همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه قدر بی استعداد هستید شما ها :دی
من دیدم این قسمت رو، فعلا نمیشه نظر خاصی داد ولی به نظر میرسه جو S4-5 حفظ شده من که خوشم اومد، فقط به نظر میرسه داستان یه کمی آبکی شده :دی

در کل که 4-5 تا اپیزود بیاد میشه قضاوت بهتری کرد، ولی در کل راضی هستم :دی

بعد Apocalypse همه چیز عوض شده . برای شروع خوب بود . منو یاد اپیزود 1 فصل 1 انداخت که دین سم رو اورد تو راه .

این ساموئل هم خیلی مشکوک میزنه . باید یک یکاسه ای زیر نیم کاسه اش باشه .

مثال نامعقولی میخوام بزنم...ولی عینه ماتریک شده که آخرش همه باهم متحد شدن تا بر علیه بد ها باشن!!!!
موهای دین باید سیخ باشه نه یکوری!!!!خیلی دیگه خانواده دوست شده!!!

ولی انصافا این سریال خیلی کفر گویی داره . من به خاطر این موضوع همشو پرت کردم بیرون . این فیلم هم شهوت و هم انکار کردن خدا و همه چی داره . >:)
اگه شما با این چیزا گمراه میشی بهتره در خونتون قفل کنید نیاد بیرون و شبکه 5 نیگاه کنید!

اگه شما با این چیزا گمراه میشی بهتره در خونتون قفل کنید نیاد بیرون و شبکه 5 نیگاه کنید!
بابا من که نگفتم بده من خودم با خانواده مینشستیم اینو نیگاه می کردیم که توو 2 فصل اخر این چیزا اومد وسط من خودم عاشق این فیلم بودم .
اخه یعنی چی میگه ردیاب خد... . این یعنی چی ؟!
این یه توهین نیست به نطرت . اینا می گن فرشته ها فرشته می کشن .
والا این کفره .

بابا من که نگفتم بده من خودم با خانواده مینشستیم اینو نیگاه می کردیم که توو 2 فصل اخر این چیزا اومد وسط من خودم عاشق این فیلم بودم .
اخه یعنی چی میگه ردیاب خد... . این یعنی چی ؟!
این یه توهین نیست به نطرت . اینا می گن فرشته ها فرشته می کشن .
والا این کفره .
شما اگه میخوای واقعیت ببینی برو مستند ببین دوست عزیز....شدیدا واقعی!!!
این سریال ها بر اساس تخیل و ترس ساخته شده....شما میخوای با واقعیت های خودت اینارو بسنجی که از خونه انداختی دور؟؟؟؟
این همه شما بازی میکنی...تو اونجا هم آدم میکشی...فرشته میکشی....پس اونم کفر گوییه دیگه!!!!
بشین سریالت رو ببیین....لذت ببر....نمیخواد که دیگه درگیر شی باهاش!!

شما اگه میخوای واقعیت ببینی برو مستند ببین دوست عزیز....شدیدا واقعی!!!
این سریال ها بر اساس تخیل و ترس ساخته شده....شما میخوای با واقعیت های خودت اینارو بسنجی که از خونه انداختی دور؟؟؟؟
این همه شما بازی میکنی...تو اونجا هم آدم میکشی...فرشته میکشی....پس اونم کفر گوییه دیگه!!!!
بشین سریالت رو ببیین....لذت ببر....نمیخواد که دیگه درگیر شی باهاش!!
شما فک می کنی اینا برر اساس ترس و فیلم اینو درست کردن واقعا که .
اینا دارن کفر می کنن , با فرشته ها حرف می زنن انگار دارن با یه چیز بی خاصیت حرف می زنن
می گن نه خدا نه فرشته هیچ کدوم وجود نداره .
اینا میان توو یه فیلم یه چند تا ادم کثیف رو می گن پیامبره در صورتی که هیچ اعتقادی ندارن .
اینا میان می گن فرشته ها هم خوب بد دارن .
توو کدوم بازی من فرشته کشتم که این 2ومیش باشه .
توو این فیلم شهوت شراب خوری دنیا پرست می گن خدا نیست و فقط خانواده است .
حالا خود دانید .

شما فک می کنی اینا برر اساس ترس و فیلم اینو درست کردن واقعا که .
اینا دارن کفر می کنن , با فرشته ها حرف می زنن انگار دارن با یه چیز بی خاصیت حرف می زنن
می گن نه خدا نه فرشته هیچ کدوم وجود نداره .
اینا میان توو یه فیلم یه چند تا ادم کثیف رو می گن پیامبره در صورتی که هیچ اعتقادی ندارن .
اینا میان می گن فرشته ها هم خوب بد دارن .
توو کدوم بازی من فرشته کشتم که این 2ومیش باشه .
توو این فیلم شهوت شراب خوری دنیا پرست می گن خدا نیست و فقط خانواده است .
حالا خود دانید .
کی گفته اینا میگن خدا و فرشته وجود نداره؟؟؟
شما فکر میکنین دارن با یک چیز بی خاصیت حرف میزنن....شما فکر میکنین اینها هم مثل بقیه هستن...نخیر...اینها قهرمان های داستان هستن...باید حرف بزنن تا متن جلو بره!!!فرشته ی بد هم داریم(شیطان):d
در کل میگم....شما خیلی خیلی داری مسئله رو جدی میکنی...اینهمه کفر گویی و اینجور چیزا توی دنیای واقعی هست که کسی بهش اهمیت نمیده...بعد شما داری به یک سریال تخیلی گیر میدی که کفر میگن؟؟؟;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or