همه چیز در مورد Age Of Conan

سلام
می دونم که این بازی هنوز releaseنشده اما با توجه به این که به زمان release شدن این بازی کم مونده گفتم این تاپیک رو بزنم تا هم سوالات خودم در مورد این بازی رو بپرسم و هم بعد از release شدن بازی این تاپیک مرجعی باشه برای این بازی(مثل تاپیک همه چیز در مورد wowکه برای بازی wowهست.)
خوب سوالات من:
1_آیا برای این بازی هم باید game card یا چیزی شبیه به این خرید(مثل wow.)؟
2_سبک جنگ های این بازی مانند oblivionهست یا wow؟(آخه تو gamespotسبک بازی رو action-rpg نوشته بود.)
3_قیمت charge ماهانه ی این بازی چقد در ماه است؟
با تشکر

سلام
می دونم که این بازی هنوز releaseنشده اما با توجه به این که به زمان release شدن این بازی کم مونده گفتم این تاپیک رو بزنم تا هم سوالات خودم در مورد این بازی رو بپرسم و هم بعد از release شدن بازی این تاپیک مرجعی باشه برای این بازی(مثل تاپیک همه چیز در مورد wowکه برای بازی wowهست.)
خوب سوالات من:
1_آیا برای این بازی هم باید game card یا چیزی شبیه به این خرید(مثل wow.)؟
2_سبک جنگ های این بازی مانند oblivionهست یا wow؟(آخه تو gamespotسبک بازی رو action-rpg نوشته بود.)
3_قیمت charge ماهانه ی این بازی چقد در ماه است؟
با تشکر

کیم کارت میخواد 2 ماهه 30 $
جنگهای این دو تا که گفتی شبیه هم هستن این بازی رو با wow فک نکنم بشه مقایسه کرد
چون برای xbox هم اومده پس حتما spell ها و گزینه های کمی داره که میشه با کنترولر xbox
بازی کرد شاید یه چیز مثل guild wars باشه

این بازی بخش تک نفره وداستانی داره یا فقط بازی انلاین هستش چون من اطلاعات زیادی از این بازی ندارم اگه ممکنه یکی از دوستان یه توضیح کامل درمورد این بازی بده ممنون میشم

الان این ترد چه ربطی به این سوال شما داشت ؟
این بازی یه MMORPG ـی بسیار عالی هست که توسط شرکت عالی (تبلیغات:دی) Funcom ساخته شده و چند روز پیش برای PC منتشر شده. مثل WoW باید $29.99 پول پرداخت بشه تا بشه بازی کرد ( برای 2 ماه ) تابحال امتیازات خیلی خوبی هم گرفته و همه نقدهایی که ازش شده 9 و بالای 9 بوده. استقبال خیلی خوبی ازش شده و در اولین روزهای انتشارش تونست بین 5 بازیی که بیشترین ساعات بازی رو دارن قرار بگیره و الان هم در رتبه 4ـم قرار داره.

اگر اطلاعات داشتی نمیپرسیدی /:)
مثل اینکه بگی WOW را غیر آنلاین نمیشه بازی کرد
گیمر حرفه ای به این میگنا:cool:
سؤال میپرسن که اطلاعات بدست بیارن، شما غیر از این فکر میکنی؟
چند جای دیگه هم این طرز برخورد رو دیدم از شما، از این به بعد یا با لحن محترمانه با بقیه صحبت کنید یا خاموش بمونید.

اين بازي به يكي از بزرگترين بازي هاي تاريخخ MMO داره تبديل ميشه و از بيشتر سايت ها امتيازات بالا گرفته براي 360 چند ماه ديگه احتمالا پاييز مياد فعلا توي xfire رتبه 3 هست حدود 500 هزار نفر يوزر داره در حالي كه بازي 3 روزه اومده

چیزی که واسه من این بازی رو خیلی جالب میکنه اینه که میگن First Mature Rated MMORPG و البته من دیگه تحقیق نکردم که درسته یا نه! ولی کلا سر درجه سنی بازی حرف و حدیث زیاده!

اين بازي به يكي از بزرگترين بازي هاي تاريخخ MMO داره تبديل ميشه و از بيشتر سايت ها امتيازات بالا گرفته براي 360 چند ماه ديگه احتمالا پاييز مياد فعلا توي xfire رتبه 3 هست حدود 500 هزار نفر يوزر داره در حالي كه بازي 3 روزه اومده

الان این ترد چه ربطی به این سوال شما داشت ؟
این بازی یه MMORPG ـی بسیار عالی هست که توسط شرکت عالی (تبلیغات:دی) Funcom ساخته شده و چند روز پیش برای PC منتشر شده. مثل WoW باید $29.99 پول پرداخت بشه تا بشه بازی کرد ( برای 2 ماه ) تابحال امتیازات خیلی خوبی هم گرفته و همه نقدهایی که ازش شده 9 و بالای 9 بوده. استقبال خیلی خوبی ازش شده و در اولین روزهای انتشارش تونست بین 5 بازیی که بیشترین ساعات بازی رو دارن قرار بگیره و الان هم در رتبه 4ـم قرار داره.
مثال لطفا :biggrin1:
البته غیر از:

مگه این بازی رو غیر انلاین نمیشه بازی کرد؟
یه نکته ای که باید در مورد بازی ذکر بشه اینه که ابتدای بازی یه حالت آموزشی و single-palyer داره تا بازیباز با روند بازی آشنا بشه. البته در این حالت تک نفره هم باید به سرور ها متصل باشید:
Is there a single-player game in Age of Conan?

Yes,a part of the gameworld in Age of Conan will be single-player, but you always need to play online on our servers. Even though you are playing alone in an instance in the gameworld you still get the chance to communicate with your friends on the same server, as well as potentially thousands of other players.
Age of Conan is still a fully-fledged MMO, but we have taken some key lessons from the other games out there and decided to feature a limited single-player experience that in some ways plays out like a traditional RPG. When you first start out in the game, you will be spending the first hour or so completely alone before you stumble into the freebooter village of Tortage where you will suddenly start seeing other players. From here on you will be able to switch between single-player and multiplayer. During the day, you're always multiplayer, but during night you're all alone. You can switch between the two by sleeping at the inn. Once you reach level twenty and leave Tortage, then you will step into the massive MMO world where you're always multiplayer and where the day and night cycle is dynamic and independent of your actions.

ما که اغفال شدیم و در حال پرداخت 125 هزارتومن پول بی زبون هستیم :دی
خیلی بی انصافیه :( , بازی حدود 50 دلاره, منم قیمت کردم حدود 120-130 میگفتن. مثل اینکه 1 ماه میتونی با همون نسخه بازی کنی و بعد باید کارت بخری.
پ.ن: این Product Manager ش دیگه ایران نمیاد سفارش بدیم چند تا با خودش بیاره. :biggrin1:

آخرین ویرایش:
مثال لطفا

البته مصطفي از يك سايت هم 7 گرفته اما بازي وقتي انقدر طرفدار داره انقدر شلوغ شده پس حتما يه خبري داره ميشه

................................

من خيلي برام جالبه بدونم نحوه سود گيري بازي هاي MMO براي Publisher چه طوري هست مصطفي يه توضيح ميدي از فروش سود ميكنه از پول ماهيانه چه طوري كلا ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or