همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من باید همون فصل پنج تمومش میکردن بیخود دارن کشش میدن فک کنم خیلی از طرفداراشو از دست بده !
اصلا باید 4 تموم میکردن...5 شروع شد گفتن از دست میده که نداد...6هم چون آخریشه احتمالا طرفدارا بخوان ببینن چطور میشه...خدا کنه محبوب بمونه

The CW And Cast Wants make Season 7

یه خبر بود که احتمالش زیاده سیزن 7 هم باشه . فعلا من منتظرم ببینم CW با Sandman چیکار میکنه .
حمایت میکنیم :دی این سریال ریختش (ریختمان :دی) یه جوریه که هر جور بخوای میتونی ادامش بدی. هی جکو جونور بریز تو سریال ما حال کنیم :دی

حمایت میکنیم :دی این سریال ریختش (ریختمان :دی) یه جوریه که هر جور بخوای میتونی ادامش بدی. هی جکو جونور بریز تو سریال ما حال کنیم :دی
اتفاقا اگه تو این فصل دیگه تمومش نکنن خیلی لوس میشه .

درسته هرجور بخوای میتونی ادامش بدی ولی کیفیت کار بشدت میاد پایین .

امیدوارم که این فصل اخرین فصل باشه .

دوستان این سریال هم مثل 24 داستان هر سیزنی فرق میکنه!؟ یا همش ادامه یک دیگه اند؟!

کلا ارزش داره وقت بذارم پاش؟! چند قسمت همینجوری تو mbca دیدم به نظرم به انداره lost جذاب نیست؟!

دوستان این سریال هم مثل 24 داستان هر سیزنی فرق میکنه!؟ یا همش ادامه یک دیگه اند؟!

کلا ارزش داره وقت بذارم پاش؟! چند قسمت همینجوری تو mbca دیدم به نظرم به انداره lost جذاب نیست؟!
همه فصل هاش یک داستان اصلی رو دنبال میکنن . ادامه همدیگه ان .

بستگی داره . اگه از این سبک خوشت بیاد حتما جذبت میکنه .

سلام
من هم سریال رو تازه شروع کردم فصل دو رو تموم کردم اول فصل 3 هستم
4 قسمت اول فصل 3 رو ندارم اگه لینک مستقیم بذارین ممنون میشم
واقعا سریال فوق العاده ای هست
saving people ,Haunting things ,family business!!!

موندم واقعا که چرا قسمت دوم در این رابطه بود!!!
هیچی بهانه ای بود برای اینکه دین بتونه از خانواده اش جدا بشه به علاوه اینکه ایده ای ول بدن وسط تا در آینده وقتی مثلا کم آوردن با این قضیه، داستان رو ببرن رو فیللر. به نظر از قسمت 3 به بعد شروع میشه تازه چون الان دیگه تو تا برادر باز هم رسیدن به هم.

من نمیدونم چرا به این ساموئل شک دارم. حتی بعضی وقت ها خود سم هم مشکوک میزنه.

هیچی بهانه ای بود برای اینکه دین بتونه از خانواده اش جدا بشه به علاوه اینکه ایده ای ول بدن وسط تا در آینده وقتی مثلا کم آوردن با این قضیه، داستان رو ببرن رو فیللر. به نظر از قسمت 3 به بعد شروع میشه تازه چون الان دیگه تو تا برادر باز هم رسیدن به هم.

من نمیدونم چرا به این ساموئل شک دارم. حتی بعضی وقت ها خود سم هم مشکوک میزنه.
ساموئل که خود شکه اصلا!!!!اگه دقت کنی به اسم های اپیزود هاس...میفهمی اسم اپیزود هارو از رو اسم سریال های معروف ورداشتن....Two And a Half man....Weekend at bobby!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or