همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگر منظورت بازی های Play Anywhere، کافیه وارد Store ویندوز بشی و از قسمت My Library بازی خریداری شده خودت و دانلود و نصب کنی.

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام . منظورم دانلود از ویندوز و با دانلود منیجر و سپس نصب رو ایکس باکس است

آقا یه کنسول جدید گرفتم قسمت آپدیت کنسول همش ارور میده میگه آپدیت پیدا نمیکنه مشکل از کجا هست؟کسی میتونه کمک کنه؟

چند وقته که اوضاع اینترنت وخیمه و واسه همینه که دانلود و اپدیت مشکل شده . توصیه میکنم اینترنت بی فیل استفاده کنی

• Like
Reactions: navid_x360
آقا یه کنسول جدید گرفتم قسمت آپدیت کنسول همش ارور میده میگه آپدیت پیدا نمیکنه مشکل از کجا هست؟کسی میتونه کمک کنه؟
سلام نوید جان اپدیت افلاین بگیر بریز رو فلش کنسول اپدیت کن

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: navid_x360
دوستان امروز یه مشکلی برام پیش اومد این که بعد انتقال دیتا به کنسول از طریق وایرلس به اینترنت کانکت نمیشه
به نظر شما چیکار کنم ؟

دوستان شما دسته بازی رو چه جوری شارززز میکنید . باطری رو درمیارین و با دستگاه شارزز میکنید یا اینکه میشه با کابل و با شارزرهای موبایلی شارز کزد؟

دوستان شما دسته بازی رو چه جوری شارززز میکنید . باطری رو درمیارین و با دستگاه شارزز میکنید یا اینکه میشه با کابل و با شارزرهای موبایلی شارز کزد؟
اگر از باتری قلمی قابل شارژ استفاده میکنی باید دربیاری و با دستگاه شارژ کنی، با میکرو USB و مستقیم نمیشه شارژ کرد.

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: sadegh93
اگر از باتری قلمی قابل شارژ استفاده میکنی باید دربیاری و با دستگاه شارژ کنی، با میکرو USB و مستقیم نمیشه شارژ کرد.

Sent from my iPad using Tapatalk

من به خود ایکس باکس وصل میکنم و میتونم بازی کنم چون از باطری استفاده نمیکنه و کمی هم شارزز میشه . گفتم شاید با موبایل بشه سریعتر شارز کزد

دوستانی که مشکل سرعت دانلود دارن فکر کنم از سرویس اینترنتی که میگیرید باشه
من با شاتل همیشه سرعتم اوکی هست و هیچ وقت تاحالا قطع و وصل نشده و افت سرعت نداشتم
0o31_photo_2016-10-08_03-04-44.jpg
داداش چطور اینقدر بالا؟منم شاتلم ولی سه مگ میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or