همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان از این محصول استفاده کردیدچطوره؟ Xbox One Play & Charge Kit
همش مشکل باتری دارم تو این دو هفته ای که کنسول گرفتم

این فروشگاه dc معتبره ؟ ازش بگیرم

بله امکانش هست ... من کابل شبکه رو از پشت کنسول میکشم وقتایی که میخوام آفلاین بازی کنم ... بی دردسر !

مرسی از راهنماییت ولی من از اینترنت وایرلس استفاده میکنم هیچ کابلی به دستگاه وصل نیست!!! چطوری اکانتم آفلاین ثابت بمونه برای همیشه ؟؟؟

دوستان لینک اون آپدیتی رو که I con ها رو شیشه ای میکنه رو می دید؟! اصلا چطور آپدیت رو باید بریزیم؟!
اگه تم های دیگه هم اومده و زیبا هستن لینکش رو بدید.

دوستان لینک اون آپدیتی رو که I con ها رو شیشه ای میکنه رو می دید؟! اصلا چطور آپدیت رو باید بریزیم؟!
والا تم خاصی نیست که آیکون هارو شیشه ای میکنه تا اونجایی که میدونم وقتی یه background میذاری خود به خود آیکونا شیشه ای میشند تا پشتش رو راحت تر بشه دید و زیبا تر هم میشه واقعا ! تم خاصی نداره فکر کنم ;)

go offline رو تست کردی؟
تو network برو بزن go offline
آره میدونم ولی وقتی کنسول رو خاموش میکنم بعد که روشن میکنم دوباره باید به اینترنت وصل بشم و اکانتم رو Sign in کنم و بعد دوباره go offline بزنم
میخوام بدونم شما هم هربار همینکارو میکنید؟ نمیشه بصورت پیش فرض اکانتم آفلاین بشه؟؟

آره میدونم ولی وقتی کنسول رو خاموش میکنم بعد که روشن میکنم دوباره باید به اینترنت وصل بشم و اکانتم رو Sign in کنم و بعد دوباره go offline بزنم
میخوام بدونم شما هم هربار همینکارو میکنید؟ نمیشه بصورت پیش فرض اکانتم آفلاین بشه؟؟

دوست عزیز شما باید وارد تنظیمات شید بعد برید تو قسمت نتورک و در انتها فورگت وایرلس نتورک رو میزنی.
اگر نتونستید بگید که من با عکس راهنماییتون کنم

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز وقتی کنسولتون آپدیت شه این تم یا هر چیزی که هست به صورت افزونه با آپدیت نصب میشه.
شما اگر بک گراند انتخاب کنید کاشی ها شفاف میشن

- - -ویرایش - - -

دوستان دقیقا چه مواردی در xone نیاز به چیز پی ان داره اگه میشه کامل توضیح بدید پیشاپیش خیلی خیلی ممنونم :)

دقیقا خرید دی ال سی بازی ها یا بازی های که به صورت دیجیتالی خرید می کنید.

دوست عزیز وقتی کنسولتون آپدیت شه این تم یا هر چیزی که هست به صورت افزونه با آپدیت نصب میشه.
شما اگر بک گراند انتخاب کنید کاشی ها شفاف میشن

آقا دقیقا:d کدوم قسمت منوی کنسول باید بریم و بک گراند رو عوض کنیم من تازه خریدم منوش یه کم برام گیج کنندس؟؟؟

آقا دقیقا:d کدوم قسمت منوی کنسول باید بریم و بک گراند رو عوض کنیم من تازه خریدم منوش یه کم برام گیج کنندس؟؟؟
میتونی عکس بریزی تو فلش و وصل کنی به کنسول و تو media player ـش عکس رو باز کنی و set as background بزنی.
اچیومنت هم داشته باشی و از عکسش خوشت بیاد به همین روش (باز کردن و set as background) میتونی به عنوان زمینه بذاری.

آقا من بعضی مواقع اصلا اکانتم به لایو وصل نمیشه
هی ارور میده. هرکاری میکنم وصل نمیشه تا مثلا 1 ساعت بعد درست میشه
خیلی رو اعصابه !
شمام همین مشکلو دارین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or