تایید میشه. اصلا از مدیری انتظار نداشتم.به نظر من این کار کاملا تجاری هست و مدیری شعور و فهم مخاطب را برای پول لگد مال کرده است
آقا Spoiler FFS!!!!!!!!!!ها خوب اومدی :d
من دلم برا باباشاه تنگ شده خدایی مکمل بابای اعتمادالملک بود ولی خُب زیاد حس خاصی نسبت به بیخودی نداشتم حالا اون توی سریال رفتنش یه دلیلی داشت رفت عثمانی دیگه برنگشت اما باباشاه چی شد این وسط بنده ی خدا
نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه ولی شاید این قضیه بیخودی به خاطر مرگ پدرش بوده، نمیدونم درست کی فوت کرد محمود بنفشه خواه ولی شاید موقع فیلم برداری بوده
اِ خب من نمیدونستم، شبیه به هم هستن اشتباه کردم ولی خب ممکنه غیبتش به خاطر فوت عموش باشه، در کل گفتم شاید مشکل از مهران مدیری یا فیلم نامه نبوده و اتفاقی بوده. اگر هم به هم ربطی نداشتن و تاریخ های متفاوتی بوده که هیچی ...تا جایی که میدونم پدر بیژن بنفشه خواه ؛ رضا بنفشه خواه هست ؛ زنده یاد محمود بنفشه خواه عموش بود ...
قبـــول دارم که این کار نسبت به طنز های قبلی مهران مدیری به مراتب ضعیف تره و خودم هم لذتی رو که از کارهای قبلی میبردم باهاش نبردم تا حالا ، ولی به نظر من یکم بدبین شدین به این سریال ! دلیلش هم اینه که دارین براش پول میدین و از تلویزیون پخش نمیشه ! بخاطر همین نهایت دقت رو جذب سریال میکنید و به ایرادات ــش رو خیلی سخت گیرانه پیدا میکنید.
درسته قهوه ی تلخ اصلاً خنده دار نیست ، ولی انتقادات ریز و بسیار جدی ای توش هست که باید یکم روش فکر کنید تا متوجه بشید. بحث رو هم باز نمیکنم به خاطر قوانین تاپیک.
فردااین هفته هنوز ریلیز نشده؟!!! ؟!