همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
من از دیروز دوباره نشستم به دیدن LOST اونم Season 2 واقعا این سریال یه جیز دیگست
تو Season 2 اونجایی که دزموند رو پیدا می کنن و تو اون قرنطینه یه آهنگ پخش میکنه دزموند الان یادم نیست چی میخوند ! اگه میشه اونم واسه دانلود بزارید !

آخرین ویرایش:
ایول تولدش مبارک ! آدم باحالی بود ولی چرا اینقدر پیره؟:confused: بیشتر از 43 4سال بهش نمیاد .
هر چند هنر پیشگان این سریال کلا بزرگتر از اونی هستن که نشون میدن . سایر هم حدود 40 سالشه دیگه:-"

امروز تولد Michael Emerson هست یا همون بن لاینس عزیز ! 54 سالش شده !! من فکر میکردم جوون تر از این حرفا باشه
بفرما mahsa خانوم :)

در مورد Michael Emerson ،
جالبه همسرش ( که توی لاست در نقش مادرش ظاهر میشه) فقط 41 سالشه ! :)
یعنی خودش از زنش 13 سال بزرگتره ، بعد بجای اینکه خودش در نقش بابابزرگه زنش بازی کنه :دی زنش اومده در نقش مامانه این بازی کرده ! :)
البته به قوله imdb :
the age difference is explicable because Ben's mother died shortly after giving birth to him.

سلام
خب من شروع کردم به دیدن سریال سریال بدی نیست:دی!! نه خداییش خیلی قشنگه خیلی حال کردم!
الان اپیزود 10 هستم سیزن 1 ام...!
این قدر ساویر ساویر میکردین اینه؟:دی تا الان که اصلا باهاش حال نکردم و یه جورایی بدم اومده ازش:دی از اون ور عاشق جک و چارلی و کیت شدم:love:

پ.ن:این ساویر بخواد نزدیک کیت بشه خودم خفش میکنم!!;) خواستم خود زنی کنم وقتی واسه اسپری شانون از کیت... :mad::دی

به به تبریک میگم :biggrin1:
این قدر ساویر ساویر میکردین اینه؟:biggrin1: تا الان که اصلا باهاش حال نکردم و یه جورایی بدم اومده ازش:biggrin1:
بابا خیلی باحاله . البته همونطور که دیدی اخلاقیاتش یه جوری هست ولی کلا آدم بدی نیست و باید گفت 10 اپیزود دیگه ببینی میفهمی چه آدم ردیفیه . فعلا زوده بره قضاوت;)
پ.ن:این ساویر بخواد نزدیک کیت بشه خودم خفش میکنم!!;)
آخی :biggrin1: چقدر ساده ای ! :-"

این قدر ساویر ساویر میکردین اینه؟:biggrin1:
امین خودت داری میگی اپیزود 10 هستی هنوز ! اوج باحالی Sawyer از اواسط سیزن 2 به بعد هست که توی آخرای سیزن 2 و سیزن 3 تیکه پرونی هاش و قیافه ش محشره ! :دی

الان برید یه نگاه به سویره سیزن 1 بکنید . . . دقیقا طوریه که میخواستن نویسنده ها یک شخصیت منفی و منفور ازش بسازن ، و بعدا نظرشون عوض شده.
تو همون اپیزود دوم دعواش با سعید ، یا دزدی از جسد ها ، آیه یاس خوندن هاش و روحیه منفی دادن هاش، چند اپیزود بعد اون کاری که با کیت کرد ، . . .
اصلا کاملا مشخصه . تو همون اپیزود اول دوم یه تیکه در حال سیگار کشیدن نشونش میده که دقیقا همون چند ثانیه طوریه که پیشه خودتون میگید این از اون آدمای عوضیه ! یعنی در حقیقت طوری نشونش میدن که اینطوری فکر کنید . . .
موهاشم که هنوز بلند نشده قیافه ش یوجوریه :دی

در کل امین به نظره من این تاپیک زیاد نیا چون سریال برات spoil میشه ! مثلا الان نباید میدونستی سویر بچه باحال از آب در میاد . . .

آخرين قسمتی که من ديدم اونجايی بود که بن آمد به جک گفت همه بايد بريم و لاک هم تو تابوت بود. !!
بعد از اون که هنوز قسمتی نيامده نه؟

این قدر ساویر ساویر میکردین اینه؟:biggrin1: تا الان که اصلا باهاش حال نکردم و یه جورایی بدم اومده ازش:biggrin1: از اون ور عاشق جک و چارلی و کیت شدم:love:
امین اجازه بده شما بقیشو ببین
ساویر خیلی غوغاست من که خیلی خوشم میاد ازش ... خیلی باحاله :biggrin1:

جناب MCAFEE دو نفر تو این تاپیک هستن که هنوز سریال رو کامل ندیدن اونوقت شما بدون اینکه تو SP بزاری ....
چند اپیزود بعد اون کاری که با کیت کرد
اوه اوه :laughing: اونجاش خیلی باحال بود :laughing: 2باره یادم افتاد خندم گرفت:biggrin1:
در کل امین به نظره من این تاپیک زیاد نیا چون سریال برات spoil میشه !
آره این تاپیک هر چقدر هم پست ها تو SP باشه بازم لو میده. مثلا من اپیزود 3 بودم SP بهزادو باز کردمو فهمیدم در آخرین اپیزود سریال چه اتفاقی میوفته ! به نظر منم این تاپیک بدرد زیر 2فصلی ها نمیخوره:-"
ولی امین جان شما ببین بعد بیا یه بحث را بنداز چون ما خیلی از جاهاشو یادمونرفته.
===
راستی بچه ها من سریال PB رو گرفتم با این که خیلی قشنگه ولی به نظرم این نو آوری LOSTَُُ ُ نداره و مثل اون نیست . هر چند که خیلی قشنگ و هیجانی هست. کلا گفتم اگر سراغش نرفتید انتظار چیزی مثل LOST ُ نداشته باشید.

کلا گفتم اگر سراغش نرفتید انتظار چیزی مثل LOST ُ نداشته باشید.
آره باید انتظار چیزی فراتر از لاست رو داشته باشید ! :)

یه نگاه از بیرونه قضیه به قضیه ی لاست بکنید . سریالی که همه رو معتاد میکنه و همه تو کــَفِشــَن و . . .
خوب اینا از نظر روانشناسی کار شده س ! لاست طوری درست شده که تو کفش بمونید ، عاشقش بشید ، و . . .
فقط نگاه کنید که هر سیزن چقدر سواله بی جواب مطرح میشه و دوباره توی سیزن بعد بدون اینکه اینا جواب داده بشن چقدر دیگه میاد روش . دلیل اینکه همه میرن تو کفه لاست و وحشیانه نگاش میکنن همینه . میخوان جوابه سوال ها رو بدونن . نویسنده ها خوب تونستن با اصول روانشناسی این احساس کنجکاوی برای جواب ها رو توی بیننده ها ایجاد کنن.
مثلا همون لحظه ای که تو سیزن 4 سویر دره گوشه کیت یه چیزی گفت . . . ببینید حس فضولیتون از عمق جان :دی فعال میشه یکهو و میخواید بدونید چی گفته بهش . . .

ولی پریزن بریک یک سریال کاملا واقع گرایانه و عالی هست و من به شخصه به لاست ترجیحش میدم.

منم از وسطای سیزن 2 قهرمانم عوض شد :دی !

شد ساویر :دی

من هر وقت اینو میبینم و حرفاشو میشنوم بد جور یاد Dante (تو شماره 4 ) میافتم هم صداش شبیه اونه و هم عین هم تیکه میندازن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or