همه چیز در مورد Age Of Conan

سلام
می دونم که این بازی هنوز releaseنشده اما با توجه به این که به زمان release شدن این بازی کم مونده گفتم این تاپیک رو بزنم تا هم سوالات خودم در مورد این بازی رو بپرسم و هم بعد از release شدن بازی این تاپیک مرجعی باشه برای این بازی(مثل تاپیک همه چیز در مورد wowکه برای بازی wowهست.)
خوب سوالات من:
1_آیا برای این بازی هم باید game card یا چیزی شبیه به این خرید(مثل wow.)؟
2_سبک جنگ های این بازی مانند oblivionهست یا wow؟(آخه تو gamespotسبک بازی رو action-rpg نوشته بود.)
3_قیمت charge ماهانه ی این بازی چقد در ماه است؟
با تشکر

البته مصطفي از يك سايت هم 7 گرفته اما بازي وقتي انقدر طرفدار داره انقدر شلوغ شده پس حتما يه خبري داره ميشه
من که چیزی نگفتم:biggrin1:, منظورم این بود که هنوز امتیازات درست و حسابی این بازی منتشر نشده, یه نگاهی به gamerankings بنداز.

ویرایش : امتیاز GameZone همین الان به gamerankings اضافه شد.
................................

من خيلي برام جالبه بدونم نحوه سود گيري بازي هاي MMO براي Publisher چه طوري هست مصطفي يه توضيح ميدي از فروش سود ميكنه از پول ماهيانه چه طوري كلا ؟؟؟؟
خب منم زیاد نمیدونم, اگه در مورد بازی های subscription صحبت کنیم, یادمه Screen Digest پارسال گزارش داده بود که 87 درصد سود حاصل از MMO ها از همین اشتراکات بدست میاد و البته مدل های تجاری بر پایه فروش آیتم ها و تبلیغات درون بازی هم رشد خوبی دارن.

سلام

این بازی هم سرو کلش پیدا شد.

نکته اول اینکه این بازی 30 گیگ هارد نیاز داره . من وقتی این مطلب رو خوندم داشتم شاخ در مییاوردم و نکته دیگه اینکه برای نصب بازی حدود 3 ساعت زمان نیاز دارین.

فعلا چند تا سرور برای PVP و PVE مشخص شده که Pop خوبی داره و میشه روش حساب کرد.

نکته دیگه اینه که کارکترهای بازی خیلی خوب Balance شدن و انگار جدا با یه بازی خوب روبرو هستیم.

فعلا تا اینجایی که می دونم Cimmeria یه سرور خوب هستش از نظر Pop.

سرور Tyranny هم یه سرور الان خیلی خوب برای PvP.

سرور Wiccanaهم یه سرور خوب برای PvE هستش.

و در اخر هم سرور Tortageهم الان برای Single خوب هستش.

امتیازات بازی هم تا اینجا خیلی خوبه.

انگار Necro داریم اینجا که گفته میشه یه چیزی روبروی Warlock در WoW هستش.

کسی این بازی رو نگرفت؟! راستی تو این بازی بدون اینکه به سرور وصل شی نمیشه آفلاین بازی کرد؟ یا اینم مثل واکرافت یه ماشین چاپ اسکناسه واسه سازندش؟:)

سلام

کسی این بازی رو نگرفت؟! راستی تو این بازی بدون اینکه به سرور وصل شی نمیشه آفلاین بازی کرد؟ یا اینم مثل واکرافت یه ماشین چاپ اسکناسه واسه سازندش؟

والا من دارم دانلود می کنم و Cd-Key بازی رو هم تهیش برام مشکلی نداره. 2 ساعته می گیرم Cd-KEy بازی رو. بازی رو دارم از Client ، دانلود می کنم و مشکل اصلی حجمشه که 13 گیگ دانلوده. حدود 6 روز طول می کشه.

اینم Client خود بازی که تقریبا مثل Guild Wars هستش که یه فایل 500K رو دانلود می کنی و وصل میشی به سرور و کل بازی رو دانلودمی کنی .

کسی اگه خواست بگه همین جا برای این Client رو بزارم. حجمش 500K هستش.

اینم عسکش ;) طفلی 6 روز باید دانلود کنیم

در ضمن بازی حالت سینگل نداره. برای شما که سوال کردی و مثل WoW هستش. باید پول بپردازی ...

در ضمن فکر کنم برم سراغ Demonologist که یه چیزی شبیه Warlock توی WoW هستش.

یا علی ...

خواهشا هرکی بازی کرد بیاد اینجا بگه که می ارزه یا نه و کلا یک سری اطلاعات کلی در مورد بازی بده چون من می خوام تابستون یا برم wowرو تو blizzبازی کنم یا age of conanرو..خواهشا بگبد تا ما هم بتونیم زودتر انتخاب کنیم.
با تشکر

من که تو xfire فیلمهایی که گذاشته بود دیدم واقعا عالی به نظر میرسه قبلا فک میکردم در سطح guild wars و لی الان فک کنم از wow هم بهتر باشه
اینو ببین فک کنم class priest باشه
SiegeWorkshop

Spellweaving

Alchemy

میشه هر guild برا خودش دژ و towero چیزای دیگه بسازه

آخرین ویرایش:
به نظر من این بازی 1 سر و گردن از wow بالاتره.... سیستم مورد نیاز برای این بازی:
حداقل:
Processor: 3GHz Pentium IV
RAM: 1GB RAM
Video Card: Shader Model 2.0 and 128MB RAM: NVIDIA GeForce 5800 or ATI 9800
حداکثر:
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz (E6600) or better
Vdeo Card: NVIDIA GeForce 7950GX2 or better
RAM: 2GB or more
Enhanced for: DirectX 10, 64-bit processors, multi-core
Supports Parental Controls on Windows Vista
منبع:
http://www.warcry.com/news/view/82150-Age-of-Conan-System-Requirements

بنده هم در خدمت دوستان هستم، نسخه US و EU - به همراه DVD و آخرین patch - آماده تحویل فوری...

قیمت نسخه EU تا روز 5شنبه آینده به صورت استثنایی برای کاربران BaziCenter فقط 39تومان است...
برای استفاده از تخفیف ویژه، در هنگام تماس لطفا ID بازی سنتر خودتون رو اعلام بفرمایید...

این سبک گیم پلی اش چجوریه؟ مثل wow کلا با کیبورده یا مثل GW باید کلیک کنیم تا راه بره؟

مثل wow فقط یه فرق کوچولو داره دیگه کاراکتر برای خودش attack نمیده و شما باید کاملا کنترل کنیش اگه یه کاراکتر mele ذاشته باشی خیلی بهت خوش می گذره بخاطر سیستم Combat بازی که باید چندتا کار را انجام بدی یا به قول بازی کناها Combo بزنی

به نظر من این بازی 1 سر و گردن از wow بالاتره
عزیز شک نکن!!! گرافیک این بازی برای MMO باور نکردنی است

گرافیکشم خیلیییی بهتر از wowهست
خدا کنه نقشش هم به همون بزرگی باشه... .

اگه WOW بازی کرده باشی می تونم بگم که هر map این بازی تقریبا یه Outland کامل هست

من که تو xfire فیلمهایی که گذاشته بود دیدم واقعا عالی به نظر میرسه قبلا فک میکردم در سطح guild wars و لی الان فک کنم از wow هم بهتر باشه
اینو ببین فک کنم class priest باشه
میشه هر guild برا خودش دژ و towero چیزای دیگه بسازه

والا من خودم WOW بازی می کردم دیگه خیلی بچه بازی شده بود بی خیال شدم تو SW راه می رفتی برات Gold و ایتم Drop می شد!!
از نظر سطح هم
بخاطر اینکه Player ها می تونن قلعه بسازند !! سطحش با باقی فرق داره و همینطور به خاطر ffa pvp

خواهشا هرکی بازی کرد بیاد اینجا بگه که می ارزه یا نه و کلا یک سری اطلاعات کلی در مورد بازی بده چون من می خوام تابستون یا برم wowرو تو blizzبازی کنم یا age of conanرو..خواهشا بگبد تا ما هم بتونیم زودتر انتخاب کنیم.
با تشکر

FFA PVP
Graphic
18+
solo playing

Hellgate:london اگه میشه client بازی رو بزار منم لازم دارم ....

Client بازی 13 گیگ هست! نصبش کنی میشه 24 گیگ
Code:
http://www.mininova.org/get/1412364
البته بعد دانلود این باید یه دو گیگ هم پج دانلود کنی :-"

در ضمن فکر کنم برم سراغ Demonologist که یه چیزی شبیه Warlock توی WoW هستش.
خوش اومدی من کلا با Cloth مشکل دارم :p

کسی این بازی رو نگرفت؟! راستی تو این بازی بدون اینکه به سرور وصل شی نمیشه آفلاین بازی کرد؟ یا اینم مثل واکرافت یه ماشین چاپ اسکناسه واسه سازندش؟:)

ماشین چاپ اسکناس!!!!!!

نکته دیگه اینه که کارکترهای بازی خیلی خوب Balance شدن و انگار جدا با یه بازی خوب روبرو هستیم.

موافق نیستم هنوز بالانس نیستن قراره تو PVP پچی که داره میاد بالانس بشن

چقدر حرف زدم:biggrin1:

دوستانی که منتظر تایم کارت AoC/اروپا بودند، بالاخره نسخه اروپا هم منتشر شد و ما همزمان با همه دنیا در ایران هم ارائه میکنیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or