همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من میخوام کنسول بگیرم پلی ۴ یا ایکس باکس وان ؟ بدجور موندم کدوم و بگیرم و الان ۳۶۰ دارم الان چند وقتیه هی باید اپدیت کنی هی قطع ووصل میشه و خسته شدم از ایکس باکس و گفتم میرم پلی ۴ میگیرم ولی دوباره \شیمون شدم نمیدونم چکار کنم کدوم بهتره ایا پلی ۴ هم همیشه باید اپدیت کنی یا قطع و وصل میشه ؟ از همه لحاظ کدوم بهتره ؟

می تونیXbox One آفلاین رو آپدیت کنی.

سلام بچه ها الان یک بازی دسته دوم خریدم امدم خونه بازی رو تو کنسول میذارم اجرا نمیشه (نمیشناسه دیسک رو) و نکته ی عجیبه دیگه به صورت خودکار اپدیت شده(کاشی ها شفاف شدن) کنسول در حالی که این چند روز اخیر اصلا پیغام اپدیت جدید برام نیومده بود.اگر میشه یک راهنمایی برای این دیسک بازی انجام بدید

سلام.دوستان من تا یک هفته آینده Xbox One رو خرید میکنم، فقط چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1-من تا حالا با Xbox کار نکردم.میخواستم بدونم برای آپدیتش باید تمامی آپدیت هایی که تا حالا براش منتشر شدن رو دانلود کنم یا همون یک آپدیتی که میده کافیه؟
2-توی انتخاب مدل کنسول گیر کردم. پولش اصلا مهم نیست فقط میخوام بدونم کدوم به صرفه تره؟ باندل کالاف یا باندل سانست یا باندل کینکت؟
گفتم از نظر پول نگید. کدموشون بهتره؟ خودتون بودید کینکت رو ترجیح میدادید یا باندل؟ بین باندل ها کالاف یا سانست؟ چون کالاف رو روی PS4 دارم ولی اون انحصاری و باندل COD هم یک ترابایت هست!
ممنون

سلام.دوستان من تا یک هفته آینده Xbox One رو خرید میکنم، فقط چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1-من تا حالا با Xbox کار نکردم.میخواستم بدونم برای آپدیتش باید تمامی آپدیت هایی که تا حالا براش منتشر شدن رو دانلود کنم یا همون یک آپدیتی که میده کافیه؟
2-توی انتخاب مدل کنسول گیر کردم. پولش اصلا مهم نیست فقط میخوام بدونم کدوم به صرفه تره؟ باندل کالاف یا باندل سانست یا باندل کینکت؟
گفتم از نظر پول نگید. کدموشون بهتره؟ خودتون بودید کینکت رو ترجیح میدادید یا باندل؟ بین باندل ها کالاف یا سانست؟ چون کالاف رو روی PS4 دارم ولی اون انحصاری و باندل COD هم یک ترابایت هست!
ممنون
1-به محض اینکه شما با کنسول به اینترنت وصل شید خود سیستم آپدیت که نیاز هست و انجام میده
2-تو انتخاب مدل و باندل سلیقه‌ای هست باید ببینید کدوم باندل شکل شمایلش شما دوست دارید چون هرکدوم از باندل‌ها که شما نام بردید شکل کنسول و کنترلر متفاوت اما نظر من این هست که حتما کینکت هم خریداری کنید چون من به شخصه ازش لذت می‌برم و هر از گاهی دوستام که میان پیشم دست جمعی‌ بازی‌های کینکت و انجام میدیم در حالی‌ که فقط یه بازی مخصوص کینکت اومده اما همون یدونه کلی‌ باعث سرگرمی با دوستان می‌شهاما اگه ادمی‌ هستید که معمولا تنهایی‌ بازی می‌کنید کینکت فعلا زیاد به کارتون نمیاد جز اینکه تو یکسری از بازیا یکسری حرکت متحرک میتونید انجام بدید یا با دستور‌های صوتی تو بازی فعالیت انجام بدید یا ایکس‌باکس رو کنترل کنید..اما باز اگه هزینه براتون مهم نیست حتما تهیه کنید چون حداقل اینه که هی‌ نمیخواد برید جلو کنسول خاموش روشن کنید با دست و با صدا ایکس‌باکس و on وoffمی‌کنید و به همهٔ قسمت‌های کنسول میتونید با فرمان صوتی دسترسی‌ پیدا کنید
کلا هم ۲مدل ایکس‌باکس وجود داره که ریجن ۱ و ۲ هست که تنها تفاوت اینه که رجین ۱ ۱۱۰ ولت هست و ریجن ۲ ۲۲۰ ولت که اگه ریجن ۱ تهیه کنید باید یه ترانس تبدیل ۲۲۰ به ۱۱۰ هم بگیرید که ۷۰ ۸۰ تومان هزینه داره البته ریجن ۲ هم نزدیک ۱۰۰تومان از ریجن ۱ گرون تره
فقط حواستون باشه که ترانس تقلبی بهتون ندن

سلام دوستان گلم.من ميخوام فيلم ببينم با وان.فلش رو ميزنم گوشه ي كنسول و بعد يه برنامه مديا برام نصب شد كه اصلا نميشه زير نويس و چيزاي ديگه رو تنظيم كرد.تو ٣٦٠ خودش يه برنامه داشت كه عالي و كامل بود.اينجا نيست؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or