همه چیز در مورد Kinect

دوستان چند تا سوال در مورد Kinect دارم که میخوام بدونم Kinect شما هم اینطوریه:

بازی Yoostar 2 رو گذاشتین Kinect رو آپدیت کرد دیگه؟بعد از اون مدت Starting Up در Kinect بیشتر نشده؟

قسمت کالیبره کردن Kinect با کارت,محیط رو با کیفیت پایین نشون میده؟یعنی نقاط رنگی روی صفحه میاد و میره.

موقعی که Kinect در Starting Up به بالا و پایین می چرخه یکم وقتی داره میاد پایین یک قسمت سرعتش کم نمیشه؟(مثل اینکه در 2 مرحله میاد پایین).

1.نه آپدیت نکرد.
2.آره،کلا کیفیت دوربین کینکت اینجوریه.
3.میشه،فکر میکنم:اول که بالا رو اسکن میکنه،بعد که میرسه به وسط بازیکن رو میبینه به همین خاطر با سرعت کم تری میاد پایین،بعدش هم که دوباره با سرعت معمول میاد پایین.

میشه تو بازی پینگ پنگ یا تنیس که واسه کینکت هست از راکت واقعی استفاده کنیم،میتونه راکت رو شناسایی کنه؟
بله میشه! ولی اون وسیبه ی تو دست ما رو ملاک حرکت نمیگیره بلکه دست شمارو ملاک میگیره!ولی میشه از همون وسیله به صورت واقعی استفاده و بازی کرد...
موفقیت!

سلام
میخوام بدم یکی از اقوام یه کینکت بیاره واسم...دو نوع پک کینکت هست درست؟
اونی که هم به 360 معمولی میخوره هم به 360 اسلیم اسمش چیه...
tnx

سلام
میخوام بدم یکی از اقوام یه کینکت بیاره واسم...دو نوع پک کینکت هست درست؟
اونی که هم به 360 معمولی میخوره هم به 360 اسلیم اسمش چیه...
tnx

نه کلا یه نوع هست
یه نوع هست که اسلیم و کینکت تو یه جعبه هستن که کینکت آداپتور نداره به فت نمیخوره
ولی اگه یه کینکت جدا بگیری توش یه آداپتور داره که کابل کینکت میره توش یه سر میره تو برق یه سرش هم میره تو 360 فت:دی
اگه فامیلتون بره تو مغازه بگه یه کینکت بده به فت هم میخوره:دی
خودمم نفهمیدم چی گفتم:دی

دوستان من میخوام بخرم ولی میخواستم بدونم که موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کرد؟
اگه دوستان آدرس جایی که باانصاف باشه و کلک نزنه به آدم رو دارن دریغ نکنن و برام پ.خ کنن.ممنونشون میشم.

دوستان من میخوام بخرم ولی میخواستم بدونم که موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کرد؟
اگه دوستان آدرس جایی که باانصاف باشه و کلک نزنه به آدم رو دارن دریغ نکنن و برام پ.خ کنن.ممنونشون میشم.
خب به مهمترین چیزهایی که میشه توجه کر ایناست:
آداپتورش حتما همراهش باشه
کابل توسعه USB داشته باشه
بازی اصلی اون هم داشته باشه
همین اینا مهم هاست و قیمتش که به فروشنده مربوطه؛ البته خود انجمن میفروشه که قیمتش مناسبه.

• Like
Reactions: baran17
سلام دوستان چند تا سوال دارم

1-xbox حتما باید هارد داشته باشه برای اتصال کینکت ؟
2-برای اتصال کینکت حتما باید به لایو وصل بشیم ؟
3-فروش سایت متوقف شده ؟

ممنون

پس آپدیت ها کجا ذخیره میشن؟ ،به غیر از اون برنامه های مثل kinect me رو هم که حجمش 700mg هست رو هم میشه نصب کرد بدون هارد ؟
آپدیتاش که کیلوبایت هم نیستن!
اونم رو داشبورده بعدی هست دیگه حتما یجوری میچپون توش دیگه! نگران نباشین اگه نشد ما اینجا اعلام میکنیم

سئوال

سلام .به نظرتون می ارزه من کینکت بخرم منظورم اینه که بعد یه مدت خسته نشم ازش ؟؟
لظفا کمک کنید

اینکه میگن گیر میکنه درسته یا نه همون موقع حرکتو اجرا میکنه ؟؟؟:((

جواب

سلام .به نظرتون می ارزه من کینکت بخرم منظورم اینه که بعد یه مدت خسته نشم ازش ؟؟
لظفا کمک کنید

اینکه میگن گیر میکنه درسته یا نه همون موقع حرکتو اجرا میکنه ؟؟؟:((

بگیر، چون من از موقعی که کینکت گرفتم ازش خسته نشدم ازش.

برای من همون موقع انجام میده حرکاتو.

دوستان در بازی پینگ پنگ آیا عینا حرکاتی که انجام میدیم در بازی شبیه سازی میشه؟نوع ضربه شدت ضربه و استایلی که برای حرکتمون انتخاب میکنیم؟در بازیهای دیگه چطور؟مثلا تنیس؟یا...؟میشه یه توضیح مختصری بدید؟ممنونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or