با این کارهایی که شما گفتید فقط همینا که گفتید امکان بیریک شدن 0%هست!!!دوستان من میخواستم یه PSP 3000 بگیرم میخوام ببینم درصد برک شدنش چقدره چون من زیاد بازی میکنم و فیلمو موزیکو اینا هم زیاد میریزمو پاک میکنم با این وجود چقدر ممکنه برک بشه؟
میشه بگید چه کارایی باعث بیریک شدن میشهبا این کارهایی که شما گفتید فقط همینا که گفتید امکان بیریک شدن 0%هست!!!
با این کارها که نام بردید عمرا بیریک شه
1-از فضولی کردن به FLASH0 پی اس پی جدا خوداری کنید!!!میشه بگید چه کارایی باعث بیریک شدن میشه
بله در حال حاضر بازی ها پچ می شن و به راحتی قابل اجرا هستن!بازی ps1 نیز همین طورتصمیمم برا خرید psp جدی شده می خواستم بدونم سری 3000 بازی های جدید مثل mgs pw رو با هک اجرا میکنه؟ بازی های تبدیل شده ps1 رو چطور ؟ در ضمن psp 3000 های هک نشده رو که ارزونترن رو میشه خودمون هک کنیم ؟
بله در حال حاضر بازی ها پچ می شن و به راحتی قابل اجرا هستن!بازی ps1 نیز همین طور
خیر هنوز هیچ روشی برای هک 3000 با فریم ویر بالای 5.03 نیامده!
فولدر ها هیدن نمی شن؟دوستان من یه مموری 8گیگ گرفتم وقتی با پی اس پی فرمتش میکنم فولدراش میان ولی بده چند ثانیه دوباره میپره اطفن کمک کنید
مدل 3000
دوستان من یه مموری 8گیگ گرفتم وقتی با پی اس پی فرمتش میکنم فولدراش میان ولی بده چند ثانیه دوباره میپره اطفن کمک کنید
مدل 3000