همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
S04E18
David Robert Jones ... Best Badman !! :d.
خب خدا رو شکر برویلز شیپ شیفتر نبود ... بش نمیومد...
این جونزه لعنتی هم که همش دوس داره برنه 2 تا دنیا ها رو بترکونه، چرا آخه .... :d.
کلا قسمت خوبی بود، لذت بردیم، دوباره برگشت به حال و هوای فصل 4 .

S04E18
David Robert Jones ... Best Badman !! :d.
خب خدا رو شکر برویلز شیپ شیفتر نبود ... بش نمیومد...
این جونزه لعنتی هم که همش دوس داره برنه 2 تا دنیا ها رو بترکونه، چرا آخه .... :d.
کلا قسمت خوبی بود، لذت بردیم، دوباره برگشت به حال و هوای فصل 4 .

S04E18
شایان آخر سریالو دیدی والتر چی گفت , اون جونزی که من میشناسم خیلی راحت میتونست دستگاه و به مقصد برسونه و هر دو دنیا بوم اما والتر گفت اینا یک آزمایش بوده من فکر کنم میخواد یجورایی دو دنیا رو ترکیب کنه و دنیای جدید و ............... :دی نخند این نظر منه :دی شاید چرت باشه

S04E18
شایان آخر سریالو دیدی والتر چی گفت , اون جونزی که من میشناسم خیلی راحت میتونست دستگاه و به مقصد برسونه و هر دو دنیا بوم اما والتر گفت اینا یک آزمایش بوده من فکر کنم میخواد یجورایی دو دنیا رو ترکیب کنه و دنیای جدید و ............... :دی نخند این نظر منه :دی شاید چرت باشه
نه بابا خنده نداره... تو این فیلم همه چیز امکان پذیره ! اتفاقا منم یه همچین ایده ای خورد به سرم....:d.
کلا فعلا نمیشه هیچ نظری داد، قسمت بعدی ایشاالله خیلی چیزا معلوم میشه....
امیدوارم خوب بتونه به معما ها جواب بده و مثل لاست حال گیری نکنه !

آخرین ویرایش:
2تا خبر هست که vmilad توی توئیترشون گذاشته بودن:

با توجه به صحبت های موفقیت آمیزی که سازنده های سریال فرینج با مسئولان شبکه داشتن اسم قسمت نهایی این فصل از Endgame به A Brave New World تغییر کرد...

منتظر قسمت 19 فرینج با محوریت دنیای تماشاگرها و بازی چندتا از بازیگرهای سریال به یاد ماندنی لاست باشید! تبلیغات این قسمت فوق العاده است!!!

Wow .. Can't Wait
اسم اون قسمت آخر، با اون نظریه ای که جناب T7T دادن، جور در میاد!!!! .... ماشاالله T7T :d.

من اومدم یک چیزی بپرونم شبیه نظریه من شد :دی
غیر از اینم انتظاری نبود :دی همه دیدن اما شاید کسانی باشن به فصل چهارم نرسیده باشن :
S04E18
غیر از این هم انتظار نمیرفت :دی اگه میخواست کلا نابود کنه چی میخواست گیر جونزز بیاد جسد و البته جسد خودش :دی امکانش هم هست کلا نسل ادم و بخواد برداره و دنیای جدید !

درمورد پرموی قسمت 19 که دیدم فکر میکنم با اپیزود حساسی همراه باشیم :
یادتونه گفتم الان بهونه ها رو 2012 هست و بعد هم میریم رو 2024 یا 2036 تو اون تیزر مشاهده کردیم :دی این تماشگرهای ما حاکم جدید 2036 !!!!!

راستی محمد هستم !:دی

یاااااااااااااااا حضرت Abrams :دی

یعنی هنوز هیچ کس قسمت 19 رو ندیده؟!!! من یه نفر فعلا تو هنگم نمیتونم نظری بدم بعدا حرف میزنی :دی

(در مورد اون حرفی که صفحه قبل هم زدم از همه مخصوصا آبرامز عذر میخوام. :دی هرچند عمدی بود اون کار تا آماده بشن برای این قسمت :دی )

اقا من تا s04 episode 6 ديدم يه جوري شده بود ديگه حوصلم نگرفت ببينم يه حالت تكراري داشت
یعنی ببین، آب تو دستته بذار زمین خودتو برسون. من الان سکته میکنم :دی

آخرین ویرایش:
یاااااااااااااااا حضرت Abrams :دی

یعنی هنوز هیچ کس قسمت 19 رو ندیده؟!!! من یه نفر فعلا تو هنگم نمیتونم نظری بدم بعدا حرف میزنی :دی

(در مورد اون حرفی که صفحه قبل هم زدم از همه مخصوصا آبرامز عذر میخوام. :دی هرچند عمدی بود اون کار تا آماده بشن برای این قسمت :دی )
اقا من تا s04 episode 6 ديدم يه جوري شده بود ديگه حوصلم نگرفت ببينم:d يه حالت تكراري داشت

بسم الله الرحمن الرحیم و بهی نستعین انهو خیرا ناصرا و معین !!!! هولییییییی شـــــــــــ**
پویاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ! فصل 5 تایید شد یا نـــــــــــــــه!!!؟

پویاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا ! فصل 5 تایید شد یا نـــــــــــــــه!!!؟
هنوز نه. احتمال زیاد کنسل میشه.
تنها راه نجاتش اینه که WB بره سراغ Off-network syndication که در اون صورت احتمالش هست به فصل 5 برسه.

هنوز نه. احتمال زیاد کنسل میشه.
تنها راه نجاتش اینه که WB بره سراغ Off-network syndication که در اون صورت احتمالش هست به فصل 5 برسه.
کنسل میشه، یعنی آخرش ناتموم میمونه؟:-s مثل کارنیوال و فایر فلای؟:-/
اگه اینجوریه اصلا فصل 5 نخواستیم، همین فصل سریال رو جمع و جور کنن بهتره.:|

S4E19

یعنی اصلا کسی تو دنیا فکرش رو میکرد همچین اتفاقی بیافته ؟ :دی این ایده بیش از حد فوق العاده بود! ولی یه سوالی که شدیدا ذهن من رو آزار میده اینه که:

توی اون یکی دنیا چه اتفاقی افتاده؟

از نظر منم فصل بعدی تایید میشه، فرینج درسته تا الان خیلی رو هوا بود و این 2 تا فصلش شانسی تایید شده ولی باز پیشرفت خوبی داشت و همونطور که تو پست قبلیم هم اشاره کردم یه سری صحبت های موفقیت آمیز هم با مسئولان شبکه وجود داشت.

یه نظریه ای که الان به ذهنم رسید:

دختره پیتر قراره دنیا رو از دست تماشاگر ها نجات بده، واسه ی همین بود که سپامبر میخواست پیتر زنده بمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or