همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
Fringe تا اینجا که پخش شده خیلی از سیزن 4-5-6 لاست قشنگ تر و پر محتوی تر هست.
سریالای خوب کمو بیش هستن همیشه اما لاست سریالی نیست که بشه اونو با سریال دیگه ای مقایسه کرد .
نه این که بهترین باشه اما یه جورایی خاص ترینه و بعید میدونم جاش حداقل به این زودیا پر بشه ..... .

در مورد Fringe هم با این که خودم دنبال میکنم و نسبتا خوشم میاد اما اصلا عامه پسند نیست و کلا اون پتانسیل Lost رو نداره .

چون اصولا خیلی ها اولین سریالشون lost بوده علاقه خاصی دارن بهش ولی قرار نیست از لحاظ محتوایی به سریالی مثل Fringe برسه.

البته نظر ها مختلفه، نیازی به ادامه بحث نیست.

اصلا در مورد یک موضوع بحت نشده که بحث اختلاف سلیقه و نظر پیش بیاد .
من فقط گفتم Lost از لحاظ عامه پسند بودن و یسری ویژگی های خاص قابل قیاس نه با Fringe نه با هیچ سریال دیگه ای نیست ..... .(بحث محتوا نکردم من .)

در مورد Fringe هم با این که خودم دنبال میکنم و نسبتا خوشم میاد اما اصلا عامه پسند نیست و کلا اون پتانسیل Lost رو نداره .

جفتشون خوبن ولی فرقشون اینه که Fringe داره علمی صحبت میکنه ! همه اتفاقات و استدلالاتش مبنای علمی دارن ولی لاست از فصل 6 دیگه رفته رو هوا و تخیل !

واقعا این اپیزود "لاله سفید" فرینج ، ویران کننده بود !

البته این به این معنا نیست که ارزش های لاست رو زیر سوال ببریم ! فقط اینو بدونید ، فرینج سریالی بوده که تونسته با قرار گرفتن در جدول زمانی پخش 5 شنبه شب که حکم مرگ برای یک سریال رو داره ! میانگین 8.5 میلیون بیننده رو داشته باشه و فصل سوم خودش رو تایید بکنه و توی این جدول پخش حکم مرگش صادر نشه !

به نظر من که بهترین جایگزین برای لاست ، همین فرینج خودمونه !

شرمنده آف تاپیک شد ....

چیزی که اومدم پست کنم دوست عزیزمون گفت. ;)
در ضمن بله شما بحث محتوی نکردی...بلکه من بحث محتوی کردم... بعدش نفهمیدم شما که بحثت محتوی نیست چرا پست منو نقل قول کردی؟!

شما در جواب اون اقا که گفته بود لاست تموم بشه نمیدونم چطور زندگی کنمو این حرفا گفته بودی Fringe هست و بهترو و پرمحتواتره و اینا.
من اومدم گفتم لاست جایگاه خاص خودشو داره و نه به خاطر بهتر یا بهترین بودنش بلکه به دلایل خاص هیچ سریالی حداقل فعلا نمیتونه جاشو پر کنه ..... .

کسی تناقضی میبینه ؟؟!

این بچه هه بالاخره مشخص نشد کیه!!؟:biggrin1:
حدس و گمانی!!؟:biggrin1:شایعه ای چیزی!!؟:biggrin1:
....................
پ.ن:فرینج مرینج و لاست ماست رو ول کنین:biggrin1:.فقط Alias!!:love:هنوز سریال رو دستش نیومده!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سریال جالبیه واقعا ! نمیدونم توی صفحات قبلی راجبه چه موضوعاتی از این سریال بحث کردید چون 5 /6 صفحه بیشتر عقب نرفتم و دیدم همه دارن در مورد داستان اپیزود های جدید بحث میکنن ! البته درستشم همینه چون اینجا یه فروم برای نقد و کارشناسی فیلم نیست ! اما بگم چیزهای ریزو درشت و حرفهای بسیار زیادی تو این فیلم هست که شاید ریزبین طرفدارای این فیلم هم اونارو از دست دادن ! توی چندین فروم خارجی که مثل اینجا درمورد این فیلم صحبت میکنن حرفهای جالبی زده میشه و پیش بینی های خیلی جالبتر که هیچکس فکرشو هم نمیکنه ! مثلا اینکه تا حالا به نماد هایی که بعد از نزدن دکمه های کامپیوتر روی کنتر ظاهر میشدند دقت کرده بودید که نماد چه چیزی بودند ؟! یا به تقابل جالب رنگ سیاه و سفید که بحثشون به تیتراژ اول و آخر فیلم هم کشیده شده!!!

دمشون گرم ! چه زیبا همه ابهامات این 5 سیزن رو حل میکنن !!
به سلامتی فهمیدیم ریچارد چطوری انقدر عمر کرده ! یادش بخیر چند صفحه راجع به ایشون بحث کردیم ولی خیلی راحت مشخص شد که جناب جیکوب با دست شفابخششون به سر این بنده خدا کشیدن و عمر طولانی تقدیمشون کردن !!

اون صداهای جنگل رو هم که این همه وقت راجع بهش نظر میدادیم مشخص شد ! صدای ارواح !!!!!!

دیگه اینکه فهمیدیم چرا مجسمه به اون عظمت ترکیده. یه کشتی چوبی نه چندان بزرگ خورده بهش و ... lol

چقدر برامون عجیب بود که یه کشتی میتونه بیاد وسط یه جزیره ! خب بابا هوا طوفانی بوده کشتیه پرواز کرده چند کیلومتر راه رو طی کرده رسیده وسط جزیره دیگه !!

سلام
عجب دل پری ! :دی
یکم آب بسته بهش .
تو اینایی که ردیف کردی به نظرم کمتر از همش همون مورد اول زور داره .
بقیش خیلی آبکی بودن .

جفتشون خوبن ولی فرقشون اینه که Fringe داره علمی صحبت میکنه ! همه اتفاقات و استدلالاتش مبنای علمی دارن ولی لاست از فصل 6 دیگه رفته رو هوا و تخیل !
لاست از فصلهای قبل 6 هم رو هوا بوذ! چون با هر جور فکر و استدلالی که میخواستی معما هاش رو حل کنی از لحاظ عقلی و علمی غیر منطقی بود.
سازنده ها ، تو فصل 6 کاره دبگه نمیتونستن انجام بدن مگه اینکه به قولی برن رو هوا !که رفتن...باید میرفتن.
در عجبم از اونایی که غر میزنن انتظار داشتن چجوری معما های عجق وجق حل یشه !؟

به سلامتی فهمیدیم ریچارد چطوری انقدر عمر کرده ! یادش بخیر چند صفحه راجع به ایشون بحث کردیم ولی خیلی راحت مشخص شد که جناب جیکوب با دست شفابخششون به سر این بنده خدا کشیدن و عمر طولانی تقدیمشون کردن !!

اون صداهای جنگل رو هم که این همه وقت راجع بهش نظر میدادیم مشخص شد ! صدای ارواح !!!!!!

دیگه اینکه فهمیدیم چرا مجسمه به اون عظمت ترکیده. یه کشتی چوبی نه چندان بزرگ خورده بهش و ... lol

چقدر برامون عجیب بود که یه کشتی میتونه بیاد وسط یه جزیره ! خب بابا هوا طوفانی بوده کشتیه پرواز کرده چند کیلومتر راه رو طی کرده رسیده وسط جزیره دیگه !!

واااااااااااای آریا ترکیدم از خنده...
icon_lol.gif

خدا شاهده تو اون صحنه دست شفابخش داشتم میمردم از خنده. :laughing:
ای خدا یه سریال چقدر میتونه آشغال باشه. اینا چقدر چغندر هستن که میخوان ملت رو برگ چغندر حساب کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or