همه چیز در مورد Digimon Masters

بالاخره بازی digimon online به درد بخور اومد به کار!
با نزدیک 100000 کاربر.
آدرس سایت برای ثبتنام و ساخت اکانت:
JOYMAX.COM - Global Hub of Fun :: Digimon Masters
با 4تا realm مختلف و جزابیت های فراوان!

اینم تصاویری از بازی :

digimon_masters2.jpg

digimon_masters1.jpg

digimon_masters_screenshot_06640.jpg

با انتخاب یکی از 3 tamer سری digimon data squad بازی را شروع می کنید.

ENJOY IT​

آخرین ویرایش:
خوب من لان از خواب پاشدم ;;)
دارام آپ می کنم دارم میام تو بازی
شما rc یا ts هستین یا توی بازی میشه ویس داشت؟

- - -ویرایش - - -

بابا این که 60 تا آپدیت داره ... ز حجم بازی هم بیشتر آپ اومده براش
والا ما تو بازی با چت داخل بازی حرف می زنیم
باسه آپدیت هم یک روش هست که میشه آپدیت رو لینک مستقیم کرد :d
در ضمن 2 تا آپدیت آخری یکم زیاده چون قراره مپ جدید بیاد تو ماه بعد

والا ما تو بازی با چت داخل بازی حرف می زنیم
باسه آپدیت هم یک روش هست که میشه آپدیت رو لینک مستقیم کرد :d
در ضمن 2 تا آپدیت آخری یکم زیاده چون قراره مپ جدید بیاد تو ماه بعد

الان آپدیت شماره 30 129 مگ هست همینطوری حجما داره مره بالا
اگه راهی هست بگو بی زحمت

- - -ویرایش - - -

اگه راهی هست بگو بی زحمت

اگه تیم اسپیک یا رید کال داری بگو آدرس بدم

اگه راهی هست بگو بی زحمت

- - -ویرایش - - -

اگه تیم اسپیک یا رید کال داری بگو آدرس بدم
شرمنده یک سوال شما از خود سایت GDMO دانلود کردین یا لینک از سایتی یا بچه ها گرفتین چون اپدیت شماره 30 خیلی قدیمیه چون اخرین آپدیت 118 هست
خوب حالا روش مستقیم کردن آپدیت اول این لینک رو تو آدرس بار میزنین http://patch.dmo.joymax.com/
بعد در انتهای این آدرس بعد / مثلا اگه دارین آپدیت 30 رو میگیرین میزنی GDMO30.zip بعد دانلود کل آپدیت ها میرین تو پوشه بازی بعد پوشه LauncherLib و بعد فایل vGDMO رو باز میکنید باید داخلش مقدار جلوی version= رو به آخرین آپدیت یعنی 118 تغییر بدین
بعد کل فایل های zip اپدیت رو میریزین داخل پوشه بازی شروع می کنین به ترتیب از اولین آپدیت که دانلود کردین و یکیش رو آنزیپ میکنید ( همه رو با هم آنزیپ نکنید ) بعد میرین داخل پوشه فایل آپدیت هرچی اونجا هست رو Cut میکنید میریزید داخل پوشه اصلی بازی و به ترتیب برای هر آپدیت یکبار Launcher بازی رو باز میکنید که خودش اتوماتیک آپدیت رو نسب کنه
حالا بعدا راجب Ts صحبت می کنیم :d

شرمنده یک سوال شما از خود سایت GDMO دانلود کردین یا لینک از سایتی یا بچه ها گرفتین چون اپدیت شماره 30 خیلی قدیمیه چون اخرین آپدیت 118 هست
خوب حالا روش مستقیم کردن آپدیت اول این لینک رو تو آدرس بار میزنین http://patch.dmo.joymax.com/
بعد در انتهای این آدرس بعد / مثلا اگه دارین آپدیت 30 رو میگیرین میزنی GDMO30.zip بعد دانلود کل آپدیت ها میرین تو پوشه بازی بعد پوشه LauncherLib و بعد فایل vGDMO رو باز میکنید باید داخلش مقدار جلوی version= رو به آخرین آپدیت یعنی 118 تغییر بدین
بعد کل فایل های zip اپدیت رو میریزین داخل پوشه بازی شروع می کنین به ترتیب از اولین آپدیت که دانلود کردین و یکیش رو آنزیپ میکنید ( همه رو با هم آنزیپ نکنید ) بعد میرین داخل پوشه فایل آپدیت هرچی اونجا هست رو Cut میکنید میریزید داخل پوشه اصلی بازی و به ترتیب برای هر آپدیت یکبار Launcher بازی رو باز میکنید که خودش اتوماتیک آپدیت رو نسب کنه
حالا بعدا راجب Ts صحبت می کنیم :d

خوب 18 لول بردمش بالا منتهی دیجیمون رو:d
حالا چه کنیم؟

- - -ویرایش - - -

نمیدونم چش شده باز
می خوام لوگین کنم disconnect from server میزنه لانچر بسته می شه :-s

خوب 18 لول بردمش بالا منتهی دیجیمون رو:d
حالا چه کنیم؟

- - -ویرایش - - -

نمیدونم چش شده باز
می خوام لوگین کنم disconnect from server میزنه لانچر بسته می شه :-s
کدوم سرور رفتی شما
اون اولا یکی ساپورت مالی کنه شما رو یعنی پول داخل بازی بهت برسونه راحت میری بالا
اگه کلاینت بالا میاد ارور میده که به لطف نت عزیز هست که بهتر کلاینت رو با چیز پی ان اون موقع بیاری بالا بعد قبل اینکه بزنی بره تو بازی ببندیش اگر هم که وسط باز این داستان رو دارید که چون امروز تعمیرات سرور بوده احتمالا برای اونه

همون سروری که شما هستین
leviamon بود فکر کنم ..الانم تو بازیم

- - -ویرایش - - -

کدوم سرور رفتی شما
اون اولا یکی ساپورت مالی کنه شما رو یعنی پول داخل بازی بهت برسونه راحت میری بالا
اگه کلاینت بالا میاد ارور میده که به لطف نت عزیز هست که بهتر کلاینت رو با چیز پی ان اون موقع بیاری بالا بعد قبل اینکه بزنی بره تو بازی ببندیش اگر هم که وسط باز این داستان رو دارید که چون امروز تعمیرات سرور بوده احتمالا برای اونه

یه روم فری توی wowzone misazam
پسش هم 123456
اسم روم Darkshadow
یه زحمت بکش بیا اونجا

من بازی رو آپدیت کردم و بعدش دیگه باز نشد ، نیاز به ulrmon.dll دارم ! کسی میتونه برام آپلود کنه ؟
اونایی که توی نت هستن رو آنتی ویروسم ایراد میگیره بهشون و ترجیهم اینه که اونا رو استفاده نکنم

همون سروری که شما هستین
leviamon بود فکر کنم ..الانم تو بازیم

- - -ویرایش - - -

یه روم فری توی wowzone misazam
پسش هم 123456
اسم روم Darkshadow
یه زحمت بکش بیا اونجا
شرمنده کابل برگردون دارن می کنن نت قطع شده بود و الانم تلفن قطع ولی نمیدونم چه جوری نت وصل شده احتمال قطعی داره
در مورد wow zone تو نت گشتم دیدم سرور ایرانی wow هست داخلشم رومی پیدا نکردم :d لینک اون روم رو pm کن

- - -ویرایش - - -

من بازی رو آپدیت کردم و بعدش دیگه باز نشد ، نیاز به ulrmon.dll دارم ! کسی میتونه برام آپلود کنه ؟
اونایی که توی نت هستن رو آنتی ویروسم ایراد میگیره بهشون و ترجیهم اینه که اونا رو استفاده نکنم
این فایل مربوط به بازی هست یا ویندوز ؟ بگو تا بگردم آپلود کنم البته الان زدم ببینم سرچ ویندوز پیدا میکنه یا نه

واسه ویندوزه
شرمنده اسم رو اشتباه نوشتی درست کردم ولی یکی دوتا نیست دقیقا ما کدوم پوشه رو می خوای System32 ؟
اگه ویندوز 64 Bit که اینجاست C:\Windows\SysWOW64\
اگه 64 Bit ویندوزت که من از ویندوز خودم آپلود کنم برات

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or