همه چیز در مورد سریال Supernatural [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جان تیکه آخر که شیطان چشم زرد ( ) مرد نورانی شد درسته ؟ یعنی اینکه رفت بهشت ؟

آره دیگه
مثلا یعنی به رستگاری رسید و...
.
من نمی دونم چرا با سیزن 5 خیلی حال نمی کنم.یه جورایی مصداق ضرب المثل "بیهوده سخن بدین درازی"ٍ

خب من فصل 3 رو تموم کردم .

باید بگم تا اینجای کار هر فصل از فصل قبلش بهتر بود . مخصوصا اخراش که خیلی حساس شده بود .

اما پایانش بنظرم بد بود . نه اینکه از لحاظ محتوا بد باشه ، بلکه بیشتر از نظر اجرایی . خیلی زود سر و تهش هم اومد . اصلا اون حس رو بهم منتقل نکرد .

در اخر سریال جالبی هست !:biggrin1:

واییییییییییییییییییی
فصل 5 تموم شد:((
چقدر پایان فوق العاده ای داشت:((
الان فقط گیجم که اینا گفته بودن این فصل آخرشه ولی پایانش یه جوری بود.

سیزن 4 رو تموم کردم:biggrin1::biggrin1:.
قسمت اخرش خیلی باحال بود به نظرم! در کل سیزن 3 بهتر بود ولی اینم خوب بود!
من از همون اولم به این روبی شک داشتم:biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
kwi3br65vjejmcxytx.jpg

Supernatural

فصل 6

اپیزود اول: Exile on Main Street

تاریخ نمایش: 2010-09-24

یک روز قبلش هم سریال Fringe فصل سوم شروع میشه.

امیدوارم دیگه اخرین فصل باشه !:d

=========================================================

فصل 5 رو هم تموم کردم .

4 5 قسمت اخرش سیر صعودی زیادی داشت و خیلی هیجانی بود . اخرشم که دیگه . . . :d

اگه هنوز لوسیفر تو سم باشه و از قفس فرار کرده پس باید مایکل هم فرار کنه و دوباره میرن همون قبرستون و کار نیمه تمامشونو تموم میکنن . من حدس میزنم این سمی که نشون داد سم واقعی هست .

آقا من دلم واسه سم و دین تنگ شده. :d
با اینکه فصل 4 و 5 زده بود جاده خاکی ولی بازم بدم نیومد من.

میگم فصل 4 اپیزود 6 بود فکر کنم، اون اپیزودی که دین مرض ترس گرفته هی دستشو میخارونه! آخرش که تموم میشه یه پشت صحنه از دین ( جنسن اکلز ) پخش میشه که آهنگ Eye of the Tiger از Survivor رو لب خونی و اجرا میکنه. باحاله اگه ندیدین ببینین!

دوستان توی اسپویلر یسری اطلاعات هست که از فصل جدید اسپویل شده ! هرکی دوست داشت بخونه
یکی اینکه سم هیچ مشکلی نداره و همون سم ـه خودمونه :دی! با اینکه دیگه سریال زیر نظر Eric ساخته نمیشه ولی هنوز اریک توی تیم سازنده سریال هستش و داستان ُچندین قسمت سریال رو میخواد بنویسه! Fredric Lehne هم باز در نقش Azazel توی سریال حضور داره! Sera قول داده که توی این سیزن دریچه جدیدی از لحاظ داستانی باز میکنه و انتقدر عمیق هستش که چند سیزن ادامه پیدا کنه. شایعه هایی هستش که Jared و Jensen فقط برای 6 سیزن قرار داد دارند ولی Sera میگه عوامل اصلی این سریال این دو برادرند و بدون این دو برادر سریال ادامه پیدا نخواهد کرد (پس ترسی برای نبودن یکیشون توی سیزن های بدی نیستش) گفتن که این سیزن تمرکز زیادی روی روابط دو برادر داره و تا حدودی شبیه سیزن یک هست و توی این سیزن هیولاهای عجیبی که تابحال ندیدیم وجود داره
قسمت چهارم این سیزن رو Jensen کارگردانی کرده که اسمش Weekend at Bobby's هستش و روی شخصیت بابی تمرکز داره! (مشتاقانه منتظر این قسمتم :دی)
2-3 هفته پیش هم توی Stage ـشون توی نمایشگاه Comic-con یسری اطلاعات دیگه دادن که زیاد مهم نبود ولی یکی از خبرنگارا یه سوال جالبی پرسید که ما باز Jeffrey Dean Morgan رو میبینیم که در جواب Sera گفت فلا سرش شلوغه ولی Mitch Pileggi باز به سریال بر میگرده (که میشه باز فلش بک هایی از وینچستر های قدیم ببینیم)
اطلاعات دیگه هم هست ولی الان حضور ذهن ندارم بگم

اینم یه عکس از 2-3 هفته پیش تو Comic-con

باوجود اینکه فصل قبل که به جز چند قسمت آخر کلا جاده خاکی بود ، من ازش خوشم اومد . بازیه این 2 تا کنار هم برام خیلی خاطره انگیزه و یه جورایی من هم دلم تنگ شده بود براش !
دوست دارم این فصل بیشتر به موضوع اصلی فیلم و قضیه لوسیفر پرداخته بشه تا به بقیه چیزها که مارو از دساتان دور کنن !

آقا من دلم واسه سم و دین تنگ شده. :d
حالا با سم کار ندارم اما این دین لامصب یه کاراکتری داره که آدم باهاش رابطه برقرار میکنه. انگار که مثلا یه روز نبینیش دلت میترکه :دی

حالا با سم کار ندارم اما این دین لامصب یه کاراکتری داره که آدم باهاش رابطه برقرار میکنه. انگار که مثلا یه روز نبینیش دلت میترکه :دی
خدایش،ادم رو به همزاد پنداری میکشونه.فصل اول فکر میکردم سم خیلی باحاله ولی تا وقتی دین هست ريالسم اصلا نیست:دی

لامصب همه ی صفت هاش باحاله،رفتاراش رو ادم حال میکنه>:d<

دین ( جنسن اکلز ) پخش میشه که آهنگ Eye of the Tiger از Survivor رو لب خونی و اجرا میکنه. باحاله اگه ندیدین ببینین!
همونی که سوار ماشین میشه؟ اگه اونو میگی که اخرتشه:)) الان برم dl کنم- هی میخواستم dl کنم یادم میرفت:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or