همه چیز در مورد Digimon Masters

بالاخره بازی digimon online به درد بخور اومد به کار!
با نزدیک 100000 کاربر.
آدرس سایت برای ثبتنام و ساخت اکانت:
JOYMAX.COM - Global Hub of Fun :: Digimon Masters
با 4تا realm مختلف و جزابیت های فراوان!

اینم تصاویری از بازی :

digimon_masters2.jpg

digimon_masters1.jpg

digimon_masters_screenshot_06640.jpg

با انتخاب یکی از 3 tamer سری digimon data squad بازی را شروع می کنید.

ENJOY IT​

آخرین ویرایش:
ببخشید کدوم event
می شه من رو بیشتر راهنمایی کنید
و اینکه digicoreو buckup discبه چه دردی میخورن
مثلا توی این Event اگه 1 ساعت نیم تو بازی باشی 1 دونه PSYCHEMON Coin میده که اگه 15 تا جمع کنی میتونی 1 archive بگیری اگه هم 25 تا جمع کنی Mimi Tamer میگری
Digicore هم تو Digicore Shop استفاده میشه که ما معمولا برای خریدن Clone استفاده می کنیم که الان میگم این Clone به چه درد میخوره Backup هم برای Clone کردن استفاده میشه که خود Clone کردن برای قوی کردن دیجیمون هست که مثلا AT یا CT رو بالا میبری که راحتر Level up کنی یا MC بکشی و اون Clone ها که میشه خرید از Digicore Shop شامل Clone D , C , B هست که به ترتیب استفاده میشه ولی Clone A رو یا باید از بازیکن های دیگه بخری یا داخل Maze از دیجیمون ها دراپ میشه و Backup Disk هم برای این استفاده میشه که اگه مثلا شما داری از Clone لول 6 میری به 7 اگه کارت اشتباه انتخاب کنی احتمال داره به لول 5 برگردی ولی Backup Disk جلوی این اتفاق رو میگیره ومعمولا از لول 6 به بالا استفاده میشه

آخرین ویرایش:
توی سرور beelzmoon هستم
ولی امشب یکی هم توی leviamonمی سازم اما قول نمیدم به انداره ای که توی beelzmoon هستم توی leviamon هم باشم شاید روزی نیم ساعت

آخرین ویرایش:
آقا با این egg ها چیکار کنم ؟ return با Scan ?
کدوم Egg رو میگی اگه منظورت Egg های معمولی هست که Scan باید کنی اگه Egg های قابل Hatch هست که هیچوقت Return نکن یا بفروش یا اسکن کن که Digicore یا دیتا در بیاد
Egg های معمولی هم که کلا 4 نوع هستن نوع اول که Low هست که معمولا ایتمهای مثل Vitamin , Disk , Bread میده High رو یادم نیست ولی Super معمولا Chip و آیتمهایی که به لباس ها Merg میکنن میده از
بین High یا Super که از بعضی دیجیمون های خاص تو بعضی مناطق هم چیزایی مثل عینک یا لباس در میاد بعد اسکن که مثلا قیمت Sun Glass هستش 250 M

می خوام بیام leaviamon
ولی اول باید هک بازیرو پیدا کنم
ُApril Fool بود :-? ؟ :d
ولی اگه هک می خوای که کلا هیچ چیز واقعی ساخته نشده ( داداشم همرو تست کرده :d ) مگر اینکه بری دنبال Bypass کردن Hackshield باشی که بعد بتونی cheat engine استفاده کنی

بعد از مدت ها دوباره برگشتم :) leviamon کسی هست بیاد کمک؟ :)
btw: از کجا میشه کارتونشو دوبله خرید؟؟
سلام Leviamon فعلا من هستم 4 شنبه 5 شنبه ها در خدمتم :d
من تا حالا جایی دوبله ندیدم بزارن برای فروش انگلیسی هست ولی دوبله فارس نه
در ضمن 2 چند تا مپ جدید که اضافه شده دیگه لول آپ شده آب خوردن فقط شانس من به درد لای جرز دیوار می خورد اون همه پدرم در اومد لول آپ کردم با چند تا از بچه های دیگه هم مثل این مکافات رو داشتن الان با 20 Quest توی File Island لول میره بالا به چه سرعت
- - -ویرایش - - -
اقا من پشیمون شدم
پول سیلک ندارم
دیگه دیجیمون 4/5 3/5 hatch نمیکنم
حتما باید 5/5 باشه که به دست اوردنش خیلی سخت.
SORY
yahoo_2.gif
Narvius چند صفحه پیش یکی بود که کل دیجیمون هاش رو با بازی بدست اورده نه Slik ( میدونم سخته :d ) کلی هم 5/5 داشت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or