همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
جواد ......
یکی هم اپیزود 9
اون اپی که واقعا ناب بود.
کلا سیزین 4 چون معلوم نیست چه جوری 14 اپیزودی سر و تهش رو جمع کردن آدم سرگیجه میگیره موقع دیدنش!!
جواد اگه اشتب نکنم اون موقع مصادف بوده با اعتصاب نویسندها تو امریکا که کار موند رو دسشون و بعد از یه بازه زمانی ادامش دادن.

خوب بالاخره منم موفق به ديدن سيزن 5 شدم ولي فقط تا قسمت پنجمش فيلا.:biggrin1:
تا اين جا كه به نظر من بهترين سيزن بوده.:love: فقط يه سري سوالات براي من پيش اومده. (البته نميدونم شايد تو اين دوتا قسمت بعدي جوابشو داده باشه.:-")
1.
اين ريچارد دقيقا كيه؟ چرا از 50 سال پيش تا حالا هيچ تغييري نكرده؟
2.
دليل قطعي خونريزي و در نتيجه مرگ شارلوت چي بود؟ (و البته بقيه)
3.
خب مشخص شد كه در واقع جين روسو رو نجات داده بود. (يعني اين يه تيكه آخرش بود!) دليل اينكه شوهر روسو ميخواست بكشتش چي بود؟ و اين كه روسو كه جين رو قبلا ديده، 16 سال بعد كه دوباره ميبينتش چرا يادش نمياد؟
يه سوال ديگه هم هست خيلي ذهنمو مشغول كرده. البته واسه سيزن 2 هه.:biggrin1:
ليبي يه تيمار بوده. پس چجوري شده روانكاو؟
اينو فكر كنم خود نويسنده ها هم از دركش عاجز بودن.:biggrin1:

Dreadlord ....سوال آخر
ليبي يه تيمار بوده. پس چجوري شده روانكاو؟
اينو فكر كنم خود نويسنده ها هم از دركش عاجز بودن.
فکنم اینو خوب بدونم .:دی
یه چی ما داریم به اسم خود درمانی که با تجربه به دس میاد. پس زمان مهمه که یه ادم وقتی یه مدتی رو تو تیمارستان بستریه فرصت داره کلی چیز یاد بگیره . این ادم خطرناکه :دی به دلایلی البته .
حالت دومشم اینه که به نظرت یه روان کاو خودش ناراحتی روانی نمیگیره؟ . داغون ترین آدما روانشناسا هستن . واقعا زندگی سختی دارن.
یه صحنه هم لیبی داش لباس عوض می کرد و یه مثال روانشناسی زد برا هوگو. ایناس دیگه:دی

در این سریال به نظر من سه نفر نقش اصلی رو دارن
جان لاک و دزموند و ریچارد بقیه ول معطل هستند اینها ریشه این سریال اند

سوتی بزرگ از کارگردان سریال لاست که از چشمم دو نموند این چیه ؟ بله یه دست :biggrin1: اینجا در سیزن دو هست قسمت 9 که کیت ساویر از دریچه بیرون اورده
LOST_SOTI2.JPG

آخرین ویرایش:
شما بهتر برید سیزن دو قسمت 9 این قسمت What kate did رو ببینید دقیقا جایی که ساویر زخمی بود و کیت اونو میاره بیرون از دریچه بعد دقت کنید شاید تو عکس متوجه نشید ;)
LOST_SOTI2.JPG

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or