همه چیز در مورد Digimon Masters

بالاخره بازی digimon online به درد بخور اومد به کار!
با نزدیک 100000 کاربر.
آدرس سایت برای ثبتنام و ساخت اکانت:
JOYMAX.COM - Global Hub of Fun :: Digimon Masters
با 4تا realm مختلف و جزابیت های فراوان!

اینم تصاویری از بازی :

digimon_masters2.jpg

digimon_masters1.jpg

digimon_masters_screenshot_06640.jpg

با انتخاب یکی از 3 tamer سری digimon data squad بازی را شروع می کنید.

ENJOY IT​

آخرین ویرایش:
سلام
مشه بگید monochromon s markو black cogwhel fragment به چه دردی می خورند
و اینکه چطور باید burst mode deputymon رو فعال کرد
اگه lv digimon بالا باشه questهای infinte mountain فعال می شه و این دو آیتم به درد می خوره
برای deputy BM نیاز به آیتم ciritical arms داری که قیمتش 10t-9t اگه نمیتونی بخری باید از cash بخری که قیمتش 5دلار

چیزی نیس فقط باید بری پیش اولینelecmon و با هاش حرف بزنی. بعد باید روی monochromon's mark راست کلیک کنی. بعد بهت quest reward می ده. بعد quest های بعدی رو می ده .با انجام اونا می تونی به infinite mountain dungeon بری.

- - -ویرایش - - -

تو همون Dats, داد بزنی(shout) می تونی یه آدم پیدا کنی که بهت بفروشه(از guild خودت هم کمک بخواه)

در shout بنویس:"B<critical arms WM fast and offer"
یا می تونی با mega phone همین جمله ی بالایی رو بنویسی که شاید یکی به تو whisper کنه.

چیزی نیس فقط باید بری پیش اولینelecmon و با هاش حرف بزنی. بعد باید روی monochromon's mark راست کلیک کنی. بعد بهت quest reward می ده. بعد quest های بعدی رو می ده .با انجام اونا می تونی به infinite mountain dungeon بری.

- - -ویرایش - - -

تو همون Dats, داد بزنی(shout) می تونی یه آدم پیدا کنی که بهت بفروشه(از guild خودت هم کمک بخواه)

در shout بنویس:"B<critical arms WM fast and offer"
یا می تونی با mega phone همین جمله ی بالایی رو بنویسی که شاید یکی به تو whisper کنه.
منظور تو کدوم اولین elecmon؟

اولین elecmon ای که در اون map هست. وقتی به از portal می ریم بیرون.
sonoka
چرا infinit mountain اینجوری شده
من برای به mountain dungeon
هفت هشتا quest از infinte mountain گرفتم که کرک ogre.devimon.leomon می خواد
قبلا boss های خودش quest بود که
الان چی کار کنم؟

سلام همگی:) میشه به من یکم در مورد بازی توضیح بدین؟ همچنین اگه سروری که توش هستین و این جور چیزا رو به من بگین ممنون میشم الان دارم میزارمش برای دانلود چون دیدم بین شما نسبتا اکتیوه گفتم منم بیام:d

سلام همگی:) میشه به من یکم در مورد بازی توضیح بدین؟ همچنین اگه سروری که توش هستین و این جور چیزا رو به من بگین ممنون میشم الان دارم میزارمش برای دانلود چون دیدم بین شما نسبتا اکتیوه گفتم منم بیام:d
این بازیی هستش که تمومی نداره بد جور اعتیاد آور.کل بازی بر پایه 2 چیز هست:1. digimon و tamer لول آپ کنی 2. پولهایی که به دست میاری رو ذخیره کنی
اگه این دو کار و انجام دی تو بازی موفق می شی.
من اسمم تو بازی D3vil هست توی سرور Barbamon هستم اگه می خوای بازی یاد بگیری بیا پیش من ولی اگه می خوای پیش ایرانیا باشی باید بری پیش VincentB1ack و Ostagar توی سرور leviamon

narvius جان لازم نیست حتما اون Quest هارو رد کنی ایگنورش کن چون حتی برای مپ سرور هم لازم نیست ردشون کرده باشی :)
هر کسی هم خواست بیاد سرور Leviamon قدمش به روی چشم ما هم فعلا در گیر آماده شدن برای Raid جدید Kimeramon هستیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or