همه چیز در مورد Kinect

مطمئن هست سایت؟؟ من تهرانم چون...به نظرت تو خرداد وسطاش ارزونتر نمیشه همه امتحان دارن؟؟
آره بابا همین سایت بازیسنتر خودمونو میگه:دی
! از اینجا مطمئن تر مگه جای دیگه هم هست!(که اگه یکم تو همین توپخونه وارد نباشی کلاهی گشاد بر سر مبارک قرار میدهند!)

سلام دوستان
من يكي ازاشنايام مي خواد بره روسيه
مي ارزه از اون جا برام يه كنيكت بخره
قيمت كنيكت اونجاچه قدره {به پول ايران}
بعد الان كنيكت هك شده.يعني بعدازخريدن هربازي اي كه تو دستگاه بزارم مي ياره
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
اگه قيمت 3dsهم بگيد ممنون مي شم:x

سلام دوستان
من يكي ازاشنايام مي خواد بره روسيه
مي ارزه از اون جا برام يه كنيكت بخره
قيمت كنيكت اونجاچه قدره {به پول ايران}
بعد الان كنيكت هك شده.يعني بعدازخريدن هربازي اي كه تو دستگاه بزارم مي ياره
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
اگه قيمت 3dsهم بگيد ممنون مي شم:x
سلام.
داداش کینکت کلا سیستم حفاظتی نداره،فعلا هم قرار نیست رو بازیاش سیستم جدیدی نصب بشو و نمیشه.
قیمت 3DSهم پایین گذاشتم البته قیمت آمازون هست و تو ایران فرق داره.
قیمت آمازون:
Nintendo 3DS - Cosmo Black
41g1T6rkaLL._AA115_.jpg

$249.99

خواهش میکنم.
کینکت رو بیاره یا 3DS؟
سلام
دوست عزیز بستگی به شما داره ولی من میگم Kinect رو بیاره بهتره چون واقعا عالی هستش بعد از اونجا که معلومه شما PSP هم داری بخاطر همین 3DS زیاد به کارت نمیاد.
باز هم بستگی به شماداره.

دوستان چند تا سوال در مورد Kinect دارم که میخوام بدونم Kinect شما هم اینطوریه:

بازی Yoostar 2 رو گذاشتین Kinect رو آپدیت کرد دیگه؟بعد از اون مدت Starting Up در Kinect بیشتر نشده؟

قسمت کالیبره کردن Kinect با کارت,محیط رو با کیفیت پایین نشون میده؟یعنی نقاط رنگی روی صفحه میاد و میره.

موقعی که Kinect در Starting Up به بالا و پایین می چرخه یکم وقتی داره میاد پایین یک قسمت سرعتش کم نمیشه؟(مثل اینکه در 2 مرحله میاد پایین).

بازی Yoostar 2 رو گذاشتین Kinect رو آپدیت کرد دیگه؟بعد از اون مدت Starting Up در Kinect بیشتر نشده؟

قسمت کالیبره کردن Kinect با کارت,محیط رو با کیفیت پایین نشون میده؟یعنی نقاط رنگی روی صفحه میاد و میره.

موقعی که Kinect در Starting Up به بالا و پایین می چرخه یکم وقتی داره میاد پایین یک قسمت سرعتش کم نمیشه؟(مثل اینکه در 2 مرحله میاد پایین).
برای من اصلا آپدیت نکرد!!!!!

1.دقیقا
2.نمیدونم فکر نکنم
3.نه همون یه دفعه ای انجام میده.

hadi sh من داشتم با mehran1 تبادل اطلاعات میکردم.:)
حال نداشتم نقل قول بکنم.
mehran1ببخشید چند روز نبودم،فک کنم تاحا گرمته باشی.
اما اگه نگرفتی،حتما کینکت یگیر ما(من و بقیه)وقتی کینکت225-220 بود گرفتیم جیک نزدیم الآن که ارزون شده 165-3DS،170رو هم اصلا نگیر پول داری بذار واسه NGP.

آره بابا همین سایت بازیسنتر خودمونو میگه:دی
! از اینجا مطمئن تر مگه جای دیگه هم هست!(که اگه یکم تو همین توپخونه وارد نباشی کلاهی گشاد بر سر مبارک قرار میدهند!)
یه دوربین و چهارتا سیم :d مگه چی داره که بخوان اونجا سر ادم کلاه بذارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or