http://rapidshare.com/files/238433534/Fringe_Season_1_SRT.rarزیرنویس کجا میشه گیر آورد من فعلا 10 اپیزود از فصل اول دانلود کردم اما این زیر نویس MilaD رو بهم دادن اصلا رو اعصابه هماهنگ نیست با KMPlayer هم درست میکنی 3 ثانیه بعد دوباره قاطی میزنه 15 دقیقه اول فکر کنم 15 بار درست کردم دیدم فایده نداره تایم بندیش کلا رو مخه!از جای دیگه نیست مردیم در کف این سریال:d
زیرنویس کجا میشه گیر آورد من فعلا 10 اپیزود از فصل اول دانلود کردم اما این زیر نویس MilaD رو بهم دادن اصلا رو اعصابه هماهنگ نیست با KMPlayer هم درست میکنی 3 ثانیه بعد دوباره قاطی میزنه 15 دقیقه اول فکر کنم 15 بار درست کردم دیدم فایده نداره تایم بندیش کلا رو مخه!از جای دیگه نیست مردیم در کف این سریال:biggrin1:
ممنون امیر کاملا درست گفتی من نسخه HD رو گرفتم که قسمت اول پدرم رو دارود همین بگم برای جمله اول 3 ثانیه بردم جلو تا آخر فیلم تیکه تیکه 250 ثانیه برده بودم جلو!شما اون چیزی رو که دانلود کردی ، BItRate تصویرش با اونی که میلاد روش زیر نویس داده فرق میکنه واسه همین همش توی زمان بندی به مشکل میخوری و هر چقدر ام که تنظیم میکنی درست نمیشه !
سعی کن از توی خود سایت free-offline و تاپیک فرینج نسخه HDTV رو دانلود کنی ، نه نسخه DVDRip !
علی جون ممنون خوبیش این بود srt بود اما باز Dvd rip همه اینارو با ID sub دانلود کردم:d
starstruckتوی یک قسمتی که یک دکتری بود از مغز استخونش داده بود به زنش خودش فلج شده بود زنه توی دیسکو میرفت آدم تور میکرد مغز استخونشونو میخورد.یک جا توی دیسکو یک آهنگ از lady Gaga میزارن کسی میدونه کدوم آهنگشه؟!