همه چیز در مورد سریال قهوه تلخ (به اولین پست تاپیک توجه شود)

تا سری دوم سوم تا قسمت 40 جلو رفته بودن . الان احتمالا باید طرفای 60 70 باشن . با کشش داستان چه جوری تونستن و میخوان 90 تا درست کنن خدا عالمه !

ها خوب اومدی :d
من دلم برا باباشاه تنگ شده خدایی مکمل بابای اعتمادالملک بود ولی خُب زیاد حس خاصی نسبت به بیخودی نداشتم حالا اون توی سریال رفتنش یه دلیلی داشت رفت عثمانی دیگه برنگشت اما باباشاه چی شد این وسط بنده ی خدا
آقا Spoiler FFS!!!!!!!!!!

انتظاراتی که شما از مدیری دارید هالیوود از کامرون نداره:d
قبول دارم که میتونست بهتر باشه ولی درحال حاضر اونقدرها هم بد نیست....نکته جالبش اینجاست که همه انتقاد میکنن و به ترتیب مجموعه ها رو هم خریداری میکنن!

• Like
Reactions: snake_pianist
نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه ولی شاید این قضیه بیخودی به خاطر مرگ پدرش بوده، نمیدونم درست کی فوت کرد محمود بنفشه خواه ولی شاید موقع فیلم برداری بوده

نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه ولی شاید این قضیه بیخودی به خاطر مرگ پدرش بوده، نمیدونم درست کی فوت کرد محمود بنفشه خواه ولی شاید موقع فیلم برداری بوده

تا جایی که میدونم پدر بیژن بنفشه خواه ؛ رضا بنفشه خواه هست ؛ زنده یاد محمود بنفشه خواه عموش بود ...

تا جایی که میدونم پدر بیژن بنفشه خواه ؛ رضا بنفشه خواه هست ؛ زنده یاد محمود بنفشه خواه عموش بود ...
اِ خب من نمیدونستم، شبیه به هم هستن اشتباه کردم:دی ولی خب ممکنه غیبتش به خاطر فوت عموش باشه، در کل گفتم شاید مشکل از مهران مدیری یا فیلم نامه نبوده و اتفاقی بوده. اگر هم به هم ربطی نداشتن و تاریخ های متفاوتی بوده که هیچی ...

در کل ضعیف شده . کاری به باقی حرفا ندارم . اما به این کار نمی گن بهترین کار یا بهترین بازی !الان خیلی از بازیگران به شدت دارن ضعیف ظاهر می شن ! می تونست خیلی خیلی و باز هم میگم خیلییی قویتر ازین باشه !!ولی باز تو این بازاره بی طنزی و طنز بی خوده اقا خانی این خودش خیلی خوبه !
بهترین شخصیت فقط همینیه که جواد بازی میکنه . کیهههههه؟

قبـــول دارم که این کار نسبت به طنز های قبلی مهران مدیری به مراتب ضعیف تره و خودم هم لذتی رو که از کارهای قبلی میبردم باهاش نبردم تا حالا ، ولی به نظر من یکم بدبین شدین به این سریال ! دلیلش هم اینه که دارین براش پول میدین و از تلویزیون پخش نمیشه ! بخاطر همین نهایت دقت رو جذب سریال میکنید و به ایرادات ــش رو خیلی سخت گیرانه پیدا میکنید.
درسته قهوه ی تلخ اصلاً خنده دار نیست ، ولی انتقادات ریز و بسیار جدی ای توش هست که باید یکم روش فکر کنید تا متوجه بشید. بحث رو هم باز نمیکنم به خاطر قوانین تاپیک.

خب اگر بخواي اين طوري حساب كني مثلا منم ميام يه چيزي سر هم ميكنم ميدم دسته مردم بعد توش انتقاد ميكنم از وضع زندگي مردم و ... .
چون انتقاد كردم سريالم خيلي جذابو و پر محتواست.
اينم اولين سريال طنز مديري تو اين طور به رخ كشيدن انتقاد و اين طور چيز ها نيست.
كلا داستان هم داره در مورد يه موضوع پرداخته ميشه
فوق العاده كسل كننده.

تائید میشه
اما قسمت هاش بالا پائین زیاد داره مثلآ یه قسمت خوبه یه قسمت بد
خدا کنه هیچوقت قسمت دهم نیاد
اگرهم بیاد من نمیرم بخرم چون باباشاه طبق فیلمنامه تو قسمت 30 میمیره...:-s:-s:-s:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or