همه چیز در مورد سریال قهوه تلخ (به اولین پست تاپیک توجه شود)

اسم آهنگ هست When Darkness Falls از آلبوم Earthsongs اثر Secret Garden

اینم لینک دانلود اش :
http://green.prostopleer.com/ql4jhmoyz

فقط من توی یه نکته موندم ! مهران مدیری که میاد میگه سریال منو کپی نکنید ، چرا در تیتراژ به سازنده آهنگ های خارجی که به وفور در قسمت های مختلف سریال ازشون استفاده میکنه ، اشاره نمیکنه ! چرا اسم آهنگساز امشب شب مهتابه رو توی تیتراژ نیاورده ؟!! اینم خودش یه نوع کپی رایت اه دیگه !!!
این که لینکش خرابه

فقط من توی یه نکته موندم ! مهران مدیری که میاد میگه سریال منو کپی نکنید ، چرا در تیتراژ به سازنده آهنگ های خارجی که به وفور در قسمت های مختلف سریال ازشون استفاده میکنه ، اشاره نمیکنه ! چرا اسم آهنگساز امشب شب مهتابه رو توی تیتراژ نیاورده ؟!! اینم خودش یه نوع کپی رایت اه دیگه !!!
بابا اونکه سهله ، من یادمه توی قسمت سوم OSTـه یکی از انیمه ها روش بود ! حالا نمیدونم واقعا از رو اون برداشته یا مثلا تصادفی بوده :دی .

کلا سریال اهنگسازی نداره و همه اهنگاش دزدی از اینور اونوره.
البته بعضی از موسیقی متنهاش هم ماله سریال قبلیهای خود مهران مدیریه.

اسم آهنگ هست When Darkness Falls از آلبوم Earthsongs اثر Secret Garden

اینم لینک دانلود اش :
http://green.prostopleer.com/ql4jhmoyz

فکر نکنم این آهنگ باشه چون من هر جا تو اینترنت گوش کردم یه آهنگ تند میاره ولی اون آهنگ آخر خیلی آروم و آرامش بخش بود
ویرایش:پیداش کردم آهنگ درسته

آخرین ویرایش:
67_890503_L600.jpg

function.resize_image.php

سلام به همه میدونم که خیلی در این مورد بحث کردید و اسم بازیگر ها هم دیدم که رامین ناصر نصیر تو لیست بازیگرا نیست اون دو تا عکس بالا هادی کاظمی ولی نمیدونم چرا این عکس که با همون لباساست رامین ناصر نصیر هست
جدا این عکس شبیه (هادی کاظمی) نیست...

آخرین ویرایش:
فکر نکنم این آهنگ باشه چون من هر جا تو اینترنت گوش کردم یه آهنگ تند میاره ولی اون آهنگ آخر خیلی آروم و آرامش بخش بود

نه همونه .... بیا از این صفحه بگیر ...

http://prostopleer.com/#/tracks/4437520hxK5

دقت کنی انتخاب و ساخت آهنگ رو برادرش نميدونم چی چی مديری انجام داده و مينويسه :biggrin1:

آخه بچه جون واسه چی تو انقدر اون بالایی رو صفر کیلومتر نیگه داشتی ؟ :دی

فرهاد مدیری که پسر مهران مدیریه ، وظیفه انتخاب آهنگ رو به عهده داشته ! کلا مهران مدیری به موسیقی خیلی علاقه داره ، اونجور که شنیدم نواختن پیانو رو هم بلده ! بچه هاش رو هم به همین راه برده ! پسرش که فرهاد مدیری باشه نوازنده پیانو هست و ...

امشب شب مهتابه ، اثر علی اکبر شیدا هست و یه تصنیف خیلی قدیمیه ایرانیه !

آخرین ویرایش:
یـــه فکری به حال این تاپیک بکنید ترخدا ! شما اگر وقتـــتون رو از سره راه آوردید من بیکار نیستم که هر دفعه اینجارو باز میکنم یا در مورد 3 قسمت آخر پست ارسال شده باشه ، یا از مجموعه ای که قرار 3 هفته ی دیگه بیاد عکس گذاشته باشین !
یه قابلیتی وجود داره در مورد پست ها به نام SPOILER ، اگر تا الان بهش فکر نکردید حتماً این کار رو کنید !
SPOILER فقط مال گذشته نیست ، آینده رو هم شامل میشه.

یـــه فکری به حال این تاپیک بکنید ترخدا ! شما اگر وقتـــتون رو از سره راه آوردید من بیکار نیستم که هر دفعه اینجارو باز میکنم یا در مورد 3 قسمت آخر پست ارسال شده باشه ، یا از مجموعه ای که قرار 3 هفته ی دیگه بیاد عکس گذاشته باشین !
یه قابلیتی وجود داره در مورد پست ها به نام SPOILER ، اگر تا الان بهش فکر نکردید حتماً این کار رو کنید !
SPOILER فقط مال گذشته نیست ، آینده رو هم شامل میشه.
این عکس ها تو خود سایت فیلم هست بعد بچه ها بیاند بزارند تو اسپویلر ؟؟؟

شمایان که میگین تیکه هاشون تکراری شده خُب تمام طنزها همینه دیگه هر قسمت یا هر چند قسمت نمیشه تیکه ی جدید وارد سریال کرد که ! البته با اینکه میگین از کیه کیه و اون داد زدنش به جا استفاده نمیشه موافقم منم بعضی جاها Mute میکنم :d تنها قسمتی که من با این خیلی حال کردم همونجا بود که میگفت من الان جلوی تو وایسادم خونه نیستم :d در بقیه موارد برای من یکی راضی کننده بوده

نه هنوز نیومده
چرا ساعتو برداشتن؟ اینجوری که داره بوش میاد میخوان حالی پخش کنن
که ما هم حالی میزنیم رو دانلود
یک مقدار از پخش تصویر دنیای هنر یاد بگیرن

• Like
Reactions: Sorrows

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or