هنگام بازی کردن بازی های ترسناک چقدر می ترسید؟

رزیدنت اویل واقعا بهم ضربه روحی میزنه مخصوصا 3 تا نسخه ی اولش - اصلا یه تمی داره که هیچ بازی نداره و منم رو این جور تم بازی حساسم و سکترو میزنم اگه حتی الانم بازی کنم - ولی به dead space و همنوعاش چنین حسی ندارم و مثل بازی اکشن ساده میرم همرو نفله میکنم میام بیرون :دی

من واقها از مشکل رنج میبرم یه dead space 1 رو تو 3 ماه فکر کنم تموم کردم :d به همین خاطر دوستم حامد منو مسخره میکنه. چون خودش خوره ی بازی کردنه

من کلآ بحث دارم سره این موضوع!
من کلآ نمیترسم ! اقا استرسه!
من هرچی فیلم ترسناک که بگید دیدم خوب نمیترسم!
پس این حسی که بهم دست میده موقع بازی ترسناک , ترس نیست استرسه! چون جنسش با حسی که مثلآ تو لحظات سخت بازی های دیگه هم دارم یکیه!

من از هیچ بازی ای نمیترسم ولی بعضی بازی ها یکدفعه هیجان زیادی رو بهم منتقل میکنند
مثلا Dead Space 2 اصلا برام ترسناک نبود ولی بعضی اوقات که مثلا یکدفعه نکرومورف ها سر و کله شون پیدا میشد خیلی هیجان زده میشدم و شوکه میشدم
به نظر من بازی ای واقعا ترسناکه که بعد از بازی کردنش ادم تا مدتی بعدش همش به اون بازی فکر کنه و نتونه از فکرش بیرون بیاد و هروقت به اون بازی فکر کرده بترسه و نگران بشه
که به شخصه تا حالا همچین بازی ای رو مشاهده نکردم

برحسب اتفاق بنده در مرحله 10 بازی dead space 1 هستم.به چند باری سکته زدم. من واقعاً ترسم گرفت از این بازی.در هنگام بازی ترسناک به شدت می ترسم. یاد نمسیس و کله هرمی و اون دخترک کوچیک که توی سایلنت هیل می افتم هنوزم می ترسم.

خیلی سال پیش یک شب داشتم بازی Adventures of Batman & Rabin رو بازی میکردم ( همونی که مثل شورش در شهر بود )
و در خونه هم تنها بودم
بعدش یک جای بازی استارت زدم که یکدفعه با اینکه استارت زده بودم بتمن یک نعره ای زد و قلبم اومد توی دهانم!!!

اخرین باری که جدی و واقعا ترسیدم تو یه بازی بعده چند سال :دی سال 2010 بود بازی Amnesia ساعت 1 با هدفون ، از شدت ضربان قلب مجبور شدم بازی رو ول کنم. شب هم به زور خوابم برد :دی

یه fatal frame 2 که بازی کردم یه نمور ترسیدم اونم چون سنم زیاد نبود خیلی ولی همین چند وقت پیش بازی slender رو با pc بازی کردم و هدفون هم تو گوشمون :d واقعا ترسناکه ، حسابی گرخیدم

تنها بازی که کلا از همه لحاظ من رو ترسوندRE Remakeبود این چند وقته هم دارم Dead Space 1رو بازی میکنم که تا یه جاهایی استرس آدم رو خیلی بالا میبره(فعلا هم که تو مرحله7گیر کردم)

من وقتی 20 سالم بود اصلا نمی ترسیدم.
وای الان نمی خوام بگم میترسم منتها اعصابم دیکه نمی کشه. زود خسته میشم. شاید به خاطر مسایل زندگیه.
دیگه الان اکثر بازی هارو رو درجه سختی نرمال به پایین میرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or