همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به به !! اینم اپیزود 20 !

آقا یه سوالی هنوز واسه من حل نشده !!!
توی تایم لاین جدید، دستگاه چجوری روشن شد !!!!؟؟؟ که الان توسط پیتر خاموش شد. :-/

S04 E20
با توجه قسمت 19 و 20 فک کنم جونز پیروز میشه و والتر مجبور میشه خودشون قرنطینه کنه.
فقط الان که پل بسته شد چطوری والتر می تونه خودشون قرنطینه کنه؟ مگه این تکنولوژی وجود داره این ور؟

راستی در مورد یکی از مسائلی که پیش اومده بود دیروز دوستم یه فرضیه جالبی داد :دی

S04E19 به بعد
در مورد اینکه ویلیام بل اونجا چیکار میکرد همه دچار سردگمی شدیم که دوستم نظریه جالبی داد. گفت اصلا، بعد از تعویض تایم لاین، شنیدین که بگن ویلیام مرده؟! احتمالا تو این تایم لاین جدید ویلیام بل هنوز زنده است :دی (هرچند نظریه محکمی نیست اما در نوع خودش جالبه)

منم تونستم E19 و E20 رو ببينم
با توجه به حالت دست بل فكر كنم اوليويا رو به بيرون پرت كرده:دي و يا زنداني كردنش يا اعدام شده .
والتر خيلي خشن شد بعد از تزريق تكه هاي مغزش
اين سم وايز رو نشون ندادن!

S04E20
اواخر اپیزود خیلی سوزناک بود ! :(

22091780852024292570.jpg

128fs4765852.gif

احتمالآ دیگه خبری از اون جهان نمیشه. دلیلی که توی اپیزود قبلی هم هیچی در موردش نگفتن همینه. شاید فقط توی اواخر سریال مثلآ یه خبری بشه ! :دی

S04E20
اواخر اپیزود خیلی سوزناک بود ! :(

22091780852024292570.jpg

128fs4765852.gif

احتمالآ دیگه خبری از اون جهان نمیشه. دلیلی که توی اپیزود قبلی هم هیچی در موردش نگفتن همینه. شاید فقط توی اواخر سریال مثلآ یه خبری بشه ! :دی
ای بابا. :( من اولیو اونور رو خیلی دوس داشتم.=((

S04E19
شایعه ای در مورد Leonard Nimoy (بازیگر نقش ویلیام بل) به وجود اومده که ممکنه توی Star Trek 2 بازی کنه، اگه این اتفاق بیافته یه احتمالی هم به وجود میاد که تیم فرینج رو هم یه یاری ای برسونه... شخصا شدیدا آرزوش دارم که این قسمت های آخر ویلیام بل رو دوباره ببینم و یه ترسی هم دارم که به خاطر نبودش به بعضی از قسمت های داستانی ضربه بخوره... .

Is Leonard Nimoy Going To Be In 'Star Trek 2'? - moviepilot.com

Last edited by a moderator:
S04E19
شایعه ای در مورد Leonard Nimoy (بازیگر نقش ویلیام بل) به وجود اومده که ممکنه توی Star Trek 2 بازی کنه، اگه این اتفاق بیافته یه احتمالی هم به وجود میاد که تیم فرینج رو هم یه یاری ای برسونه... شخصا شدیدا آرزوش دارم که این قسمت های آخر ویلیام بل رو دوباره ببینم و یه ترسی هم دارم که به خاطر نبودش به بعضی از قسمت های داستانی ضربه بخوره... .

Is Leonard Nimoy Going To Be In 'Star Trek 2'? - moviepilot.com
S04E19
ایول ! اگه اونجا بازی کنه دیگه نباید بهانه ای برای Fringe داشته باشه. پس شاید نویسنده های Fringe از قبل میدونستن که میخواد به بازیگری برگرده و اون صحنه رو ترتیب دادن ! :دی

آخرین ویرایش:
S04 E21
کی بود میگفت این یارو دیگه جلو دوربین نمیاد ؟ :d
کلآ منتظر ویلیام بل توی گذشته نباشین !
biggrin1.gif
بازیگرش Leonard Nimoy مدت ها پیش گفته که دیگه توی هیچ فیلم و سریالی بازی نمیکنه (صداگذاری فقط میکنه
biggrin1.gif
) توی همین اپیزود هم کامپیوتری طراحی شده بود !
biggrin1.gif
دلیل اینکه یکی از اپیزودها کارتونی بود هم همین موضوع بود !!
مراجعه شودبه پست 1037 :d

در کل... WTF....???????

S04E21
خیلی جالب بود !!! :دی
انقدر این بازگشت لئونارد نیموی به بازیگری عجیب بود که Los Angeles Times ازش با عنوان Surprise , Surprise نام برده ! :دی
IGN هم کف کرده : It's not CGI, it's not just a voice role for him, it's the real deal in the flesh and on the screen, despite his previous vow that he was done with on-camera appearances. Nimoy pulled a Brett Favre on us. :دی
در کل فکر هرچیزی رو میکردیم به جز این ! نامردا نویسنده های Fringe هم همین چند روز پیش گفته بودن داریم با نیموی برای Season 5 صحبت میکنیم و به روی خودشون نیاورده بودن که توی 2 اپیزود آخر بازی کرده !! :دی یکی از جالب ترین سورپرایزهایی بود که تا حالا دیدم !
چه شود اپیزود بعدی !

راستی اون تیکه که یه نوری اومد ، گفتم الآن کچل ها از راه میرسن و زمین رو اشغال میکنن ! :دی توی این اپیزود که خبری ازشون نشد ولی اپیزود بعدی دیگه باید بیان ! شایدم باز خبری ازشون نشه ولی اگه این سیزن با اومدن کچل ها تموم بشه و سیزن 5 هم از دنباله اون اپیزود خفن شروع بشه ، خیلی خوبه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or