همه چیز در مورد Digimon Masters

بالاخره بازی digimon online به درد بخور اومد به کار!
با نزدیک 100000 کاربر.
آدرس سایت برای ثبتنام و ساخت اکانت:
JOYMAX.COM - Global Hub of Fun :: Digimon Masters
با 4تا realm مختلف و جزابیت های فراوان!

اینم تصاویری از بازی :

digimon_masters2.jpg

digimon_masters1.jpg

digimon_masters_screenshot_06640.jpg

با انتخاب یکی از 3 tamer سری digimon data squad بازی را شروع می کنید.

ENJOY IT​

آخرین ویرایش:
Dmo Armor Digiegg

خب همتون میدونید که امروز Joymax با Patch جدیدی که داد، Armor DigiEgg هارو ادد کرد.
گفتم بیام یکم اینجا در بارشون توضیح بدم و نظرمو بگم :) امروز من همشونو تست کردم و باید بگم که واقعا تجربه جالبی بود ;)
(با تشکر از VincentB1ack و gintoki21 که خیلی کمک کردن :) )
خب بریم سر اصل مطلب :

JOYMAX DIGIMON MASTERS ONLINE
LEVIAMON

Untitled-1k9NIT.jpg

توی این پچ 4تا از این دیجی اگ ها ریلیز شد. Hope/Courage/Love/Light
که با توجه به تصویر بالا میتونید بفهمید که چه شکلیه و مربوط به کدوم دیجیمون هستش!

حالا سوال اینجاس که آیا واقعا این ها به چه دردی میخورن؟!

ایتم تبدیل ها از طریق Armor DigiEgg هستن و برای باز کردنشون به این آیتم ها نیاز دارید. در حال حاضر فقط 2راه وجود داره که این هارو به دست بیارید. SilkShop و Quest.

SilkShop : برای خرید این آیتم ها میتونید 29سیلک بدید و آیتم رو تحویل بگیرد. این آیتم 100% برای شما تبدیل رو باز میکنه.

Quest : کوئست رو میتونید از Falcomon توی DarkTowerWestland بگیرید. هر Digiegg به 4تا قسمت A,B,C,D نیاز داره که با این کوئست به دست میاد. دیجی اگی که از این طریق به دست بیاد 12% شانس داره که کار کنه و تبدیل رو باز کنه. در غیر این صورت نابود میشه و باید یکی دیگه بگیرید.

هر دو مدل رو میتونید از Player های دیگه خریداری کنید.

حالا استفاده این تبدیلا چیه؟!

این تبدیل ها برای این که Armor هستن میتونید ازشون توی جاهایی که Control Tower هست استفاده کنید. مثل DarkTower WestLand.
این تبدیل ها بین Mega و Ultimate قرار دارن و از لحاظ مصرف DS مثل Ultimate هستن.
این تبدیل ها روی Skill F1 یه ویژگی خاص دارن که باعث افزایش Damage میشه که بطور کامل در آخر مطلب توضیح میدم.
این تبدیل ها برای رید Kimeramon استفاده میشن چون اونجا بدون Armor نمیشه تبدیل شد.

برای Flamedramon و Magnamon باید از Veedramon استفاده کنید! درسته Veedramon. خیلی حیف شد که برای لاین X-Vmon نیست.
بری Pegasusmon باید از Patamon استفاده کنید. اگر مدل Jogress رو دارید نمیتونید این تبدیل رو بگیرید.
برای Nefertimon و Hawkmon هم به همین ترتیبه. نسخه Jogress تبیدل نمیشه!!!!

پس باتوجه به این نکات میتونید بفهمید که چقدر مفیدن :)

حالا میریم سراغ Skill ها :
Flamedramon - Digimon Masters Online Wiki - DMO Wiki
Halsemon - Digimon Masters Online Wiki - DMO Wiki
Nefertimon - Digimon Masters Online Wiki - DMO Wiki
Pegasusmon - Digimon Masters Online Wiki - DMO Wiki
به این لینک ها مراجعه کنید که میزان دقیق Damage و Effect رو ببینید.

امیدوارم که این توضیحات به کارتون بیاد. شرمنده یکم طولانی شد :دی

آخرین ویرایش:
آیا شما از ین Armor دیجیمون ها حتی یک دونه هم بدون psilk گرفته این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همش fail میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x

سلام به همگی من 1 ماه بازی میکنم که تو این 1 ماه تیمرم لول 46 رسیده که فکر میکنم پیشرفت خوبی باشه نه؟؟؟؟
توی سرور lilithmon بازی میکنم ولی الان چند وقته گیر کردم و نمیتونم لول اپ کنم تورو خدا یکی کمکم کنه , اسم تیمر aliag
درضمن من نمیتونم سیلک بخرم اگه میشه یه نفر اموزش کامل بزاره.

من تا حالا 30 بار از worn eggs استفاده کردم و همه fail شدن!!!!)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x

سلام به همگی من 1 ماه بازی میکنم که تو این 1 ماه تیمرم لول 46 رسیده که فکر میکنم پیشرفت خوبی باشه نه؟؟؟؟
توی سرور lilithmon بازی میکنم ولی الان چند وقته گیر کردم و نمیتونم لول اپ کنم تورو خدا یکی کمکم کنه , اسم تیمر aliag
درضمن من نمیتونم سیلک بخرم اگه میشه یه نفر اموزش کامل بزاره.
شرمنده از اینجا کسی تو Liithmon نیست که بتونه کمک کنه بهتون اگه مثلا سرور ما یا دوستان دیگه بودین می تونستیم Power lvl کنیمتون
در مورد Cashu هم اول میرین این سایت اکانت consumers میسازین و بعد داخل اکانتتون از قسمت consumers میشید و شماره حساب CashU تون رو میبینید و بعد میرید عضو این سایت میشید ( باید شماره موبایلتون ثبت بشه ) و بعد موقع خرید حتما دقت کنید شماره حساب CashU تون رو درست وارد کنید وگرنه پول برگشت داده نمیشه

1 سوال دیگه هم دارم میخواستم ببینم کسی سیلک یا گلد اددر این بازی رو نداره؟؟؟ یا کسی بلده هکشیلد رو بپیچونه؟؟؟
تو سایتای خارجی یه بار فضولیم گرفت دیدم بود ولی مکافات داره منم حوصله ندارم میشه دورش زد و Cheat Engine زد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or