بودن هوش از سر همه برده بودن
gtها که نیازی به توضیح نیست واسشون
و...

• Like
داش اینایی که گفتی نصفشون مالتی پلتفرم بودن!
باید میگفتی:
mgs2
mgs3
dmc series
gow series
dark cloud series
بازیهای vinnilaware
کلی final fantasy
هزار و یک بازی ترسناک (که این کنسول رو تبدیل به معدن بازی horror کرد)
gta ها که بخاطر انحصاری زمانی بودن هوش از سر همه برده بودن
gtها که نیازی به توضیح نیست واسشون
و...
هیچ کنسولی به گرد پاش نرسید ونخواهد رسید

• Like
Reactions: EVIL4baz
هیچ کنسولی به گرد پاش نرسید ونخواهد رسید
صد در صد
اتفاقا همین چند روز پیش داشتم بازهم سکانس ها ی mgs2 , 3 رو میدیدم... لعنتی ها حرکات بدن تو این بازی ها در یه حدی جلوتر از زمان خودش بود که همین الانم میبینی کیفور میشی!!
کلا بهترین بازیهای زندگیم رو با پلی 2 زدم و واقعا میگم اینقدر که از پلی 2 کار کشیدم از هیچ کنسولی کار نکشیدم! من 2 سال پیش Xbox original خریدم اما چند ماهی هست که کامل پرونده ش رو بستم و دیگه دلیلی واسه رفتن به سمت ش نیست (مگر یه سری بازی مالتی پلتفرم که ترجیح میدم با xbox بازی کنم شون) ولی ps2 رو از 2013 تا الان دارم و هنوزم دلیل برای رفتن به سمت ش هست به خاطر انحصاری هاش!!!!!

• Like
صد در صد
اتفاقا همین چند روز پیش داشتم بازهم سکانس ها ی mgs2 , 3 رو میدیدم... لعنتی ها حرکات بدن تو این بازی ها در یه حدی جلوتر از زمان خودش بود که همین الانم میبینی کیفور میشی!!
کلا بهترین بازیهای زندگیم رو با پلی 2 زدم و واقعا میگم اینقدر که از پلی 2 کار کشیدم از هیچ کنسولی کار نکشیدم! من 2 سال پیش Xbox original خریدم اما چند ماهی هست که کامل پرونده ش رو بستم و دیگه دلیلی واسه رفتن به سمت ش نیست (مگر یه سری بازی مالتی پلتفرم که ترجیح میدم با xbox بازی کنم شون) ولی ps2 رو از 2013 تا الان دارم و هنوزم دلیل برای رفتن به سمت ش هست به خاطر انحصاری هاش!!!!!
کاکا من این کنسولو تا همین الانش بازی می کنم در کنارps4اون قدری به قول خودت بازی خوب داره ......که نگ نگو نگو دادا یه نتورک اداپتور بگیر اگه فته تا خر خره بازی بریز روش حال کن من ۱۵ سال ps2دارم به دیسک می زدم اما یه ۶ ساله نتورک اداپتور زدم روش یه صفایی داره تمام مشکل دیسک بر طرف شدهoplبریز روش دستهps3وps4وصل کن روش چی بهتر از اینpopرو با دال شوک ۴ بزنی؟

• Like
Reactions: EVIL4baz
کاکا من این کنسولو تا همین الانش بازی می کنم در کنارps4اون قدری به قول خودت بازی خوب داره ......که نگ نگو نگو دادا یه نتورک اداپتور بگیر اگه فته تا خر خره بازی بریز روش حال کن من ۱۵ سال ps2دارم به دیسک می زدم اما یه ۶ ساله نتورک اداپتور زدم روش یه صفایی داره تمام مشکل دیسک بر طرف شدهoplبریز روش دستهps3وps4وصل کن روش چی بهتر از اینpopرو با دال شوک ۴ بزنی؟
دقییییقا منم کنار ps4 دارم ش و صفا می کنم :)
کنسول تموم نشدنی ای هست کلا و میشه n سال رو باهاش سر کرد

صد در صد

دقیقا زمانی رفتی طرف ps2 که جشن ۱۳ سالگی ps2 و خداحافظی با این کنسول بود
بعد از ۱۳ سال تولیدش متوقف شد
از ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳
تازه زمانی رفتی طرفش که عمرش تموم شده بود با این حال دوستش داری

پلی ۲ زمان خودش با قدرت داشت با pc رقابت میکرد . اون زمان انقدر وضع pc خراب شده بود که اصلا بازی براش نمیومد
Pc gamer ها هر روز طومار امضا میکردن بازیایی که برا ps2 میاد برا pc هم بیاد
اون زمان استیم اینا وجود نداشت

هیچوقت ps3 نتونست در حد ps2 ظاهر شه حتی به گرد پا فروش ps2 هم نرسید
سر ps3 بود که pc تونست فرصت بدست بیاره جون بگیره و داستان استیم و ...

با اینکه ps3 قدرتمند از xbox 360 بود اما چیدمان سخت افزاریش انقدر بد و غیر معمول بود بازیا مولتی رو xbox 360 خیلی بهتر در میومدن تا ps3

چراغ زرد و سوختن کنسول ps3 fat به کنار

که وقتی نسل ۷ تموم شد سونی رسما اعلام کرد در ps4 به چیدمان x86 خواهیم برگشت

از ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳

پلی ۲ زمان خودش با قدرت داشت با pc رقابت میکرد . اون زمان انقدر وضع pc خراب شده بود که اصلا بازی براش نمیومد

با اینکه ps3 قدرتمند از xbox 360 بود اما چیدمان سخت افزاریش انقدر بد و غیر معمول بود بازیا مولتی رو xbox 360 خیلی بهتر در میومدن تا ps3

کلا همیشه ارزو داشتم mgs های دو و سه رو تجربه کنم چون mgs1 برا من بهترین تجربه پلی یک بود. جدا از اینا بخاطر انحصاری هاش باید میخریدمش. چون کوهی از بازی بود که در انتظارم بود و من تجربه نکرده بودم. از جمله ایکو و سایه کلوسوس و ... . کلا چیز عجیبیه این کنسول و بهترین کنسول دنیاست برا من. مطالعات بنده و خیلی های دیگه از جمله شما دوستان هم ثابت میکنه که محبوبیت این کنسول بی مورد نبوده تو نسل ششم.

• Like
Reactions: che-jaleb
از ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳

عزیز تند نرو
کجایید فنای ps3 :D
سونی اوایل نسل هفت سیاست اشتباهی پیاده کرد که اولیش قیمت بالای کنسول بود بد غلق بودن کنسول همین
وگرنه خرابی 360 داشت سه چراغ معروف
ولی ولی
کم کم سونی گندشو جمع کرد
اینو من نمیگم شما یه سر به امار فروش هردو کنسول بزنی میبینی که سونی از ماکرو سرتر بوده
انحصاری تاپ که ماشالا کم نیست
انلاین رایگان
بعضی از بازیاهای مولتی حتی روps3 بهتر بود مثل gta v,...
جالبه پردازشگر معروفش cell از پردازشگر ps4 قویتره
ببین دیگه چه غولی بود این ps3
الانم لازم نیستps2 بخری رو همین کنسول میتونی 90%بازیای ps2 راحت با کیفیت hd بازی کنی
برای psp همینطور
از بازیهای انحصاری میتونی لذت ببری که اگه بخوام اسمشون بنویسم دوصفحه تایپیک میره جلو;)

ولی اینو قبول دارم که سلطنت همچنان دست ps2 کبیره
ولی ps3 جانشین به حقی براش (از لحاض بازی انحصاری میگم) وگرنه فروش هنوز فاصله زیادی داره

عزیز تند نرو
سونی اوایل نسل هفت سیاست اشتباهی پیاده کرد که اولیش قیمت بالای کنسول بود بد غلق بودن کنسول همین
ولی ولی
کم کم سونی گندشو جمع کرد
اینو من نمیگم شما یه سر به امار فروش هردو کنسول بزنی میبینی که سونی از ماکرو سرتر بوده
انلاین رایگان
الانم لازم نیستps2 بخری رو همین کنسول میتونی 90%بازیای ps2 راحت با کیفیت hd بازی کنی
برای psp همینطور
از بازیهای انحصاری میتونی لذت ببری که اگه بخوام اسمشون بنویسم دوصفحه تایپیک میره جلو;)

ولی ps3 جانشین به حقی براش (از لحاض بازی انحصاری میگم) وگرنه فروش هنوز فاصله زیادی داره
حرفت درست این جا بحث صفاست صفایی که در ps2است درps3نیست

• Like
Reactions: che-jaleb and blak
عزیز تند نرو
ولی ولی
کم کم سونی گندشو جمع کرد
انلاین رایگان
برای psp همینطور

ببینید سونی واقعا نمیتونست قیمت ps3 رو کم کنه چون قیمتشم واقعا همون بود و این اصلا خوب نبود و همش از بزرگ نمایی های کن کوتاراگی میومد! کن کوتاراگی (پدر ps) آدم آینده نگر و همینطور اصرار داشت که سیستمش متفاوت و خواص باشه حتی به احمقانه ترین شکل و همین کار رو سر ps3 کرد و جالبه خودشم میدونست چه گندی قراره بزنه چون همون موقع گفته بود ps4 تصمیم من نیست و آخرشم با بیشتر از 600 میلیون دلار ضرر کمپانی رو ترک کرد

مشخصه که اصلا براش مهم نبود این قضیه و کاز هم باهاش مشکل داشته فکر کنم! جالبه کوتاراگی xbox اصلا به عنوان رقیب قبول نداشت و همون تیر خلاص رو زد و xbox تا اینجا آورد. به هرحال سونی با مدیریت کاز و جک نمیدونم چی چی (یادم نیست :D) ps3 رو با کاهش قیمت و بازی های عالی از جهنم به بهشت رسوندن ps3 عملا یه sega saturn و Dreamcast به موفقیت رسیده بود اما به چه قیمتی؟ ضرر بیش از 600 میلیون دلار که کمپانیی مثل sega رو 2بار از پا در میاورد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or