همه چیز در مورد Kinect

دوستان یه سوال:
این عکسایی که کینکت میگیره امکانش هست خودسرانه بره تو live؟
می تونم بعد از بازی کردن برم و عکسها رو پاک کنم؟به سیوهای بازی مربوط نمیشه؟
نه به Save بازی ربطی نداره به صورت Photo)Picture Moment) سیو می شه که اونارو پاک کنید تموم می شه!

• Like
Reactions: محمد رضا mr
دوستان عزیز باور کنید از مطلب بالا قسط آزار کسی رو با حرف هام نداشتم من چیز های مختلفی که تو فروم های ایرانی و خارجی بود رو یک جمع بندی کردم دیدم اوضاع اینجوریه...من فقط می خوام بدونم ماکروسافت واسه من و شمایی که همه نوع بازی می کنیم می خواد چیکار کنه آخه نیمشه که همیشه sport و dance بازی کرد ... این بازی ها خدایی بعد چند ماه خسته کننده میشه... من موو ندارم و کینکت هم ندارم اما یکش رو دوست دارم بگیرم پس آینده ی این وسیله واسم مهمه نه الانش البته وضع موو مشخص شده دیگه اما کینکت نه... بیشتر به سمت کینکت کشیده شدم اما از اون موضوعاتی که گفتم میترسم...راهنمایی جامع می خوام تا ارشاد بشم...
از همه دوستانی هم که در مورد مطلبم نظر دادن تشکر میکنم
در حالت کلی شما راس میگین کینکت بعد یه مدت خسته کننده میشه ولی ارزشش رو داره و اینم در نظر داشته باشین که موو میتونه بازی هایی بهتر از نظر گرافیکی داشته باشه ولی از نظر هیجان و.... نمیتونه کینکت باشه.

در حالت کلی شما راس میگین کینکت بعد یه مدت خسته کننده میشه ولی ارزشش رو داره و اینم در نظر داشته باشین که موو میتونه بازی هایی بهتر از نظر گرافیکی داشته باشه ولی از نظر هیجان و.... نمیتونه کینکت باشه.
آقا به خدا منم همین رو میگم واسه همین موندم کدوم رو بگیرم واسه خودم... باور کنید همه هم این مطالب رو قبول دارن اما نمیدونم چرا نمیان منطقی بگن ... یک تاپیک هم داشتیم راجب به مقایسه این کینکت و موو الکی الکی توش دوا شد بستنش دیگه بحث و مقایسه ها نیمه کاره موند کاشکی میشد واقعا بدون طرفداری این دو تا رو مقایسه کرد و این دفعه جای همش تعریف کردن عیب های موو و کینکت رو گفت...تا کمکی بشه واسه بقیه

دوست عزیز اول مشخص کن هدفت چیه.بطور مثال من یه هدف داشتم و اون هم فراهم کردن امکان ورزش توی خونه برای همه بود و به این نتیجه رسیدم که کینکت انتخاب مناسب و به صرفه ایه.هم ورزشه هم فان.هدف که مشخص شد انتخاب راحتتر می شه.کینکت بیشتر خانوادگیه تا موو و قابلیت تاثیرگذاری بیشتری روی نانگیمرها(!) داره.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز باور کنید از مطلب بالا قسط آزار کسی رو با حرف هام نداشتم من چیز های مختلفی که تو فروم های ایرانی و خارجی بود رو یک جمع بندی کردم دیدم اوضاع اینجوریه...من فقط می خوام بدونم ماکروسافت واسه من و شمایی که همه نوع بازی می کنیم می خواد چیکار کنه آخه نیمشه که همیشه sport و dance بازی کرد ... این بازی ها خدایی بعد چند ماه خسته کننده میشه... من موو ندارم و کینکت هم ندارم اما یکش رو دوست دارم بگیرم پس آینده ی این وسیله واسم مهمه نه الانش البته وضع موو مشخص شده دیگه اما کینکت نه... بیشتر به سمت کینکت کشیده شدم اما از اون موضوعاتی که گفتم میترسم...راهنمایی جامع می خوام تا ارشاد بشم...
از همه دوستانی هم که در مورد مطلبم نظر دادن تشکر میکنم
باز هم همون بحث قدیمی.شما با مبحثی به نام بازی های لانچ آشنا هستید؟اینها بازی های لانچش بودند.توجهتون را به چند بازی تایید شده و چند بازی تقریبا تایید شده هاردکور کینکت جلب می کنم:
Child Of Eden
Project darco
Codename D
Steel Batellian
Rise Of Nightmares
و Gears Of War Kinect و Halo Kinect و Sims kinect که هنوز کاملا تایید نشدند.GeOW تقریبا تایید شده است,در مورد سیمز EA چند وقت پیش یه دامین براش باز کرده,و هیلو هم در حد شایعه است.

Activate 3D have just made Kinect that little bit better for all those developers and also, for the consumer. They have created a software known as Intelligent Character Motion 1.0 (ICM) which enhances the development and playability of Kinect.​

kinect_11.png

On a basic level, it is a set of algorithms that makes it easier for developers to concentrate more on brilliant games than fiddling around with code to make all the actions work. Here is a section from the press release that really says it all:

“The key capabilities delivered include solutions for grasp detection in virtual worlds, inverse kinematics algorithms to enforce contact with objects, a high-speed motion recognition algorithm that detects mimicking even with partial body input, and a patented algorithm for synthesizing animations that fit seamlessly with a physics simulation powered with PhysX by NVIDIA.”

So, basically, this means that you can expect to have more games on Kinect than the current out pouring of Wii like sports game, and dancing games. We’ll keep you all posted with when games being developed on this system start to hit release.​

حالا ترجمیش میکنم برایتان :>

Activate 3D توانسته کاری کند که کینکت یک مقداری بهتر شود که هم برای بازیسازهایش است و هم دارندگانش . آنها برنامه ای را تولید کرده اند که اسمش Intelligent Character Motion 1.0 (ICM) است و باعث بالا رفتن کیفیتش در تولید و بازیکنندگیش میشود :-/

( عکس کینکت )​

در لول اول اش این برنامه الگوریتمی را ایجاد میکند که برای بازیسازها این امکان را فراهم میکند که باعث میشود وقت بیشتری برای دادن ایده نویشان در بازی ها و کاسته شدنه از وقت تلف شدیشان برای ساختن حرکات هر بازی میشود . این قسمت متن پایینی میگوید که آنها چی میگویند :

" قابلیت کلیدی که بهش رسیده ایم شامل راه حلی است که می توانند تغییرات در دنیای واقعی را بقاپد و قوانین حرکتی را تبدیل می کند به انجام دادن تعامل با آبجکتها . یک الگوریتم با سرعت بسیار بالایی که حتی حرکات جزئی بدن را هم تقلید میکند و شناسایی میکند و دارای یک الگوریتم اختصاصی ای است که ترکیب میکند انیمیشن ها را و آنها بطور یکپارچه اجرا میشوند با موتور فیزیک شبیه سازی PhysX که از NVIDIA است "/:)

بقییش هم گفته که انتظار داریم بازی های بهتری برایش بیاید و اینایی که خودشان نوشتن و خودتان بخوانید #:-s

http://www.randomprodinc.com/kinect-just-got-better/

از من تشکر کنید تا خوشم بیاید :-s

سلام
میخاستم بدونم در آینده احتمال داره کینکتی بیاد که از کینکت فعلی بهتر باشه؟

عزیز محصول خیلی وقت نیست عرضه شده و شرکت هم اینقدر ابله نیست که محصول تازه عرضه رو خراب کنه پس مسلما نه نمیاد ولی شاید نرم افزار بیاد ولی سخت افزار مسلما نمیاد...........;)

عزیزان ببخشید یه دستگاه ایکس باکس آرکید دارم که مال سال 2009 هست و همه آپدیت و اینهاش مال سال 2009 هست حالا اگه بخوام یه kinectبهش وصل کنم آیا نیاز به آپدیت یا تغییری هست یا نه؟؟؟ممنون میشم راهنماییم بفرمایید....

سلام دوستان من یه سوالی داشتم.
کسانی که اطلاعات دقیق دارن اگه میتونن کمکم کنن.
یکی از اقوام میخوان برن مالزی. میخواستم ببینم میتونن از اونور kinect رو بدون دردسر بیارن ایران یا اینکه بهشون گیر میدن واسه ی وسایل الکترونیکی؟؟؟
فقطم یدونه واسه خودم میخوام.

سلام دوستان من یه سوالی داشتم.
کسانی که اطلاعات دقیق دارن اگه میتونن کمکم کنن.
یکی از اقوام میخوان برن مالزی. میخواستم ببینم میتونن از اونور kinect رو بدون دردسر بیارن ایران یا اینکه بهشون گیر میدن واسه ی وسایل الکترونیکی؟؟؟
فقطم یدونه واسه خودم میخوام.
گمرک ایران خر تو خره.خوده من یکی از اقوام اورد بدون هیچ مشکلی .اون یکی فامیلمون هم اورد.30 تومن گمرکی خورد بهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or