همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب کلمه قسمت 6 رو یادم رفت بهتون بگم که دجاوو بود!
این قسمت هم drive!!!
ولی آخر این قسمت بد عجیب تموم شد! من از اول از این مسیو داینامیک بدم میومد!

زیرنویس کجا میشه گیر آورد من فعلا 10 اپیزود از فصل اول دانلود کردم اما این زیر نویس MilaD رو بهم دادن اصلا رو اعصابه هماهنگ نیست با KMPlayer هم درست میکنی 3 ثانیه بعد دوباره قاطی میزنه 15 دقیقه اول فکر کنم 15 بار درست کردم دیدم فایده نداره تایم بندیش کلا رو مخه!از جای دیگه نیست مردیم در کف این سریال:d

زیرنویس کجا میشه گیر آورد من فعلا 10 اپیزود از فصل اول دانلود کردم اما این زیر نویس MilaD رو بهم دادن اصلا رو اعصابه هماهنگ نیست با KMPlayer هم درست میکنی 3 ثانیه بعد دوباره قاطی میزنه 15 دقیقه اول فکر کنم 15 بار درست کردم دیدم فایده نداره تایم بندیش کلا رو مخه!از جای دیگه نیست مردیم در کف این سریال:d
http://rapidshare.com/files/238433534/Fringe_Season_1_SRT.rar

زیرنویس کجا میشه گیر آورد من فعلا 10 اپیزود از فصل اول دانلود کردم اما این زیر نویس MilaD رو بهم دادن اصلا رو اعصابه هماهنگ نیست با KMPlayer هم درست میکنی 3 ثانیه بعد دوباره قاطی میزنه 15 دقیقه اول فکر کنم 15 بار درست کردم دیدم فایده نداره تایم بندیش کلا رو مخه!از جای دیگه نیست مردیم در کف این سریال:biggrin1:

شما اون چیزی رو که دانلود کردی ، BItRate تصویرش با اونی که میلاد روش زیر نویس داده فرق میکنه واسه همین همش توی زمان بندی به مشکل میخوری و هر چقدر ام که تنظیم میکنی درست نمیشه !

سعی کن از توی خود سایت free-offline و تاپیک فرینج نسخه HDTV رو دانلود کنی ، نه نسخه DVDRip !

شما اون چیزی رو که دانلود کردی ، BItRate تصویرش با اونی که میلاد روش زیر نویس داده فرق میکنه واسه همین همش توی زمان بندی به مشکل میخوری و هر چقدر ام که تنظیم میکنی درست نمیشه !

سعی کن از توی خود سایت free-offline و تاپیک فرینج نسخه HDTV رو دانلود کنی ، نه نسخه DVDRip !
ممنون امیر کاملا درست گفتی من نسخه HD رو گرفتم که قسمت اول پدرم رو دارود همین بگم برای جمله اول 3 ثانیه بردم جلو تا آخر فیلم تیکه تیکه 250 ثانیه برده بودم جلو!
یک سوال دیگم داشتم من اپیزود 6 فصل اول آخراش یهو کیفیت میشه 3gp و 10 دقیقه آخر این قسمت کیفیتش بیتی میشه!مشکل از دانلود بوده؟چون همه قسمت های دیگه کاملا سالمن اینم تا اون آخر سالم بود یهو اینطوری شد!
علی جون ممنون خوبیش این بود srt بود اما باز Dvd rip همه اینارو با ID sub دانلود کردم:d

طبق معمول بقیه بچه ها هیچ زحمتی نمیدن به خودشون یکی از کلمه ها رو در بیارن!
این قسمت (قسمت 8) بود BLIGHT که من متاسفانه نمیدونم یعنی چی!:biggrin1:
حالا جدا یعنی چی؟:biggrin1:

من تا قسمت 8 ديدم عجب چيزيه والا:love::o
اون استوانه که پيدا کرده بودن بعدا معلوم ميشه چيه؟
فعلا هيچی درباره طرح نگفتن؟ يا گفتن من نفهميدم؟
مرسی

اپیزود 11 فصل دوم کی پخش میشه؟
fringe-2.jpg

توی یک قسمتی که یک دکتری بود از مغز استخونش داده بود به زنش خودش فلج شده بود زنه توی دیسکو میرفت آدم تور میکرد مغز استخونشونو میخورد.یک جا توی دیسکو یک آهنگ از lady Gaga میزارن کسی میدونه کدوم آهنگشه؟!

توی یک قسمتی که یک دکتری بود از مغز استخونش داده بود به زنش خودش فلج شده بود زنه توی دیسکو میرفت آدم تور میکرد مغز استخونشونو میخورد.یک جا توی دیسکو یک آهنگ از lady Gaga میزارن کسی میدونه کدوم آهنگشه؟!
starstruck
----
این قسمت مربوط به سیزن 1 میباشد .(معلوم نیست چرا فاکس اینو پخش نکرده بوده )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or