همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان با توجه به این که پخش season 4 سریال چند روزه دیگه شروع میشه بهتره هر کسی نقده کوتاهی از 3 فصل بنویسیم تا به یک نتیجه گیری برسیم.
من خودم 2 فصل این سریالو دیدم و دارم فصل 3 رو شروع میکنم. به نظر من بزرگترین ضعف سریال تا فصل 2 اینه که روی شخصیت اولیویا اصلا هیچ معرفی صورت نگرفته... و برای شخصیت اصلی داستان زیادی خشک بازی میکنه. جزو نقاط مثبت داستان شخصیت والتر هست که واقعا نقشش رو خیلی خوب ایفا میکنه و یکی از جذابیت های سریال هست ولی در مورد پسرش یعنی پیتر که مثلا یک نابقست گاهی به شدت خنگ میشه گاهی خیلی باهوش!! که این مسئله ضعف نویسنده برای نگه داشتن تم شخصیت بازیگرهاست
امیدوارم این سریال مثله سریال لاست نشه که آخرش خودت باید هزاران سوالی که نویسنده در طول سریال ایجاد کرده بود رو جواب میدادی...

دوستان با توجه به این که پخش season 4 سریال چند روزه دیگه شروع میشه

یه ماه دیگه شروع میشه :دی

من یکی اون شور و اشتیاقی رو که واسه شروع فصل سوم داشتم اصلا برای فصل چهارم ندارم... . یعنی اینجا تقریبا همه بعد از پایان 2 توی شوک بودن و به شدت منتظر سیزن 3 ولی بعد از تموم شدن سیزن 3 تقریبا یه meh گفتیم و تموم.

امیدوارم سیزن 4 یه شروع آتیشی داشته باشه... .

نمیدونم شاید انتظار من زیاد بود ! :دی شایدم اتفاقا خیلی سریع پیش رفتن اواخر سریال واسه من قابل هضم نبود :-?? در هر حال اشتیاقی واسه سیزن 4 توی خودم نمیبینم :دی

اتفاقا من روز شماری میکنم. اما نمیدونم چرا از دو فصل اول بیشتر از فصل سوم خوشم اومد. مخصوصا فصل دوم. فصل دوم شروع خیلی خوبی داشت، هیجان بالایی داشت قسمت های آخرش. فصل سوم هم قشنگ بود برای من ولی نه به اندازه ی فصل دوم ...
هنوز برا سواله اون قسمت کارتونی ِ برا چی بود !!! :دی

فصل دومش خیلی جای حساسی تموم شد!!شور و اشتیاق زیادی ایجاد میکرد.کلا خیلی سیزن 2ش جالب بود.بشخصه خیلی علاقه ایی ندارم فرینج به سیزن 4و5و6و7و... اینا برسه! من هنوز موندم اون کارتونه اون وسط با کی کار داشت؟! :)

نه جدا این سیزن 3 خوب نبود. اواخر که اتفاقات بسیار سریع پیش می رفت و سخت ترین معماها چه ساده حل می شد و سوالات سریع پیش می یامد و سریع تر حل می شد! و واقعا اون قسمت کارتونی و اون قسمت روح ویلیام که داخل جسم اولویا وارد می شد فاجعه بود! اینقد داستان سبک شده بود که شخصیت هارو هم با خودش برده بود. به نظر من داستان اصلا اون پیوستگی و انجسام و قدرت قبلی رو نداشت و یک داستان از هم پاشیده شده بود. این قضیه عشق و عاشقی هم اصلا توی داستان درست گنجونده نشده بود و به داستان لطمه زد.
در فصل های یک و دو وجود دنیاهای موازی و قضایای جنبی آدم رو جلب خودش می کرد ولی در فصل سوم انگار هیچ سوژه جذابی وجود نداشت و قضیه های جنبی که بعضا تکراری شده بودند جنب خط داستانی ای که وجود نداشت پیش می رفتند!
در هر صورت امیدوارم فصل بعدی خوب از آب در بیاد...

من فصل 3 رو تموم نکردم ... کسی میدونه جریانه این عکس ها چیه که وسطه فیلم میاد؟! (سیب...اسب دریایی...)

تو این سریال از نمادها و گلیف ها زیادی استفاده شده همشون دارای معانی خواصی هستند مثلا برگ در سریال وسطش یک مثلث هست معنیش یعنی تغادل در دنیای ما ولی اگه به رگهای بزرگ دقت کنی میبنی دو تا مثلت بلعکس هم هست این معنی شیطان و یا تعادل دو دنیا رو نشون میده .

سیب رو اگر دقت کنید میبینی دو تا نوزاد تو هست که اشاره به دو دنیا داره رمز اینها earth هستش ( به معنی زمین ) یعنی تعادل بهین زمنی ما و دنیای موازی .

گل هم نشانه خورشید رو داره که برگرفته شده از روایتهای یونانی هستش یعنی نماد حقیقت .

زیاد هست و حس نوشتن نیست :d

یه ماه دیگه شروع میشه :دی

من یکی اون شور و اشتیاقی رو که واسه شروع فصل سوم داشتم اصلا برای فصل چهارم ندارم... . یعنی اینجا تقریبا همه بعد از پایان 2 توی شوک بودن و به شدت منتظر سیزن 3 ولی بعد از تموم شدن سیزن 3 تقریبا یه meh گفتیم و تموم.

امیدوارم سیزن 4 یه شروع آتیشی داشته باشه... .
سیزن 3 که پایان منتظر کننده ای داشت!خدایی گذاشتمون تو شک.ولی قبول دارم پایان سیزن 2 خوفتر بود ولی مهمترین دلیلش این بود که دو اپیزود آخر سیزن 2 جایی بود که روند سریال عوض شد,یعنی دنیاهای موازی رسما وارد سریال شد و...برای همین جذابتر بود.البته که سیزن 3 افت داشت,به خصوص اون قسمت مسخره ی کارتونی...

من همیشه می خواستم این سریال رو ببینم اما نشد. بعد یه عادتی هم که هست اینه که دوست دارم که یه موقع هایی تعداد بالا از قسمت ها رو نگاه کنم. رو این حساب دیر دانلود میکنم یا میگریمشون. به نظر دوستانی که تا فصل 3 رو دیدن خوب بوده؟ دچار کش اومدن و اضافه کردن اب نبوده اصولا؟ 3 تا سیزن هست و حدود 25- 30 گیگ

تو این سریال از نمادها و گلیف ها زیادی استفاده شده همشون دارای معانی خواصی هستند مثلا برگ در سریال وسطش یک مثلث هست معنیش یعنی تغادل در دنیای ما ولی اگه به رگهای بزرگ دقت کنی میبنی دو تا مثلت بلعکس هم هست این معنی شیطان و یا تعادل دو دنیا رو نشون میده .
این سریال زیادی مخوفه :d
واقعا امیدوارم پایانش مثله لاست نشه...

سلام !
بعد از یک وقفه ی یک ساله (نمی دونم چی شد یک دفعه ولش کردم ؟:huh:) ادامه ی سریالو دیدم.

از قسمت 16 سیزن دو تا پایان سیزن ، طوفانی بود ، اما سیزن 3 به کل نا امیدم کرد !:|
این J.J و بقیه از لاست درس نگرفتن ؟

فقط یه سوال برام پیش اومده :
دلیله اینکه یکی از این کچل ها !:d حواس والترنیت رو پرت کرد تا ترکیب رو نبینه ، چی بود؟خوب تمام اتفاقات و در واقع کل این ماجراها از همون جا شروع شد دیگه !چون اگه کچل این کارو نمی کرد والتر دیگه نمیرفت اونور تا پیتر رو نجات بده.

حامله شدن الیو ، لول ترین بخش داستان بود /:).
نه اشتباه کردم.قسمت بل در الویا لول تر بود :d.

امیدوارم سیزن 4 خوب باشه.

سلام !
بعد از یک وقفه ی یک ساله (نمی دونم چی شد یک دفعه ولش کردم ؟:huh:) ادامه ی سریالو دیدم.

از قسمت 16 سیزن دو تا پایان سیزن ، طوفانی بود ، اما سیزن 3 به کل نا امیدم کرد !:|
این J.J و بقیه از لاست درس نگرفتن ؟

فقط یه سوال برام پیش اومده :
دلیله اینکه یکی از این کچل ها !:d حواس والترنیت رو پرت کرد تا ترکیب رو نبینه ، چی بود؟خوب تمام اتفاقات و در واقع کل این ماجراها از همون جا شروع شد دیگه !چون اگه کچل این کارو نمی کرد والتر دیگه نمیرفت اونور تا پیتر رو نجات بده.

حامله شدن الیو ، لول ترین بخش داستان بود /:).
نه اشتباه کردم.قسمت بل در الویا لول تر بود :d.

امیدوارم سیزن 4 خوب باشه.
ظاهرا اشتباه کرده بود.چون بعدا هم به اون رییسشون می گفت من اشتباهی در سنوشت تاثیر گذاشتم...

• Like
Reactions: Behrooz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or