همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان من هم الان حدود 10 روزه که با دانلود از لایو مشکل دارم یعنی دقیقا مشکل همه ما شبیه هم هست با پی سی که تست میکنی حیلی خوب دان میکنه اما با کنسول کیلوبایتی دان میشه من با دو نت تست کردم هم با اسیا تک هم با پارس انلاین نتیجه هر دو شبیه بهم افتضاح بود هم شب هم روز هر دو حالت دانلود افتضاح قبلا شبی 12 تا 14 گیگ دان میردم الان شده 4 گیگ پارسال هم یادمه اخرای سال حدود 20 روزی همین جور شد که خیلی مشکل دان داشتن امسال ظاهرا دوباره مشکل دار شده حالا یا لایو یا نت مضخرف ایران دوستان دیگه هنوز مشکل دارن یا حل شده یک گرارش بدید ببینیم چه باید کرد
منم مشکلو دارم . با 4g ایرانسل قبلا سرعت فوق العاده بود الان ساعتی 200 مگ بزور دانلود میکنه .
بهترین راه حل همون صبر هست متاسفانه

مشکل از ایرانسله

منم با همراه اول همین مشکلو دارم

Sent from my C5303 using Tapatalk

مشکل از همراه اوله

طبق حرف دوستمون مشکل از اینترنت کل کشورمونه که با همه چیز جز لایو حال نمیکنه و لایو هیچ مشکلی نداره
بهرحال کسی راه حلی داست یا خبری داشت که خود مایکرو تایید کرده این رو به ما هم بگه

برایه منم همینجور شده من شبی 20 تا 25 گیگ دانلود میکنم الان 3 روز طول کشید که یه دمویه فورزا هورزون3 دانلود کنم دقیقا 3 شب !یعنی شبی حدود 6 گیگ!امروز که اینترنتم داغون شده بود معلوم نیست دارن چکار میکنن!فقط امیدوارم اینوریا حوس فیلتر نداشته باشن اونوریام حوس تحریم کردن ما نداشته باشن!قشنگ وسطشون گیر کردیم فقطم گیمرهایه ایران این وسط ضرر میکنند!
این روزام میگزره امیدوارم همچی برگرده مثله اولش گرچه همون اولشم چیزه شاخی نبود اما از الان که بهتر بود!

منم بی احترامی نکردم
نه من توقع ندارم با سرعت آی دی ام دانلود کنه
هر شب تا این یکی دو هفته قبل راحت با خود ایکس باکس هجده گیگ دانلود میکردم شبا.نه من خیلیا هم دانلود میکردن و الان نمیتونن
ولی اینکه شما بیای بگی نه مشکل از نت هست و تعصبانه برخورد کنی جالب نیست
بهرحال چه از طرف ایران چه لایو این مشکل هست که با توجه به نردیک شدن زمان لانچ بازیا اذیت کننده ست.من که نمیپذریم از نت ایران باشه چون من با گوشی هم با سرعت یک مگ دان میکنم با مرورگر ویندوز (کروم) هم همینطور
امیدوارم حل شه چون رو اعصابه
قصد بی احترامی هم نداشتم
یاعلی

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
واس منم سرعت دانلود خیلی اومده پایین خط روی 8 هست ولی سرعت دانلود 448 کیلو=))
راستی کنسولم از سری قدیمی هاست 2015 ولی بازی ای توی درایوش نیست ولی درایوش یه صداهایی میده

دوستان اونایی که واردن میشه بگن که الان بخوام با گیفت 60 دلاری pes17 59دلاری رو بخرم کم نمیاد از گیفتم؟ منظورم همون مالیاته که میگیره
داداش اگر آدرست برا آلاسکا باشه مالیات نمیندازه من اکانتم 60 دلار شارژ کردم گیرز4 59دلار خریدم 1 سنتم تو اکانتم موند

• Like
Reactions: amir_k2m
كسي با ارور 0x80270300 به مشكل خورده ؟ ميخوام هيلو ٥ بازي كنم اين ارور ميده و وارد بازي نميشه .. در صورتي كه ديروز اين مشكلو نداشتم راحت نصب شد و وارد بازي شدم

آخرین ویرایش:
دوستان سی دی کی فیفا 17 رو برای ایکس باکس گرفتم میخوام به کنسول دوستتم شیر کنمش این کار میشه دیگه درسته؟آخه الان سی دی کی رو وارد کردم فیفام اومد اما هنوز دانلود نکردم بعد رو کنسول دوستم هنوز چیزی نیومده برای دانلود میگم حتما من باید اول دانلود کنم که برای اونم بیاد؟

سلام دوستان
از کجا میشه سری ساخت کنسول رو فهمید ؟
یک سوال دیگه هم داشتم
آیا سری 2016 ظاهرش با سری 2014 فرق داره ؟ مات شده ؟ همگیشون مات هست ؟
دسته اش چطور در سری 2016 منظورم هست . فرق داره ؟
من سوالم راجع به کنسول ONE هست طبیعتا نه ONE S
سلام دوستان
از کجا میشه سری ساخت کنسول رو فهمید ؟
یک سوال دیگه هم داشتم
آیا سری 2016 ظاهرش با سری 2014 فرق داره ؟ مات شده ؟ همگیشون مات هست ؟
دسته اش چطور در سری 2016 منظورم هست . فرق داره ؟
من سوالم راجع به کنسول ONE هست طبیعتا نه ONE S
هیچ فرقی باهم ندارن فقط سری های 2015 و 2016 قسمت براق مات شده همین
دسته ها هیچ فرقی نکرده همونه فقط یک جک 3.5 رو دسته گذاشتن که شما با هر هدستی بتونی صدای بازی رو بشنوی

• Like
Reactions: sadegh93
زیر کنسول نوشته تاریخ ساختشو
هیچ فرقی باهم ندارن فقط سری های 2015 و 2016 قسمت براق مات شده همین
دسته ها هیچ فرقی نکرده همونه فقط یک جک 3.5 رو دسته گذاشتن که شما با هر هدستی بتونی صدای بازی رو بشنوی
یعنی تمامی سری ساخت 2015 و 2016 ها مات هست دیگه ؟ نمیشه مات نباشه و براق باشه ولی 2016 باشه؟
سلام من یه کنسول ایکس وان گرفتم.چه جوری میشه فهمید که برق مستقیم هست یا باید آداپتور براش بخرم؟
اصلا لازم هست آداپتور بخرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or