همکاری مستقیم Naughty Dog در ساخت موتور گرافیکی KillZone 3 !!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
ss_preview_1kz_1.jpg.jpg

این روز ها مخفی نگه داشتن اطلاعات مهم در مورد بازی های بزرگ و جلوگیری از لیک شدن آنها امری بس دشوار شناخته میشود!, این عاقبتیست که برای عناوین بزرگ انکار ناپذیر است و KZ3 هم از این قاعده مستثنی نیست!
پس از شایعات بسیار پیرامون ساخت نسخه بعدی از سری بازی پر طرفدار KillZone این موضوع پس از ریلیز اسکرین شات ها و اطلاعاتی از بازی در مجله Gamepro تاید شد (یعنی Leak شد!!)

طی اطلاعات مطرح شده در مجله GP عنوان KillZone III بصورت کامل از تکنولوژی سه بعدی (3D) پشتیبانی خواهد کرد, وجود افکت برف و سکانس های برفی در بازی و... اما نکته تعجب بر انگیز دیگر در بین اطلاعات درج شده همکاری مستقیم استدیو خلاق و توانا Naughty Dog (سازنده بالاترین گرافیک کنسولی با Uncharted II: Among Thieves) در ساخت موتور گرافیکی با Guerilla Games خواهد بود.
بر طبق اطلاعات مجله: بازی بسیار بزرگتر از KillZone 2 خواهد بود, وجود jetpacks در بازی (good style of Halo: Reach) و همچنین مسلسل های مجهز در بالای آن! یکی از نکات جذاب و تازه موجود در سری وجود سطوح یخی و حضور برف بصورتی ثابت در بازیست!

با توجه به شناختی که از فرنچایز KillZone داریم سورپرایز کننده خواهد بود که شاهد اکشن های نفسگیر و هرج و مرج هایی بی پایان همچون U2 باشیم البته بسیار خشن تر! به هر حال مشخصه که نکات شگفت انگیز بازی محدود به موارد عنوان شده در مجله نخواهد بود سلاح های جدید, لوکیشن های جدید, شخصیت های جدید و... باید تا فستیوال E3 10 سکوت صبر پیشه کرد و منتظر رونمایی/نمایش انفجاری و اطلاعاتی از بازی بود...
Source Link

آخرین ویرایش:
گفته بودن که علاوه بر اول شخص بودنش در نمای سوم شخص هم هست طبق این گفته(قابلیت سه بعدی در این بازی به عنوان "تعویض کننده بازی" شناخته می شود) اگه اینطوری باشه به نظر من خیلی باحال میشه توی اون شلوغ پلوغی سوم شخص بازی کنی چی میشه خیلی حال میده البته اگر نمای سوم شخصش به اندازه اول شخصش روش کار شده باشه(که فکر نکنم این کار انجام بشه)

آخرین ویرایش:
گفته بودن که علاوه بر اول شخص بودنش در نمای سوم شخص هم هست طبق این گفته:(قابلیت سه بعدی در این بازی به عنوان "تعویض کننده بازی" شناخته می شود) اگه اینطوری باشه به نظر من خیلی باحال میشه توی اون شلوغ پلوغی سوم شخص بازی کنی چی میشه خیلی حال میده البته اگر نمای سوم شخصش به اندازه اول شخصش روش کار شده باشه(که فکر نکنم این کار انجام بشه)

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

این اولین بارمه که میشنوم KZ سوم شخص بشه انم از زبان شماست از کجا آوردی این رو .:-"

این بازی یه بازی FPS هستش نه سوم شخص .

:biggrin1:
واقعا من این ابتکار ها و نو آوری ها رو که می بینم لذت می برم!:biggrin1:

این Jetpackـش واسه من خیلی جالب بود:دی همینطور زبان هلگاست ها:دی

فقط امیدوارم به همون اندازه که به گرافیک اهمیت میدن، به گیم پلی و داستان هم اهمیت بدن.

راستی به نظرتون امسال میاد؟:دی
میبینم که بامبول و سوژه ی خیلی ها دراومد.

خدمت نوابغ عرض کنم که Jetpack تو Killzone : Liberation بوده .

در مورد زمان اعلام وجود جت پک در بازی Halo هم میخاستم بگم که دیدم آریا گفت.

در مورد جت پک حق با شما هست و خودم هم گفته بودم که قبلا توی بازی ها وجود داشته.من چون خودم Killzone: Liberation رو بازی نکرده بودم نمیدونستم که توی کیلزون وجود داشته.
اما در مورد زبان هلگاست ها کاملا معلوم هست که تقلید از هیلو بوده و به نظر من ربطی هم به غنی تر شدن داستان و ... نداشته.

نشد!
ببینید وجود زبان های بیگانه در بازی ها (منظورم مبحث داستانه) که یک چیز جدید نیست.
مثلا توی HALO:CE هم مسلما از نظر داستانی انتظار نداریم که زبونشون انگلیسی باشه ( نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه یعنی این که مسلما زبان رسمی کاونانت ها انگلیسی نبود!) اما همون طور که دیدیم در خیلی جاهای بازی به زبان انگلیسی حرف می زدند.
اما اولین بار توی Halo:REACH دیدیم که یک زبان برای موجودات بازی ساخته شد در توی بازی هم اعمال شد.
اما توی کیلزون با وجود اینها دیدیم که هلگاست ها انگلیسی حرف می زدند نه با یک زبان جدید.
به اضافه ی این که در نوشته ی شما تنها راجع به الفبا صحبت شده و راجع به زبان صحبت نشده تازه بعدش هم گفته "تلاش برای تعویض کامل زبان بنا به دشواری های منطقی به نتیجه ای نرسید." یعنی عملا این حرف با اطلاعات جدیدی که از بازی اومده در تناقضه!
یادش بخیر قدیما برای این جور مسایل از قدرت تخیل خود کمک میگرفتیم تا یه دلیلی بیاریم.
تو Unreal Tournament تخریب پذیری نبود میگفتیم علم پیشرفت کرده دیوار ها تخریب نمیشن. یا جو سیاره جسد ها رو غیب میکنه . lol

پ.ن : در کل خدمت دوستان جبهه ی مخالف عرض کنم برای اینجور بحث ها و بامبول ها زوده . بذارید حداقل یه نمایش درست و حسابی از بازی بیاد بعد وقت ارزشمند خودتون رو صرف به بررسی موشکافانه کنید.

خدا رو شکر که اعلام نکردن تو Halo : Reach برف هم وجود داره !!

آخرین ویرایش:
کجا چنین چیزی نوشته بود؟
منبع
اگه راهنمایی بیشتر میخواین(از پایین اون جا که نوشته <بازی بسیار کامل بنزر میرسد> چهار خط برین بالا همونجاست);)

منبع
اگه راهنمایی بیشتر میخواین(از پایین اون جا که نوشته <بازی بسیار کامل بنزر میرسد> چهار خط برین بالا همونجاست);)

اول از همه منبع فارسی ؟ انم از یه سایت دیگه ؟

بعدشم اون خط چی گفته .

ترجمه نشده انگلیسی : The Jetpack resembles something you’d do in platformers such as Super Mario Bros. Or Uncharted

اگر با JetPackها به سمت هلگاست ها شلیک کنید، " همانند شمع های رومی منفجر خواهند شد " .

این خط اصلا نگفته که بازی سوم شخصه .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این قضیه زبان هم شده سوژه خنده برای ما درست مثل تحول که الان هم H تحول به و جود آورده و در هیچ بازی قبلا موجودات به زبان دیگه ای صحبت نمیکردن .

یکی نیست بگه عقل کل اون موجود زبان خودش رو داشته اما در KZ آدم ها میخواستن زبان خاص خودشون رو بوجود بیارن که انگلیسی حرف نزنن واقعا آدم نمیدون باید به حال بعضی ها بخنده یا گریه کنه .

آخرین ویرایش:
این قضیه زبان هم شده سوژه خنده برای ما درست مثل تحول که الان هم H تحول به و جود آورده و در هیچ بازی قبلا موجودات به زبان دیگه ای صحبت نمیکردن .

یکی نیست بگه عقل کل اون موجود زبان خودش رو داشته اما در KZ آدم ها میخواستن زبان خاص خودشون رو بوجود بیارن که انگلیسی حرف نزنن واقعا آدم نمیدون باید به حال بعضی ها بخنده یا گریه کنه .
عجب بدبختی ای گیر افتادیم ها!:biggrin1:
step1:اقا شما قبول داری که طبق داستان کیلزون 2، هلگاست ها نتونستند به طور کامل زبونشون رو (اونم از نظر نوشتاری نه گفتاری) تغییر بدند؟ تازه توی کیلزون 2 هم که انگلیسی حرف می زدن.
اگه قبول داری میریم مرحله ی بعد و اگر هم قبول نداری که اصلا ادامه ی بحث فایده ای نداره وقتی چیز به این واضحی رو تکذیب می کنی:biggrin1:
step 2: خوب حالا اومدن توی کیلزون 3 اعلام کردن که هلگاست ها زبون خودشونو دارن! در حالی که این با داستان بازی و همچنین بازی قبلی مغایرت داره! خوب به نظر شما چرا یه همچین کاری کردن؟ غیر از رقابت با reach هست؟

haloنه تنها مخترع fpsهست بلکه مخترع زبان غیر انگلیسی در بازی ها هم هست
یک بازی قبل از هیلو مثال بزن که توش برای موجودات داخل بازی یک زبان اختراع شده باشه.

در ضمن با این که هیچ ربطی به موضوع بحث ما نداره میشه یه جا مثال بزنید که کسی گفته که هیلو مخترع FPS(نه FPS کنسولی) هست؟(اگر چه مخترع fps کنسولی هم نیست ولی می خوام بدونم این حرف هایی که می زنید زاییده ی تخیلات خودتونه یا واقعیت داره.)

چرا هر وقت اسمی از KZ, Uncharted یا کلا بازی های انحصاری سونی میاد وسط باید بعدش دوتا پست هم راجع به Halo بخونیم؟
چون خود سازندگان اسم کیلزون رو گذاشتند HALO killer اگه به هم ربط نداشتند این کارو نمی کرد.

هلگاست ها خط کاملاً متفاوتی داشتند تو بازی!
اون به طور کامل به اون گندگی برگ چغندره؟:biggrin1:

واقعا .... بازی رو شما به حد اعلای رسوندی واقعا که آدم نمیدونه بخنده یا گریه که خندیدن از دست شما گریه کردن از این که گیر افرادی مثل شما افتاده.
شما هم به جای این که اینقدر بین خندیدن و گریه کردن سرگردان باشی بهتره بگی کجای حرفم غیر منطقی بود تا چند جلسه ی توجیهی براتون برگزار کنم!

آخرین ویرایش:
step1:اقا شما قبول داری که طبق داستان کیلزون 2، هلگاست ها نتونستند به طور کامل زبونشون رو (اونم از نظر نوشتاری نه گفتاری) تغییر بدند؟ تازه توی کیلزون 2 هم که انگلیسی حرف می زدن.
اگه قبول داری میریم مرحله ی بعد و اگر هم قبول نداری که اصلا ادامه ی بحث فایده ای نداره وقتی چیز به این واضحی رو تکذیب می کنی:biggrin1:
step 2: خوب حالا اومدن توی کیلزون 3 اعلام کردن که هلگاست ها زبون خودشونو دارن! در حالی که این با داستان بازی و همچنین بازی قبلی مغایرت داره! خوب به نظر شما چرا یه همچین کاری کردن؟ غیر از رقابت با reach هست؟
haloنه تنها مخترع fpsهست بلکه مخترع زبان غیر انگلیسی در بازی ها هم هست:laughing::laughing::laughing::laughing:

هلگاست ها خط کاملاً متفاوتی داشتند تو بازی!

واقعا .... بازی رو شما به حد اعلای رسوندی واقعا که آدم نمیدونه بخنده یا گریه که خندیدن از دست شما گریه کردن از این که گیر افرادی مثل شما افتاده.

چرا هر وقت اسمی از KZ, Uncharted یا کلا بازی های انحصاری سونی میاد وسط باید بعدش دوتا پست هم راجع به Halo بخونیم؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or