همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به خاطره این که اسپویل نشه! :

یکم بیشتر توضیح میدین؟ پیتر تو هر دو دنیا وقتی بچه بود مریض شده بود تو دنیای والتر خودمون مرد والتر رفت از دنیای دیگه اون یکی رو آورد درمانش کرد یعنی تو هر دو تا دنیا بود
منم فقط حدس میزنم ....البته یه فرضیه هستش. منظورم از اینکه پیتر وجود خارجی نداره اینکه اینا توانایی سفر در زمان رو بدست میارن و برمیگردن به اون زمان و دیگه پیتر رو به این یکی دنیا نمیارن و تو هر دوتا دنیا پیتر میمیره و ماجرا تموم میشه میره و چیزی از پیتر یادشون نمیاد.مثل اینکه توی یه تونل زمانی برمگیردن کارا رو درست میکنن و دوباره به همون زمان برمگیردن و در نتیجه پیتری دیگه وجود نداره که یادشون بیاد.

بچه ها میلاد تو فیس بوکش گفته تا ساعت 4 بغد از ظهر زیر نویس قسمت اول اماده می شه.از اونجایی که این سریال خیلی اصطلاحات عجیب و غریب داره,به نظرم اگه می تونید صبر کنیید دو ساعت دیگه اماده می شه.من خودم دانلود کردم قسمت اول رو ولی هنوز ندیدم...

قسمت اول سیزن 4
زیادی پیچیده شده... یه جورایی غیر منطقی هم هستش! پیتر انگار هم بود هم نبود ! داستان اصلی رو معلوم نیس چطور دارن جلو میبرن ولی امیدوارم به زودی بتونه یه نفس تازه بگیره !

در مورد داستان فرعیش جالب بود به نظرم. به نظره خودم دارن یواش یواش پای جهان سوم رو باز میکنن تا بتونن کشش بیشتری به داستان بدن ولی میخوان این کار رو خیلی خیلی یواش انجام بدن. شایدم قصدشون بُعد مکانی از نظر موازی نیست و از نظر بُعد زمانی هستش! شایدم از اختلال هایی باشه که پاک شدن پیتر به وجود آورده... .

امیدوارم اجنت لی هم کامل به تیم ملحق بشه بالاخره :دی

• Like
Reactions: pedramb
فصل 4,قسمت اول:
WTF!
خیلی دارن پیچیده می کنند.الان اصلا نفهمیدم چی شد!پیتر اگه از تایم لاین پاک شده,چرا هنوز دیده می شه.اصلا چرا پیتر پاک شد؟اگه پیتری در کار نیست,پس کی دستگاه رو روشن کرده؟این کچلمون چرا پیتر رو کامل حذف نکرد؟ و...
پ.ن:یه سوال فنی,لی اونوری ها مرده دیگه نه؟دقیقا یادم نیست آخه...

خوب بود واسه شروع:دی
چی شد الان!!!؟:-/ مگه دو تا دنیا یکی نشده بود!؟ پس چرا اینا تو هاروارد رفتن تو یه محفظه،از تو لیبرتی آیلند دراومدن!!!؟
منم فکر میکنم میخوان پای دنیای سوم رو باز کنن به داستان.
فصل 4,قسمت اول:
!
نه بابا بنده خدا زندست:دی

[h=6]ریتینگ قسمت اول مشخص شد:
تعداد بیننده ها نسبت به قسمت اول سیزن سوم 21 درصد کاهش داشته و نسبت به قسمت آخر سیزن 25 درصد افزایش بیننده داشته[/h]

خوب بود واسه شروع:دی
چی شد الان!!!؟:-/ مگه دو تا دنیا یکی نشده بود!؟ پس چرا اینا تو هاروارد رفتن تو یه محفظه،از تو لیبرتی آیلند دراومدن!!!؟
منم فکر میکنم میخوان پای دنیای سوم رو باز کنن به داستان.

نه باو 2 تا دنیا که نمیتونن یکی شن ! :دی لحظه ای والتر نیت و اون یکی اولیویا وارد این یکی دنیا شدن. بعدش هم مثل اینکه توی لیبرتی آیلند یه جایی رو ساختن که از طریقش میشه توی این 2 تا دنیا سفر کرد.

فصل 4,قسمت اول:
WTF!
خیلی دارن پیچیده می کنند.الان اصلا نفهمیدم چی شد!پیتر اگه از تایم لاین پاک شده,چرا هنوز دیده می شه.اصلا چرا پیتر پاک شد؟اگه پیتری در کار نیست,پس کی دستگاه رو روشن کرده؟این کچلمون چرا پیتر رو کامل حذف نکرد؟ و...

خب شاید بخاطر بیشاب باشه و بخاطر ارتباطی که از قبل وجود داشته :d .. من همون اول که گفت یکی و تو آینه دیدم فهمیدم پیتره !

کلا شیر تو شیر شد سوال پشت سوال برام پیش اومد

من نه از این اپیزود خیلی خوشم اومد نه بدم اومد ! :دی چیز خوبی بود ولی انتظار بیشتری از اپیزود اول یه سیزن داشتم !
قیافه لی موقعی که دید یه اولیویای دیگه هم در کار هست خیلی محشر بود ! =))
دنیای سوم هم واقعآ بعیده اضافه بشه ! :دی همین طوریش با دو تا دنیا هم بعضی وقتا یه جوری حالت کمدی پیدا میکنه دیگه چه برسه به اینکه دنیای سوم هم در کار باشه ! :دی فقط کاش چارلی می اومد این طرف خدمت میکرد ! :(
ولی این هیبریدهای انسان - شیپ شیفتر خیلی فجیع بودن و معلوم نیست به کجا میرسه ! بعید نیست یکی از شخصیت های اصلی هم این شکلی بشه ! :دی

نمیدونم دقت کردین یا نه قسمت جدید پر بود از نشونه ها!
چون نمیخوام چیزی اسپویل شه میگم که یه بار پروانه دیدم یه بارم برگ! البته وسط سریال! فکر کنم قبلا وسط داستان نبودن!

نه عزیز اونرو که من خودم تو این تاپیک رمز گشایی میکردم:دی
وسط سریال شکلا بودن ایندفه! یه جا مثلا پشت سر یکی از شخصیتها که اسمش اسپویل میکنه داستان رو بود! روی یک سطل!
اگه خواستین عکس میزارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or