همکاری مستقیم Naughty Dog در ساخت موتور گرافیکی KillZone 3 !!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
ss_preview_1kz_1.jpg.jpg

این روز ها مخفی نگه داشتن اطلاعات مهم در مورد بازی های بزرگ و جلوگیری از لیک شدن آنها امری بس دشوار شناخته میشود!, این عاقبتیست که برای عناوین بزرگ انکار ناپذیر است و KZ3 هم از این قاعده مستثنی نیست!
پس از شایعات بسیار پیرامون ساخت نسخه بعدی از سری بازی پر طرفدار KillZone این موضوع پس از ریلیز اسکرین شات ها و اطلاعاتی از بازی در مجله Gamepro تاید شد (یعنی Leak شد!!)

طی اطلاعات مطرح شده در مجله GP عنوان KillZone III بصورت کامل از تکنولوژی سه بعدی (3D) پشتیبانی خواهد کرد, وجود افکت برف و سکانس های برفی در بازی و... اما نکته تعجب بر انگیز دیگر در بین اطلاعات درج شده همکاری مستقیم استدیو خلاق و توانا Naughty Dog (سازنده بالاترین گرافیک کنسولی با Uncharted II: Among Thieves) در ساخت موتور گرافیکی با Guerilla Games خواهد بود.
بر طبق اطلاعات مجله: بازی بسیار بزرگتر از KillZone 2 خواهد بود, وجود jetpacks در بازی (good style of Halo: Reach) و همچنین مسلسل های مجهز در بالای آن! یکی از نکات جذاب و تازه موجود در سری وجود سطوح یخی و حضور برف بصورتی ثابت در بازیست!

با توجه به شناختی که از فرنچایز KillZone داریم سورپرایز کننده خواهد بود که شاهد اکشن های نفسگیر و هرج و مرج هایی بی پایان همچون U2 باشیم البته بسیار خشن تر! به هر حال مشخصه که نکات شگفت انگیز بازی محدود به موارد عنوان شده در مجله نخواهد بود سلاح های جدید, لوکیشن های جدید, شخصیت های جدید و... باید تا فستیوال E3 10 سکوت صبر پیشه کرد و منتظر رونمایی/نمایش انفجاری و اطلاعاتی از بازی بود...
Source Link

آخرین ویرایش:
به نظر من طرف گفته : (( بازی کامل شده به نظر می رسه ))
خیر ترجمه کاملاً درست هست:
The game looks very complete = بازی بسیار کامل (بی نقص یا هر چیزی تو این مایه ها) بنظر میرسد.

بسیار عالی . e3 امسال سونی این بازیرو نمایش میده احتمالا . خدایی دم سونی گرم چه e3 بشه امسال . محیط های بازیرو متنوع تر کردن خیلی شاخ تر میشه . فقط باید صبر کردو دید

جدا خبری از کنفرانس سونی مونده که لیک نشده باشه؟
چرا نگه نمیدارن سورپرایز کنن؟

جدا خبری از کنفرانس سونی مونده که لیک نشده باشه؟
چرا نگه نمیدارن سورپرایز کنن؟

محمد جان وقتی مجله به این معروفی اطلاعات رو میذاره نمیشه گفت لیک شده! یا من اشتباه میکنم؟
بعدشم ساختن kz3 تابلو بود اصلا سورپرایز نیست...

:biggrin1:
واقعا من این ابتکار ها و نو آوری ها رو که می بینم لذت می برم!:biggrin1:

حداقل قبلش میرفتی یه سرچی میزدی بعد لذت میبردی :دی
این Jet Pack ها توی Killzone: Liberation هم وجود داشت ولی در Killzone 2 خبری ازشون نبود که الان دوباره تصمیم گرفتن ازش استفاده کنند.

اینم artwork از Jetpack ها در Killzone: Liberation

e4i7d9zbw07zy0kg4h1.jpg

wow چه شود این ND و GG ! :biggrin1:
:biggrin1:
واقعا من این ابتکار ها و نو آوری ها رو که می بینم لذت می برم!:biggrin1:
دوست عزیز تو Killzone: Liberation این جت پک که روش مسلسل هست بود ولی به گیم پلی مربوط نمی شد(منظور جزء وسایل خود کسی که بازی می کنه) . قبل از عرضه ی killzone 2 هم صحبت هایی مبنی بر استفاده از این جت پک ها تو گیم پلی بود که نمی دونم چرا نشد ! :biggrin1: ولی تو این شماره خواستن ازش استفاده کنن . ما که تقلیدی نمی بینیم. در ضمن برای اثبات دروغ بودن حرف های من این شما و این هم Killzone: Liberation برید بازی کنید تا مطمئن شید :biggrin1:

آخرین ویرایش:
حداقل قبلش میرفتی یه سرچی میزدی بعد لذت میبردی :دی
این Jet Pack ها توی Killzone: Liberation هم وجود داشت ولی در Killzone 2 خبری ازشون نبود که الان دوباره تصمیم گرفتن ازش استفاده کنند.

e4i7d9zbw07zy0kg4h1.jpg

دیروز تو cgsociety.org یه مصاحبه با انیماتورِ Jetpack واسه ساخت Introـه Killzone: Liberation گذاشته شده که میتونید از اینجا ببینید: http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=5660
این جوون انیماتورِ Cinematic Motion-Capture عنوان های GTA4, Red Dead Redemption هم بوده.اول در SCEA بعد در Rockstar ودرحال حاظر سِمَت Motion Capture Supervisor رو در343Industries داره.

im05.jpg

آخرین ویرایش:
بنظرم تنها چیزی که بازی لازم داره استفاده خوب از داستان بازی و یک شخصیت پردازی خوبه.

گیم پلی رو فقط دست نزنند ... تم سنگین بازی هم عالیه !

بنظرم تنها چیزی که بازی لازم داره استفاده خوب از داستان بازی و یک شخصیت پردازی خوبه.

گیم پلی رو فقط دست نزنند ... تم سنگین بازی هم عالیه !
آره خداییش شخصیت اول killzone 2 خیلی خشک بود

حداقل قبلش میرفتی یه سرچی میزدی بعد لذت میبردی

این درست.:biggrin1:
حتما زبون هلگاست ها هم توی killzone وجود داشته؟
در ضمن همون بازی مد نظر من (!) هم قبلش هزار تا بازی وجود داشتن که توشون جت پک وجود داشته. ولی کاملا مشخصه که هدف از آوردن جت پک به کیلزون 2 به دلیل رقابت همون بازی مد نظر من هست.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
حتما زبون هلگاست ها هم توی killzone وجود داشته؟
در ضمن همون بازی مد نظر من (!) هم قبلش هزار تا بازی وجود داشتن که توشون جت پک وجود داشته. ولی کاملا مشخصه که هدف از آوردن جت پک به کیلزون 2 به دلیل رقابت همون بازی مد نظر من هست.:biggrin1:
من با زبون هلگاست ها کاری ندارم چون به نظرم بالاخره یه روزی برای غنی تر شدن داستان و جو بازی این کار رو میکردن , ولی در مورد جت پک اشتباه نکنین !
اولآ جت پک اصولآ چیز جدیدی نیست و توی سبک FPS قبلآ هم وجود داشته. یه بازی ای بود به نام Tribes: Vengeance که زیاد بازی نکردم ولی جت پک هم داشت !
دومآ کافیه به زمانی که وجود جت پک توی Halo: Reach اعلام شد نگاه کنین. ماه مارس امسال (همین دو ماه پیش) تازه همه فهمیدن توی اون بازی جت پک وجود داره. از این طرف وقتی یه عکس که کاملآ مشخصه با انجین بازی هست , توی یه مجله می بینیم , این عکس در عرض یک ساعت و یک روز و یک هفته تولید نشده که بگیم خواستن ادای Reach رو دربیارن مثلآ ! وقتی ساخت یه تریلر چند روز (و گاهی چند هفته) طول میکشه , ساخت و طراحی و مدل سازی یه جت پک مطمئنآ به این راحتی ها نیست (که اگه بود بازیهای کامپیوتری انقدر مراحل ساختشون طولانی نمیشد) از اون طرف مجله ای که در سطح جهان منتشر میشه هم چند روز باید ادیت و ویرایش بشه , بعد چاپ بشه و بعد در سطح جهان پخش بشه. ترکیب این دو تا رو اگه منطقی نگاه کنیم از ماه مارس هم عقب تر میره. پس لطفآ دیگه در این مورد پافشاری نکنین !

من با زبون هلگاست ها کاری ندارم چون به نظرم بالاخره یه روزی برای غنی تر شدن داستان و جو بازی این کار رو میکردن , ولی در مورد جت پک اشتباه نکنین !
اولآ جت پک اصولآ چیز جدیدی نیست و توی سبک FPS قبلآ هم وجود داشته. یه بازی ای بود به نام Tribes: Vengeance که زیاد بازی نکردم ولی جت پک هم داشت !
دومآ کافیه به زمانی که وجود جت پک توی Halo: Reach اعلام شد نگاه کنین. ماه مارس امسال (همین دو ماه پیش) تازه همه فهمیدن توی اون بازی جت پک وجود داره. از این طرف وقتی یه عکس که کاملآ مشخصه با انجین بازی هست , توی یه مجله می بینیم , این عکس در عرض یک ساعت و یک روز و یک هفته تولید نشده که بگیم خواستن ادای Reach رو دربیارن مثلآ ! وقتی ساخت یه تریلر چند روز (و گاهی چند هفته) طول میکشه , ساخت و طراحی و مدل سازی یه جت پک مطمئنآ به این راحتی ها نیست (که اگه بود بازیهای کامپیوتری انقدر مراحل ساختشون طولانی نمیشد) از اون طرف مجله ای که در سطح جهان منتشر میشه هم چند روز باید ادیت و ویرایش بشه , بعد چاپ بشه و بعد در سطح جهان پخش بشه. ترکیب این دو تا رو اگه منطقی نگاه کنیم از ماه مارس هم عقب تر میره. پس لطفآ دیگه در این مورد پافشاری نکنین !
در مورد جت پک حق با شما هست و خودم هم گفته بودم که قبلا توی بازی ها وجود داشته.من چون خودم Killzone: Liberation رو بازی نکرده بودم نمیدونستم که توی کیلزون وجود داشته.
اما در مورد زبان هلگاست ها کاملا معلوم هست که تقلید از هیلو بوده و به نظر من ربطی هم به غنی تر شدن داستان و ... نداشته.

وجه دیگر انقلاب Helghast، انقلاب فرهنگی بود که توسط خود Visari هدایت شد و قصد آن تغییر نمای جامعه Helghan بود. وی در سال 2349 استفاده از حروف انگلیسی در نوشته‌ها را ممنوع کرد و به جای آن الفبای مخصوص Helghast را ابداع کرد. تلاش برای تعویض کامل زبان بنا به دشواری‌های منطقی به نتیجه‌ای نرسید.
نشد!
ببینید وجود زبان های بیگانه در بازی ها (منظورم مبحث داستانه) که یک چیز جدید نیست.
مثلا توی HALO:CE هم مسلما از نظر داستانی انتظار نداریم که زبونشون انگلیسی باشه ( نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه یعنی این که مسلما زبان رسمی کاونانت ها انگلیسی نبود!) اما همون طور که دیدیم در خیلی جاهای بازی به زبان انگلیسی حرف می زدند.
اما اولین بار توی Halo:REACH دیدیم که یک زبان برای موجودات بازی ساخته شد در توی بازی هم اعمال شد.
اما توی کیلزون با وجود اینها دیدیم که هلگاست ها انگلیسی حرف می زدند نه با یک زبان جدید.
به اضافه ی این که در نوشته ی شما تنها راجع به الفبا صحبت شده و راجع به زبان صحبت نشده تازه بعدش هم گفته "تلاش برای تعویض کامل زبان بنا به دشواری های منطقی به نتیجه ای نرسید." یعنی عملا این حرف با اطلاعات جدیدی که از بازی اومده در تناقضه!

آخرین ویرایش:
در مورد جت پک حق با شما هست و خودم هم گفته بودم که قبلا توی بازی ها وجود داشته.من چون خودم Killzone: Liberation رو بازی نکرده بودم نمیدونستم که توی کیلزون وجود داشته.
اما در مورد زبان هلگاست ها کاملا معلوم هست که تقلید از هیلو بوده و به نظر من ربطی هم به غنی تر شدن داستان و ... نداشته.

You failed again my friend :arrowd:

وجه دیگر انقلاب Helghast، انقلاب فرهنگی بود که توسط خود Visari هدایت شد و قصد آن تغییر نمای جامعه Helghan بود. وی در سال 2349 استفاده از حروف انگلیسی در نوشته‌ها را ممنوع کرد و به جای آن الفبای مخصوص Helghast را ابداع کرد. تلاش برای تعویض کامل زبان بنا به دشواری‌های منطقی به نتیجه‌ای نرسید.

http://www.bazicenter.com/ps3/fps/Killzone_2/articles/1/page/3?pt=item

نشد!
ببینید وجود زبان های بیگانه در بازی ها (منظورم مبحث داستانه) که یک چیز جدید نیست.
مثلا توی HALO:CE هم مسلما از نظر داستانی انتظار نداریم که زبونشون انگلیسی باشه ( نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه یعنی این که مسلما زبان رسمی کاونانت ها انگلیسی نبود!) اما همون طور که دیدیم در خیلی جاهای بازی به زبان انگلیسی حرف می زدند.
اما اولین بار توی Halo:REACH دیدیم که یک زبان برای موجودات بازی ساخته شد در توی بازی هم اعمال شد.
اما توی کیلزون با وجود اینها دیدیم که هلگاست ها انگلیسی حرف می زدند نه با یک زبان جدید.
به اضافه ی این که در نوشته ی شما تنها راجع به الفبا صحبت شده و راجع به زبان صحبت نشده تازه بعدش هم گفته "تلاش برای تعویض کامل زبان بنا به دشواری های منطقی به نتیجه ای نرسید." یعنی عملا این حرف با اطلاعات جدیدی که از بازی اومده در تناقضه!

چه داستانایی میبافی خدایی...

آخرین ویرایش:
هنوز تو شک خبرم . صبح ساعت 5:30 خبر رو دیدم البته اون موقع متن خبر نبود فقط عکسهاش بود . فقط هرکاری میکنن گیم پلی بازی رو تغییر ندن . که سنگینی گیم پلی کامل کننده-ی جو سنگین بازی بود.

Last edited by a moderator:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or