همه چیز در مورد Project Scorpio [اطلاعات کامل در پست اول]

Donger Reborn

کاربر سایت
014_xbox-project-scorpio-logo.jpg

در کنفرانس E3 2016، مایکروسافت از جدیدترین عضو خانواده Xbox، با نام فنی Project Scorpio رونمایی کرد.

به گفته مایکروسافت، این کنسول قویترین کنسول ساخته شده در تاریخ بوده و قرار است به هنگام تعطیلات آخر سال 2017 عرضه شود. مایکروسافت با این کنسول قول گیمینگ با کیفیت 4K و تجربه گرافیکی بالا در واقعیت مجازی، بدون قربانی کردن کیفیت اجرایی بازی‌ها را داده است.

هر سه کنسول Xbox One ،Xbox One S و Project Scorpio همگی با یکدیگر تطبیق داشته و تمامی بازی‌ها و وسایل جانبی کنسول Xbox One بر روی هر سه محصول قابل استفاده خواهند بود.

در تاریخ 6/4/2017، دیجیتال فاندری وابسته به یوروگیمر، به صورت رسمی از مشخصات سخت افزاری Project Scorpio پرده برداری کرد

مشخصات کلی سخت افزار:
مشخصات کلی سخت افزاری کنسول به صورت زیر است:

SoC اصلی کنسول که شامل پردازنده اصلی و پردازه گرافیکی می شود، همانند قبل با همکاری AMD طراحی شده و توسط TSMC با معماری 16nm FinFET ساخته می شود و شامل 7 میلیارد ترانزیستور و 40 واحد پردازشی سفارشی سازی شده از نوع Radeon می باشد

از این SoC با عنوان Scorpio Engine یاد می شود.
اندازه سطح این SoC، برابر 360 میلی متر مربع است.

پردازنده اصلی - CPU:
بر خلاف شایعات، این کنسول از معماری پردازنده های Ryzen استفاده نکرده و کماکان از معماری Jaguar که در کنسول های Xbox One,Xbox One S,PS4, PS4 Slim و PS4 Pro استفاده می شود، استفاده می کند. البته با توجه به بازه زمانی، از همان ابتدا بعید به نظر می رسید که پردازنده های Ryzen آماده قرار گیری درون Project Scorpio باشند.
مایکروسافت معتقد است که استفاده نکردن از Ryzen نگرانی ای برای آن ها نبوده و آن ها به هرچه که که در پردازنده Project Scorpio می خواستند، با سفارشی کردن پردازنده رسیده اند.
پردازنده به طور کامل توسط مایکروسافت سفارشی سازی شده و دارای 8 هسته پردازشی می باشد که با فرکانس 2.3Ghz کار می کنند.
در واقع پردازنده کنسول، نسخه Upclock شده پردازنده Xbox One می باشد.
هشت هسته پردازشی در دو کلاستر به همراه 4 مگابایت کش لایه 2 قرار دارند تا در کنار کارایی حداکثری، کنسول جدید به طور کامل از نسل قبلی خود یعنی Xbox One و Xbox One S پشتیبانی کند.
پردازنده خود وظایف اصلی را به عهده دارد و پردازش های متفرقه بر عهده پردازنده های جانبی می باشد که درون SoC تعبیه شده اند.
در نهایت پردازنده مورد استفاده، 31% سریعتر از پردازنده Xbox One عمل می کند و به لطف سفازشی سازی، تاخیر آن نیز کمتر شده است.

پردازنده گرافیکی - GPU:
پردازنده گرافیکی، 40 واحد محاسباتی Radeon می باشد که سفارشی سازی شده اند و این پردازنده گرافیکی با فرکانس کاری 1172Mhz کار می کند. فرکانس کاری این پردازنده گرافیکی فقط 94Mhz از بالاترین فرکانس کاری پردازنده گرافیکی RX480 کمتر است در حالی که RX480 تعداد 36 واحد پردازشی دارد.
پردازنده گرافیکی توان پردازشی 6 ترافلاپ را داراست که 4.6 برابر کنسول Xbox One می باشد.
مایکروسافت می گوید که در Project Scorpio به Direct3D 12 مهاجرت و این مهاجرت باعث ارتباط فوق العاده بهینه بین بازی و پردازنده گرافیکی می شود. از دیدگاه مایکروسافت استفاده از D3D12 یک برد بزرگ برای هر دو مایکروسافت و توسعه دهندگان است چرا که طبق گفته های توسعه دهندگان،آن ها تواسنته اند میزان بار پردازشی CPU برای Rendering را به نصف کاهش دهند.
به گفته مایکروسافت، بخش قابل توحهی از پردازش CPU مربوط به دستور به GPU برای ترسیم خروجی به هدر می رود که این مقدار می تواند بین صد ها تا هزارات دستور پردازشی باشد و این مقدار در Project Scorpio به 11 دستور برای ترسیم و 9 دستور برای تغییر وضعیت کاهش پیدا کرده است.
همچنین مایکروسافت از AMD Detal Colour Compression (DCC) برای ذخیره بخشی از اطلاعات گرافیکی درون رم استفاده می کند که باعث ذخیره پهنای باند و حجم مصرفی حافظه می شود.

حافظه اصلی - RAM:
در ابتدا باید گفت که ESRAM درون کنسول به طور کامل حذف شده است.
مایکروسافت مدعی است که با توجه به پهنای باندی که حافظه کنسول در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد، دیگر نیازی به ESRAM نیست.
حافظه 32 مگابایتی ESRAM اکنون به صورت یک حافظه مجازی و به صورت فیزیکی آدرس دهی می شود تا بازی های قدیمی ای که از آن استفاده می کنند، در اجرا با مشکل مواجه نشوند
حافظه اصلی کنسول از نوع GDDR5 می باشد و بر خلاف شایعات، کنسول از حافظه GDDR5X استفاده نمی کند.
در مجموع کنسول شامل 12 گیگابایت رم می شود که میان پردازنده اصلی و پردازنده گرافیکی مشترک بوده و با اینترفیس 384 بیتی پهنای باند 326GB/s را فراهم می آورند. حافظه ها در 12 کانال 32 بیتی کار می کنند و فرکانس کاری هر واحد 6.8Ghz می باشد. به عبارتی حافظه اصلی کنسول پهنای باند 1.6 برابری را نسبت به ESRAM کنسول Xbox One در اختیار سازندگان قرار می دهد. به گفته مایکروسافت، این پهنای باند، نیاز پدازنده گرافیکی را برای اجرای بازی ها با رزولوشن 4K به صورت Native به صورت کامل برطرف می سازد.
8 گیگابایت از حافظه در اختیار توسعه دهندگان است و 4 گیگابایت آن برای خود کنسول رزرو شده است، در مقایسه با Xbox One این کنسول 1 گیگابایت رم رزرو شده بیشتری دارد و مایکروسافت دلیل آن را اجرا کردن داشبورد و سیستم عامل بر روی رزولوشن 4K به صورت Native می داند.

هارد - HDD:
هارد کنسول، یک هارد 2.5 اینچی با ظرفیت 1 ترابایت می باشد که 50% پهنای باند بیشتری به نسبت هارد کنسول Xbox One دارد.
هارد کنسول در قسمتی قرار می گیرد که شامل لرزه گیر است.

سیستم صوتی:
Project Scorpio علاوه بر سخت افزاری پردازشی، در زمینه صوت نیز خود نمایی می کند.
پردازنده صوتی Xbox One به Project Scorpio کوچ کرده و ویژگی های جدیدی به آن اضافه شده است.
پردازنده صوتی از صدای 7.1 کاناله پشتیبانی می کند و پشتیبانی از آخرین تکنولوژی Dolby با نام Dolby Atmos بزای گیمینگ و هدفون نیز به آن اضافه شده است. همچنین فرمت صوتی ابداعی توسط تیم هولولنز با نام HRTF نیز توسط پردازنده صوتی پشتیبانی می شود.

سیستم تهویه:
با توجه به فرکانس کاری پردازنده گرافیکی، کنسول نیاز به یک سیستم تهویه بسیار قوی برای خنک سازی دارد.
مدل سیستم تهویه، هیت سینک محفظه بخار است. این مدل تهویه در کارت گرافیک های High End همانند GTX 1080 و GTX 1080 Ti مورد استفاده قرار می گیرد.
در کنسول از شریان های لوله های مسی استفاده شده که درون آن ها خلاء بوده و محتوی آب مقطر می باشند. گرما جذب آب شده و بعد از تبخیر، آب به باله های هیت سینک می رود و در آنجا با از دست دادن گرما مجددا به آب مایع تبدیل می شود.
برای خنک سازی هیت سینک از یک فن با طراحی سفارشی که از طراحی فن گریز از مرکز اقتباس شده است، استفاده شده است.

سیستم تغذیه:
منبع تغذیه کنسول به صورت داخلی بوده و یک منبع تغذیه واحد (بدین معنی که هر دو ولتاژ 220 و 110 ولت را پشتیبانی می کند) با توان 245 وات برای کنسول تعبیه شده است.

درایو نوری:
درایو نوری کنسول، Ultra HD Blu-ray Drive می باشد.
این درایو از لحاظ ساختار در واقع همان درایو درون Xbox One S می باشد که تغییرات جزئی برای قرار گیری درون کنسول داشته است.

پورت های دستگاه:
در بخش پشتی دستگاه، چینش پورت ها همانند Xbox One S می باشد. دلیل چینش پورت ها همانند Xbox One S، مهاجرت راحت کاربرانی که در حال حاضر از Xbox One S استفاده می کنند و کابل های خود را بر اساس آن چینش کرده اند، به Project Scorpio می باشد.
فیش برق دستگاه از نوع figure-eigth می باشد (همانند فیش برق PS4)، پورت کینکت همانند Xbox One S در کنسول وجود ندارد و باید از آداپتور USB برای اتصال کینکت استفاده کرد، ورودی HDMI کماکان وجود دارد.
همچنین پورت خروجی HDMI 2.1 برای پشتیبانی از رزولوشن 4K با فریم ریت 60، قابلیت HDR و گستره طیف رنگ وسیع بر روی کنسول تعبیه شده است.

طراحی و ساخت کنسول:
طراحی نهایی کنسول که با نام ID شناخته می شود، در E3 به صورت نهایی نمایش پیدا می کند.
در طراحی کنسول از روش طراحی ماژولار استفاده شده است. همچنین تکنیک های تولید پیشرفته باعث شده اند تا بتوان از فضا، حداکثر استفاده را برد.
در ساخت کنسول، از روشی به نام Hovis Method استفاده شده است. در این روش مادربورد هر کنسول به صورت مجزا با توجه به پردازنده ای که بر روی آن قرار گرفته است به صورت دقیق کالبیره می شود تا حداکثر کارایی را فراهم آورد.
مایکروسافت برای رسیدن به کارایی حداکثری و تولید گرمای حداقلی، هر جیپ را به صورت دقیق ولتاژ دهی می کند.
به جای استفاده از یک پروفایل تنظیم برای برد همه قطعات، هر پردازنده بعد از تولید یک پروفایل مصرفی منحصر به فرد دارد که برد کنسول بر اساس آن تنظیم می شود.

پشتیبانی از نسل های پیشین:
Project Scorpio به صورت کامل از بازی های Xbox One, Xbox One S و Xbox 360 پشتیبانی می کند.
تمامی لوازم جانبی Xbox One نیز بر روی Project Scorpio پشتیبانی می شوند.

Project Scorpio در عمل:
به گفته مایکروسافت، هر بازی ای که با رزولوشن 900P به بالا بر روی کنسول Xbox One اجرا می شود، توانایی اجرا شدن به صورت 4K Native با HDR و طیف رنگ وسیع، بدون تاثیر بر فریم ریت، بر روی Project Scorpio را دارد.
استادیو Turn10، سازنده عنوان Forza Motosport در مدت 2 روز انجین Forza را بر روی Project Scorpio پورت کردند. عنوان Forza Motosport با تنظیمات گرافیکی ای مشابه Xbox One فقط با استفاده از بین 60 تا 70 درصد GPU، به صورت 4K Native با فریم ریت 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت بر روی Project Scorpio به اجرا در آمد در حالی که این عنوان 90% پردازنده گرافیکی را بر روی Xbox One برای اجرا در رزولوشن 1080P استفاده می کند. با تغییر تنظیمات گرافیکی به بالاترین حد این مقدار به 88% رسید.

علاوه بر عناوین جدید، تمامی قدرت کنسول در اختیار عنوان قدیمی و بازی های Xbox 360 نیز هست تا این بازی ها نیز فریم دهی حداکثری و بدون screen tearing داشته باشند.
عناوینی همانند Doom, Halo 5,... که از رزولوشن متغییر استفاده می کنند، با بالاترین رزولوشن قابل احرا بر روی Project Scorpio به اجرا در می آیند.
تمامی بازی های Xbox One و Xbox 360 بر روی Project Scorpio اجرا می شوند با 16x AF (anisotropic filtering) به اجرا در می آیند.
لودینگ بازی های Xbox One و Xbox 360 سریع تر شده است و مقدار رم باقی مانده در زمان اجرای بازی ها به کش کردن IO های تکراری اختصتص میابد تا سرعت هرچه بیشتر را فراهم کند.

کنسول از AMD media block بهره می برد. بخش DVR آپدیت شده و اکنون قابلیت پشتیبانی از رزولوشن 4K با کدک HEVC به همراه HDR را داراست. همچنین ویژگی ای با نام retroactive screen capture نیز به کنسول اضافه شده که با نمایش فریم به فریم فیلم گیم پلی ذخیره شده، امکان عکس گرفتن از بهترین صحنه را فراهم می آورد.

Project Scorpio قابلیت پشتیبانی از Freesync را نیز داراست و این کنسول از Freesync 2 پتشیبانی می کند تا با استفاده از آن، screen tearing در بازی ها به صفر برسد.
Project Scorpio در رزولوشن 1080P:
مایکروسافت اعلام کرده که فارق از رزولوشن صفحه نمایش، بهبود های Project Scorpio در تمامی رزولوشن ها در دسترس است حتی در رزولوشن 1080P.
در زمان اجرای بازی بر روی یک صفحه نمایش با رزولوشن 1080P، شما دو حالت را برای اجرا دارید که یکی باعث افزایش پرفورمنس بازی می شود و دیگری با supersample کردن تصویر 4k به 1080p (تمامی Texture ها به صورت 4k رندر شده و سپس supersample می شوند.) تصویری فوق العاده به نمایش می گذارد، و تصویر خروجی به صورتی است که انگار AA(anti-aliasing) حداکثری را داراست. این کار را خود کنسول انجام داده و نیازی به پیاده سازی از سمت توسعه دهنده نیست.

وجه تمایز Project Scorpio با PC:
مایکروسافت می گوید که کامپایلر سایه زن آن ها برای استفاده در Project Scorpio بسیار بهینه تر از نمونه مورد استفاده در PC است.
همچنین API آن ها برای دسترسی مستقیم به سخت افزار و گستره های مختص کنسول پردازنده های گرافیکی، باعث برتری یک سخت افزار ثابت می شود.
در نهایت نرم افزار بهینه سازی آن ها با نام PIX(Performance Investigator for Xbox)، ابزاری برای بهینه سازی بازی ها بر روی کنسول می باشد، بهینه سازی موردیست که با توجه به سخت افزارهای مختلف PC، به راحتی به دست نمی آید.

قیمت Project Scorpio:
قیمت این کنسول رسما اعلام نشده اما Digital Foundry قیمت آن را 499$ می داند.
 
آخرین ویرایش:
شما مطمئنی خودت تست کردی و این فریم رو نمیداد؟بله برادر من کارتم رو تا خرخره اورکلاک کرده بودم و فریم های فضایی باهاش میگرفتم.فورزا 6 اپکس خیلی بهینه بود و OW هم نبود.قدرت پردازشی آنچنانی نمیخواست.بعدم من موندم الان شما همه صحبت های من رو ول کردی رفتی چسبیدی به 970؟:D

دقیقا موافقم.مهم اینه که بازیای جدید و خوب معرفی کنن و حداقل توی 2017 یا حداقل همزمان با لانچ اسکورپیو چن تا انحصاری خیلی خوب بده که بتونن از توان پردازشی این کنسول استفاده کنن و گرافیک خیلی بالایی بدن تا نظر مردم رو برای خرید جلب بشه
آخه خب نمیده تو تا خرخره هم اورکلاک کنی نمیده میبینی که 980TI هم 60 فریم نمیده تازه این اولترا نیست very high ه :D
بازی هم که باید وایسیم تا E3 ولی قدرتش خیلی بالاست دست کم نگیر
 
اگه این شایعه قیمت کنسول درست باشه و مایکرو 500 بفروشه (به نظر خود منم بین 400 تا 500 قیمت میخوره) اسکورپیو عملا تبدیل به بهترین انتخاب برای بازی کردن میشه. چون با این هیولایی که هست عملا بهترین ورژن همه بازی های مولتی باید روی ایشون باشه و Pro با اختلاف محسوسی میشه ورژن ضعیف تر. در نتیجه یه گیمر میتونه عوض Pro و حتی یه PC خیلی قدرتمند بیاد اسکورپیو رو با قیمت خیلی خیلی کمتر (نسبت به PC) بخره و بهترین ورژن بازی هارو تجربه کنه.

تنها مساله ای که برای من وجود داره اینه که سازنده ها کلا چقدر روی Pro و Scorpio هزینه میکنن و چقدر از پتانسیل این کنسول ها استفاده میشه؟ چون تا تعطیلات امسال که اسکورپیو هم میاد تقریبا 70 میلیون PS4 به فروش میره و 40 میلیون هم X1 (تقریبا). یعنی بخش اصلی بازار رو کسایی تشکیل میدن که کنسول های معمولی دارن. برای سازنده ها هم این دوستان خیلی مهم ترن. پس بیس کارشون رو نباید رو سخت افزارهای جدید بزارن.

حالا اگه اسکورپیو واقعا خیلی شبیه به PC باشه و سازنده ها بتونن ورژن PC بازی هارو روی ایشون پورت کن کار برای مایکرو ساده تر میشه و واقعا باید اختلاف زیادی بین بازی های Pro و Scor بوجود بیاد. کلا شرایط خیلی جالب میشه!:دی
 
الان همه هایپ هستن و جَو به نفع اسکورپیو هست و بد گفتن از این کنسول بشدت مذموم و مورد سرزنش خواهد بود!!! :-SS

ولی...

بنده یه اخلاقِ گندی دارم و اونم اینه که هیچوقت تحت تاثیر محیط قرار نمیگیرم (با عرض پوذش البته) :D

این تحفه‌ای که معرفی شده ساختارش قدیمیه. مثلا پردازندش از نسل جاگواره و رابط رمش GDDR5 عه و ...؛ ساختارش قدیمیه فقط قطعات رو اوورکلاک کردن. مثل این میمونه که شما یه مادربرد z97 از سال ۲۰۱۳ داشته باشی و تو سال ۲۰۱۸ رم و کارت گرافیکش رو عوض کنی. نمیخوام بگم اسکورپیو ضعیفه ولی بعنوان کنسولی که قراره نزدیکای ۲۰۱۸ ریلیز بشه راضی کننده نیست.

من که صبر میکنم تا نسل نهم بیاد... ;;)
 
آخرین ویرایش:
تمام شایعات دور و بر قیمت 400 دلار میچرخه.اگه این باشه که فوق العاده است.
اگه قیمت 400 دلار باشه و چندتا ip خفن معرفی کنه مطمئنا ایکس باکس رو دوباره به رقابت با پلی استیشن. برمیگردونه
 
ریچارد لیدبتر با اون همه سابقه کف خون قاطی کرده بود باز یه سری می گن ضعیفه پیف پیف. Lol.
به نظر سخت افزار فوق العاده ای میرسه. یه چیزی که ریچارد خیلی تاکید داشت این بود که مهندسای مایکروسافت با همون روحیه و نگاهای که تو طراحی 360 (که زمان خودش جلو بود) داشتند ، اسکورپیو رو طراحی کردن. باید ببنیم لاین آپ مایکروسافت چیا هست و غیر از اون مایکرو بر خلاف چند سال اخیر باید یه سری بازی third party مهم رو روشون مانور بده. سایبرپانک مثلا گزینه خیلی خوبیه.

===============================

خود من پرو دارم ولی قویا معتقدم که سونی سخت افزار ناقصی ارائه کرده. به شخصه حاضر بودم 100$ بیشتر هزینه کنم یه چیز مثل اسکورپیو تحویل بگیرم.
 
ریچارد لیدبتر با اون همه سابقه کف خون قاطی کرده بود باز یه سری می گن ضعیفه پیف پیف. Lol.
به نظر سخت افزار فوق العاده ای میرسه. یه چیزی که ریچارد خیلی تاکید داشت این بود که مهندسای مایکروسافت با همون روحیه و نگاهای که تو طراحی 360 (که زمان خودش جلو بود) داشتند ، اسکورپیو رو طراحی کردن. باید ببنیم لاین آپ مایکروسافت چیا هست و غیر از اون مایکرو بر خلاف چند سال اخیر باید یه سری بازی third party مهم رو روشون مانور بده. سایبرپانک مثلا گزینه خیلی خوبیه.

===============================

خود من پرو دارم ولی قویا معتقدم که سونی سخت افزار ناقصی ارائه کرده. به شخصه حاضر بودم 100$ بیشتر هزینه کنم یه چیز مثل اسکورپیو تحویل بگیرم.
دوست عزیز با کمال احترام، شما اصلاً گیمر نیستی! یک گیمر واقعی برای انتخاب کنسول به بازیهای انحصاریش نگاه میکنه نه به یک گیگ رمِ بیشتر یا کمتر. به نظر من شما همون pc برات بهتره.
 
اینایی که میگن کیفیت مهم نیست همونایین که چند سال پیش بخاطر اختلاف 900p و 1080p مایکروسافت رو جرواجر میکردن؟:D
شماهایی که میگین کیفیت مهمه هم همونی هستی که میگفتی رزولوشن تو تجربه بازی تاثیری نداره و فرق 900p , 1080 ناچیزه و چشم آدم نمیبینه!الان همه res Hunter شدن دوباره :D
tit for tat
______________________________________________
تا اینجا اطلاعات فوق العادن اگه قیمتش هم خوب باشه بنظرم خیلی جذاب میشه دوباره رقابت این دو! :D
 
آخرین ویرایش:
اگه این شایعه قیمت کنسول درست باشه و مایکرو 500 بفروشه (به نظر خود منم بین 400 تا 500 قیمت میخوره) اسکورپیو عملا تبدیل به بهترین انتخاب برای بازی کردن میشه. چون با این هیولایی که هست عملا بهترین ورژن همه بازی های مولتی باید روی ایشون باشه و Pro با اختلاف محسوسی میشه ورژن ضعیف تر. در نتیجه یه گیمر میتونه عوض Pro و حتی یه PC خیلی قدرتمند بیاد اسکورپیو رو با قیمت خیلی خیلی کمتر (نسبت به PC) بخره و بهترین ورژن بازی هارو تجربه کنه.

تنها مساله ای که برای من وجود داره اینه که سازنده ها کلا چقدر روی Pro و Scorpio هزینه میکنن و چقدر از پتانسیل این کنسول ها استفاده میشه؟ چون تا تعطیلات امسال که اسکورپیو هم میاد تقریبا 70 میلیون PS4 به فروش میره و 40 میلیون هم X1 (تقریبا). یعنی بخش اصلی بازار رو کسایی تشکیل میدن که کنسول های معمولی دارن. برای سازنده ها هم این دوستان خیلی مهم ترن. پس بیس کارشون رو نباید رو سخت افزارهای جدید بزارن.

حالا اگه اسکورپیو واقعا خیلی شبیه به PC باشه و سازنده ها بتونن ورژن PC بازی هارو روی ایشون پورت کن کار برای مایکرو ساده تر میشه و واقعا باید اختلاف زیادی بین بازی های Pro و Scor بوجود بیاد. کلا شرایط خیلی جالب میشه!:D

اسکورپیو تقریبا اینِ که 700 دلار هست.
تا موقعی که ریلیس بشه قیمتای قطعات میاد پایین، مخصوصا سی پی یوهای رایزن که بازار رو دگرگون کردن هم رایج میشن، خلاصه فک کنم درنهایت ی پی سی 600 دلاری میشه همون اسکورپیو. درنتیجه "خیلی خیلی کمتر" درست نیست.
 
اسکورپیو تقریبا اینِ که 700 دلار هست.
تا موقعی که ریلیس بشه قیمتای قطعات میاد پایین، مخصوصا سی پی یوهای رایزن که بازار رو دگرگون کردن هم رایج میشن، خلاصه فک کنم درنهایت ی پی سی 600 دلاری میشه همون اسکورپیو. درنتیجه "خیلی خیلی کمتر" درست نیست.
عه چه خوب
ميشه يه پيسي ٦٠٠ دلاري هم نه
٨٠٠دلاري ببندي كه بتونه براي من فورزا اپكس رو 4k/60Fps Ultra بياره؟
خيلي خوب ميشه ديگه نيازي نيست سمت كنسول ها برم دوباره از رو پيسي
دوست من ١٠٨٠ داشت باز نميتونست ٤كا/٦٠ همه بازيا رو راحت اجرا كنه رفت SLi بست
حالا شما ميگي يه پيسي ٦٠٠ دلاري ميشه اسكورپيو؟


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or