من نمیدونم ها، ولی همه جا لاست رو با آبرامز میشناسن، اینجا هم همینو نوشته:
Jeffrey Jacob Abrams, commonly known as J.J. Abrams, is one of the creators and executive producers of Lost. He is also credited with being the driving force behind the show, along with writing and directing the episodes "Pilot, Part 1" and "Pilot, Part 2".
اگه منظورت اون جمله اخره که اصولا تو سریال ها کارگردان ها مهم نیستن، هر قسمت سریالو میدن یکی میسازه، مهم نویسنده س و exec producer و طبق نوشته های imdb هم توی 114 قسمت لاست آبرامز هم به عنوان نویسنده معرفی شده هم به عنوان تهیه کننده هم به عنوان creator!
من نمیدونم ها، ولی همه جا لاست رو با آبرامز میشناسن، اینجا هم همینو نوشته:
Jeffrey Jacob Abrams, commonly known as J.J. Abrams, is one of the creators and executive producers of Lost. He is also credited with being the driving force behind the show, along with writing and directing the episodes "Pilot, Part 1" and "Pilot, Part 2".
اگه منظورت اون جمله اخره که اصولا تو سریال ها کارگردان ها مهم نیستن، هر قسمت سریالو میدن یکی میسازه، مهم نویسنده س و exec producer و طبق نوشته های imdb هم توی 114 قسمت لاست آبرامز هم به عنوان نویسنده معرفی شده هم به عنوان تهیه کننده هم به عنوان creator!
From this point on, Abrams stopped being directly involved with the show.[4] Abrams briefly considered returning to the show and getting "more involved" with Season 3. Even though he intended directing an episode and "writing some"[5], he ultimately only ended up co-writing the Season 3 premiere, "A Tale of Two Cities", together with Damon Lindelof. (The Lost: Missing Pieces mobisode "The Envelope", which was officially released over a year later, also has an Abrams/Lindelof writing credit, but is actually a deleted scene from "A Tale of Two Cities").
خیلی کلاسیک والبته حرفه ای تموم کردن طوری که بنظرم برای لاست بهترین راه بود ...
ولی خب یه کتاب سوال بی جواب موند که وقتی هدف از سریال Entertain کردن باشه میشه ازش گذشت
من یکمی خنگم... فصل 6 لاست روهم با کراهت نگاه کردم... چون میدونستم جوابی در کار نیست .
فقط نمیدونم چرا ذهنم گیر داده که :
وقتی جک توی جزیره از لاک چاقو خورد (به گردنش) توی لس آنجلس هم از گردنش خون میومد (این سوال نیست) سوال اینه چرا این خون از گلو از اپیزود قبل و قبل از چاقو خوردن از لاک براش توی لس آنجس اتفاق افتاد ؟!
پایان خوب و واقعا قانع کننده ای بود!من نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن به سبک سیروس مقدم همه چی از اول واسشون روشن باشه و بعد اخرش هم نویسمنده جواب هارو یادآوری کنه!
خب من اصلا قسمت 15 این سیزن رو ندیدم و واسم تعریف کردن(مهم ترین اپیزود سیزن 6!) ولی معمای چندان مهمی واسم نمونده که جوابش رو ندونم! دوستان اشاره کردن به دلیل خرس قطبی که متوجه نشدن :
تو فصل 5 به طور واضح اشاره میشه که اون قفس هایی که تو ایستگاه دارما بود (که جیمز و کیت رو توش انداختن) مخصوص نگه داری خرس های قطبی بوده تا روی عکس العمل هاشون و رفتار هاشون تحقیق کنند!
نظر کلی
شاید جواب بعضی معما ها غیر قابل قبول باشه ولی باید اذعان کرد جواب دادن این حجم معما واقعا آسون نبود بدون کمک گرفتن از عناصر ماورایی!
بعضی ها میگن لاست تا سیزن 3 علمی بوده و تخیلی نبوده!پس میشه بگین دود سیاهی که ما تو سیزن یک میدیدیم چی بود؟پس معلومه نویسنده از همون اول یه پیش زمینه ی ماورایی واسه داستان لاست تو ذهنش داشته.از همون فصل یک وقتی صدای نجوا ها رو شنیدم مطعن بودن منشا ـشون چی میتونه باشه!
بعضی ها میگن چرا اینقدر معما طرح کردن وقتی میدونستن وقت نمیشه جواب بدن!خب هنر یه نویسنده همراه کردن و جذب کردن مخاطب به اثر ـشه!تنها چیزی که مخاطب عادی رو پای لاست مینشوند همین معما ها بود!
لاست رو یک غذای خیلی بد مذه در نظر بگیرید که پر از چیزای مفید بود.مذه ی این غذا هم معما هاش بودن.حالا که فکر می کنید اون مذه (معما ها و جواب هاش) مضخرف بوده لا اقل از سر ناچاری هم که شده یه ذره به مضمون چیزی که 6 سال به خوردتون دادن فکر کنید!
هر کاری می کنم نمیتونم نشانه های لاست رو انکار کنم!نشانه هایی که نویسنده به هیچ وجه نیومد مثل پتک تو سر مخاطب بکوبه و به برداشت بیننده واگذار کرد!
هر چیزی تو سیزن 6 ویران شده بود (البته منظورم همون مذه ایناس... ) تو Ending جبران شد!
تو اینور اونور میگفتن وقت سریال داره مذهبی - ماورایی پیش میره , چه لزومی داره قضیه ی دنیا های مجازی تو سیزن 6 مطرح بشه که کاملا علمی هستش!خب این قضیه با صحبت های بابای جک تو سکانس های آخر کاملا توجیه شد و فهمیدیم اصلا بحث دنیا های مجازی مطرح نبوده!از این مثال ها تو اندینگ لاست زیاده که اینجا محل مناسبی واسه ذکر کردن همش نیست.
اصلا طرفدار لاست نیستم و نبودم!شاید جالب باشه واستون که سیزن اول لاست رو 3 ماه پیش دیدم!ولی نمیتونم نشانه ها و ارجاع هاش رو تحسین نکنم... این لینک رو هم بخونین به بعضی از این ارجاع ها اشاره کرده.
به هیچ وجه لاست برای من پرفکت نبود اما لاست برای من یه تجربه ی خوب و یه کلاس درس نویسندگی بود , شاید سطح فهم من پایین ـه , شاید...
پایان فوق العاده ای داشت. خسته شده بودم از سریال های کلیشه ای که آخرش همه چی مشخص میشه. کلا با این حرفهایی که سامان زد موافقم از این بهتر نمیتونستند سریال رو تموم کنن.
خوشحالم که دو سال این سریال رو دنبال کردم.
در واقع تمام این جریانات و مسائل تخیلی یه وسیله بود تا نویسنده پیامش رو برسونه. وقتی آخرش جک میره همون جایی که اولین بار سقوط کرد، یاد چی میفتید؟!
وقتی تو جزیره مرد و تو کلیسا پدرش بهش گفت تو مردی و اینجا یه جای تازه است و باید ادامه بدیم، یاد چی میفتید؟
جزیره استعاره از چی بود و دنیای واقعیشون (L.A) استعاره از چی بود؟
بعضی ها میگن چرا اینقدر معما طرح کردن وقتی میدونستن وقت نمیشه جواب بدن!خب هنر یه نویسنده همراه کردن و جذب کردن مخاطب به اثر ـشه!تنها چیزی که مخاطب عادی رو پای لاست مینشوند همین معما ها بود!
هنر؟ خوب وقتی در آخر هیچ جوابی براشون ندارن چه فایده ؟ اینهمه سوال مطرح کردن آخرش چی شد ؟
به قول یکی از بچه ها عمه ی منم میتونه سوال مطرح کنه مهم جوابشه :biggrin1:
قبل از شروع فصل 6 بعضی از این یورزرای Tvshow ساعت 3 نصفه شب پامیشدن 200 خط نظریه میدادن طفلکیا
هنر ؟!
اینجور که تو گفتی بیشتر شبیه کلاه برداریه .
100 رحمت به نوسینده اون سریال " اغما " بود چی بود .
برای اینکه " الیاس کارت " رو توجیح کنه ، الیاس رو شیطان در نظر گرفت با قدرتی ماورایی .
تو lost که هیچی روشن نشد .