راهنمایی ها و آموزش هایی را که فکر میکنید به کمک دوستان می آید را در این تاپیک ارسال کنید.
100 کماندار بهم داد ولی من اومدم به همسایم حمله کنم شکست خوردم 100 تاش مردنبرای اینکه کمتر غارت کننت سطح پناهگاه رو بالا ببر ( حد اقل 10 ) و دیوار هم بساز و سطحشو بالا ببر چون حتی اگه سرباز هم نداشته باشی وقتی دشمنا بهت حمله میکنن و دیوار داری سربازاشون کشته میشه ...
سعی کن فعالیت هایی که اون وزیره(عکس گوشه ی بالای صفحه) ازت میخواد رو سریع انجام بدی تا برات 200 تا کمان دار بفرسته ....
خوب برو منابع بخر تا هم سه روز VIP مجانی بهت بده هم بقیه راهنماییا باز بشه(با یه تیر 3 نشون)من با 95 سکه جایزه که بهم داده بهترین چیزی که میتونم بگیرم چیه ؟
نظر شما رو چیه ؟
والا من هرچی یوزر و پسورد رو میزنم باز توی homepage بازی هست و هیچ تغیری نمیکه!مشکل چیه خب؟
مال من یهو سرور قات زد 200 تا فرستاد ....:laughing:100 کماندار بهم داد ولی من اومدم به همسایم حمله کنم شکست خوردم 100 تاش مردن
خوب برو منابع بخر تا هم سه روز VIP مجانی بهت بده هم بقیه راهنماییا باز بشه(با یه تیر 3 نشون)
1-خرید منابعمن با 95 سکه جایزه که بهم داده بهترین چیزی که میتونم بگیرم چیه ؟
نظر شما رو چیه ؟
به شهر هایی که دیوار دارند حمله نکنیدمن تو آخرین حمله ای که کردم همه 300 تا سربازم مردن
نوشت :حمله شما آنقدر سریع بود که کسی نیست که خبری بده چی شده
باید چی کار کرد که این اتفاق نیوفته؟
یه سوالی
من الان تو اسطبلم فقط میتونم جاسوس بسازم!
چرا؟
چجوری میشه نوعهایه دیگه ای ساخت؟
باید ارتقاش بدی تقریبا از سطح 3 به بعد سواره نظام اضافه میشه
راستی این اتحاد بازیسنتر توی کدوم دنیاست؟
من توی دنیای فعالم و هرو روز سر میزنم