همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان از این محصول استفاده کردیدچطوره؟ Xbox One Play & Charge Kit
همش مشکل باتری دارم تو این دو هفته ای که کنسول گرفتم

این فروشگاه dc معتبره ؟ ازش بگیرم

فقط اورجینال مایکروسافت و بگیر غیر اورجینال پولتو ریختی دور

چطوري بازي مجاني دان كنم حجم مهم ني

بعد از اینکه اکانتت xbox live ساختی از stor میتونی دان کنی بعضی بازیها کلاْ مجانی هستن مثل warframe و Killerinstict ویه چندتا دیگه و بعضی بازیهام باید اکانت گلد داشته باشی مثل worm و غیره که هرماهم عوض میشه...اگانت گلد هم ماهی ۲۰ ۳۰ تومنه که از تو بعضی سایتهایه بازی و غیره مثله giftha میتونی بخری و کدشو تو لایو وارد کنی به همین راحتی و به همین سادگی!

اقا من رو اکانتم 10 دلار داره می پوسه مایکرو هم ایمیل داده که تا برج 6 اکسپایر میشه . حالا می خوام بودنم بازی خوب چی میشه با این خرید ؟؟
صبر کن چند وقت دیگه Ori میاد. (البته 20 دلاره) یه 10تا دیگه بذار روش اونو بگیر حالشو ببر. ;)

در حالت آفلاین آچیومنت باز نمیشه؟!
این ضبط ویدیوی بازی که خود به خود بعضی وقتها انجام می گیره رو چطور میشه غیر فعال کرد؟!
باز میشه ولی تا وقتی آنلاین نشی نشون نمیده.
اگه از Setting بخش Preferences قسمت GameDVR رو خاموش کنید دیگه ضبط نمیکنه، ولی دیگه خودتون هم به صورتی دستی (همون که 2بار دکمه ی Home رو میزنید و Record میزنید) نمیتونید ضبط کنید. کلا غیرفعال میشه.

آقا مگه دلارهایی که تو اکانت داریم اکسپایر هم میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o

ایمیلشون نتونستم پیدا کنم ولی توش زده بود که که پولش تا اون موقع اکسپایر میشه البته من هم خیلی وقته که با اکانتم به لایو وصل نشدم از روی کنسول

دوستان من هربار که کنسول روشن میکنم مجبورم اکانتمو sign in کنم تا بتونم از طریق آفلاین بازی کنم حالا چیکار کنم که اکانتم همیشه آفلاین بمونه حتی بعد از خاموشی کنسول؟

دوستان من هربار که کنسول روشن میکنم مجبورم اکانتمو sign in کنم تا بتونم از طریق آفلاین بازی کنم حالا چیکار کنم که اکانتم همیشه آفلاین بمونه حتی بعد از خاموشی کنسول؟

شما نمیتونی اینکارو بکنی ....فقط مسئله اینه که برای sign in کردن نیازی به آنلاین بودن نداری ولی هر بار بعد از روشن شدن چه آنلاین چه آفلاین باید sign in کنی.

در عمل xbox one با ps4 برابره....شما هیچ تفاوتی رو بین شون احساس نمیکنی...در آینده نزدیک وقتی شرکت های بازی ساز بتونن از ES-RAMروی xbox one استفاده کنند حتی روی ps4 رو هم کم میکنه...
با xbox one تجربه بازی بسیار عالی تره...به دلیل کنترلر بهتر و وجود کینکت...آمار سوختن ps4 بالا هستش...در حالی که xbox بسیار خنک کار میکنه...ساخته شده که 10 سال برات کار کنه....بسیار مقاومه...

در کل sony و البته فروشندگانش با کلک و حقه های بازاریابی دارن بیشتر میفروشن...
مایکروسافت روی بازاریابی ابتدایی اش اشتباه کرد...ولی بعد هموشون رو اصلاح کرد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or