Emin3mzizou
کاربر سایت
یه نکته یا بهتر بگم سوتیی رو هم که هیچ کس اشاره نکرد این بود که چارلی با ظاهر جدید (موهای کوتاه) که تو FlashForward ازش دیده بودیم تو قسمت هوایما حضور داشت

یه نکته یا بهتر بگم سوتیی رو هم که هیچ کس اشاره نکرد این بود که چارلی با ظاهر جدید (موهای کوتاه) که تو FlashForward ازش دیده بودیم تو قسمت هوایما حضور داشت
حالا یعنی این اسموکه (دود سیاه معروف به هیولا) جان لاکه؟؟ولی وقتی اومدن تو جزیره که خود لاک هم با دود رو به رو شد که:confused:
و این که یکی قضیه لاک رو تو این اپیزود جدید نشون میده هم مرده هم نمرده برای ما روشن کنه...:biggrin1:
این سعید جراح هم که ایرانی شد شانس ما....(صحنه مربوط به پاسپورتش در هواپیما)
دوستان یکی می شه تو اسپویلر بگه آخر قسمت اول سیزن 6 چی می شه؟آخه برای من یهو می پره,می خواستم ببینم کامله یا نه.برای من آخرش اینجوریه:
در ضمن یه درخواست هم داشتم.کسی از دوستان او آهنگه که تو قسمت آخر سیزن 5 که مسافران اجیرا و جان لاک و بن و ریچارد به سمت مکان جیکوب می رن را نداره برای دانلود؟تو اون معبده,اون افراد میان جک را ببرن که باهاش حرف بزنن که جک بهشون حمله می کنه و بعد اونا جک را می زنند و هارلی داد می زنه:جک.اینجا یهو می پره بیرون
دستت درد نکنه دوست عزیز!با پاسخ سریع شما,نسخه ی کامل را گرفتم!دو اپیزود با هم.اونجا نشون میده که یهو سعید زنده میشه میگه چه اتفاقی افتاده همه فکشون میچسبه به زیمین
کسی این آهنگ را نداشت؟در ضمن یه درخواست هم داشتم.کسی از دوستان او آهنگه که تو قسمت آخر سیزن 5 که مسافران اجیرا و جان لاک و بن و ریچارد به سمت مکان جیکوب می رن را نداره برای دانلود؟
راستی یه چیزی!دزموند تو هواپیما چی کار می کرد؟
شایدم سوتی نبوده. آخه دیگه خودشون اپیزودهای اول رو دیدنشاید اینم مثل Hurley که کلآ گذشته ـش عوض شده بود , مثلآ ظاهرش عوض شده
دوباره سریالو دیدیم :
خیلی در باره این کنجکاو بودم بدونم وقتی اون یارو Smoke Monster میگه من چیزی رو میخوام که جان لاک نمی خواست . می خوام برم خونه دقیقا منظورش چی بود . کسی از بچه ها که نقد سریال Sci Fi میکنه میتونه نظری بده که چه احتمال ها درباره سر منشا جایکوب و Smoke Monster هستش . ممنون میشم ؟
زمان پخش عوض شده؟ آخه قدیم پنجشنبه شب ها پخش می شد.آقا قسمت 3 رو هم دیدیم !
یکی یکی میخوان به سوالا پاسخ بدن ! جالب بود ! (البته هنو پاسخی دریافت نشده :biggrin1![]()