deadkin
کاربر سایت
یه یه عکس از تمام صفحه گزینه ها بفرست ببین پایینautoمی شهکدوم گزینه؟ کجا هست؟
اسم بازی رو کوتاه کن و سعی کن ساده باشه (میتونی با opl manager اسم بازی رو درست کنی)سلام دوستان من آخرین ورژن opl رو دان کردم
اما موقع اجرای sly cooper خطا میده
بازی هارو هم همیشه با فلش اجرا می کنم
View attachment 123273
اصلا هم فرقی نداره که این گزینه فعال باشه یا نه
کلا ارور could not run the item میده همش
View attachment 123278
چکار کنم دوستان
خواهش می کنم کمک کنید
ul.cfg
خراب شده باشهISO
هم هستخدارو شکر درست شددوستان ممنون از همگی تون
با کوتاه کردن نام بازی همه چی حل شد
دقیقا اصلا جادویی داشت ps3 واس خودش در نظر من ps4 نصف بازیای اونم نداره ولی امیدوارم 5 جبران کنه هرچند با این وضعیت بعید میدونم ممکنه بدترم بشهفقط ps3
منم همچنان دارم ps2 (سومین ps2 من wii میخواستم برام ps2 گرفتن لول ) چند روز پیش بازش کردم دیدم وضع توش خرابه و نمیدونم کدوم احمقی به سیم های مسی داخلش چسب زده خلاصه که تمیزشم کردم ولی چیزی نداشتم باد بزنه اون فن لعنتیش تمیز کنه لعنتی کویر فن ساعاتی که با این کنسول بازی کردم با هیچ چیز عوض نمیکنمps2 وps3طلا بودند مخصوصا ps2 من یهps2
خخخ داداش یه ps2فت تمیز جور کن بعد یه نتورک اداپتور بعد بازی بریز توش ببین لذتی درps2هسته در ps4نیست ببین ابدیت جدیرoplدسته پلی۳ وپلی۴ هم وصل می شه کاور و اطلاعات بازی شبیه ساز ps1و اتاری موزیک پلیر ویدیو عکس و.... روش می تونی بنصبیمنم همچنان دارم ps2 (سومین ps2 من wii میخواستم برام ps2 گرفتن لول ) چند روز پیش بازش کردم دیدم وضع توش خرابه و نمیدونم کدوم احمقی به سیم های مسی داخلش چسب زده خلاصه که تمیزشم کردم ولی چیزی نداشتم باد بزنه اون فن لعنتیش تمیز کنه لعنتی کویر فن ساعاتی که با این کنسول بازی کردم با هیچ چیز عوض نمیکنم