ببخشیدا اما سونی AGENT و TLG و GT5 و Agency و خیلی از بازی ها رو برای MOVE داره دستش خالیه بازم ؟
برای امسال 100% نمیان این بازی ها INFAMOUS با R3 با KZ3 همه مال 2011 هستن .
از Agent که من هنوز چیزی ندیدم .. کجا گفته شده 2010 میاد ؟؟
هنوز از این بازی تاریخ عرضه قابل اعتمادی وجود نداره و در واقع ما هنوز هیچ چیزی ازش ندیدم .. شما دیدی ؟؟
TLG یک IP جدید هست و نمی شه برای زمانی مثل پاییز و زمستان روی یک IP جدید تکیه کرد
Agency هم یک عنوان MMO هست خوب هست ولی بعید می دونم سونی آخر سال رو بده دست یک MMO ?!
البته نمی شه با اطمینان گفت ... باید صبر کرد
فقط می مونه GT5 که اگه امسال نیاد دیگه خیلی ضایع هست

باید صبر کرد و دید ... ولی من نظرم اینه که سونی احتمالا GT5 رو زود تر از اون که فکر کنیم عرضه می کنه بعید به نظر میاد که بخوان GT5 رو در زمان بمباران Halo:Reach و CoD:BO عرضه کنن دیرتر هم فکر نمی کنم عاقلانه باشه احتمال عرضه زود تر هم قابل اطمینان نیست اما عاقلانه تر هست
نسخه اول Infamous آخر تابستون عرضه شد ... شماره اول بسیار زیبا بود ولی تصور نمی کنم Infamous2 اون قدر بزرگ باشه( از نظر عرضه) که سونی بخواد روی اون ریسک کنه احتمالا توی تابستون و البته زمانی که عنوان دیگه ای براش خطر ساز نباشه احتمالا همون 2011
( تاریخ عرضه مافیا 2 کی هست؟ ) ... یک جایی خودندم اواخر تابستان هست پس فکر نمی کنم این تاستون شاهد عرضه Infamous2 باشیم چون با بازی مثل مافیا تلاقی می کنه با این حال باید صبر کرد
R3 با KZ3 همه مال 2011 هستن .
غیر ممکن هست که سونی دو بازی FPS اون هم R3 و Killzone3 رو توی یک سال عرضه کنن ... ممکن نیست

این وسط هم تا اینجا Killzone3 معرفی شده و خبری از R3 نیست
این موضوع رو که مطرح می کنم شایعه هست ولی گفتن اون تابلو تبلیغاتی که روش عکس R3 بود به عنوان تبلیغات توی فیلمی که 2011 اکران می شه قرار بوده توی یکی از صحنه های فیلم باشه
اگه این خبر درست باشه پس R3 میره 2011 و چون امکان نداره دو FPS در این سطح توی یک سال قرار بگیرن احتمال عرضه Killzone3 توی 2010 هست ؟؟
البته این فقط یک احتمال هست ... ( ولی باز هم احتمال خوردن به Halo و CoD هست و تاخیر تا سه ماهه اول سال 2011 یا بهار 2011 )
باید صبر کرد و منتظر E3 بود

----------------------------------------------------------
این نکته هم جالب هست
The game looks very complete.
اگه منظور طرف این باشه که از نظر مراحل ساخت بازی کامل به نظر می رسه اون وقت می شه بیشتر به فرضیه 2010 فکر کرد
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی صحفه اول سایت توی خبر مربوط به killzone3 مترجم این طور ترجمه کرده
- بازی بسیار کامل و بی نقص بنظر می رسد.
به نظر من طرف گفته : ((
بازی کامل شده به نظر می رسه ))
تصور می کنم ترجمه درست این یکی باشه .... به هر حال دوستان تحریریه خودشون تصمیم می گیرن
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خیلی از بازی ها رو برای MOVE داره دستش خالیه بازم ؟
داشت Socom4 رو یادم می رفت ... عرضه Move و احتمال سازگار بودن با Killzone3 هم هست
تازه بحث 3D هم هست سونی مجبوره 3D رو ساپورت کنه و 3D بودن Killzone3 خودش می تونه یک دلیل دیگه برای عرضه بازی در 2010 باشه
باز هم نظر قطعی نمی شه داد و باید تا E3 صبر کرد