همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ممنوآخه دیده بودم یک شخصی تقرییا گفته بود که از کد یه بازی xbox one استفاده نکرده, بعد فکر کردم که اینم کد میخواد برای آنلاین ,
Ps4 کد.میخواد برا آنلاین دیگه ؟
ممنون
بازیها ممکنه کد داشته باشن اما آون کدها برای DLC یا مثلا گلد چند روزه هست.
الان مدتی هست که دیگه برای آنلاین بازی کردن نیاز به زدن کد ندارید و فقط کافیه که گلد یا Plus داشته باشید.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من چند وقتیه ps4 گرفتم به نظرتون xone بازی های انحصاریش ارزش اینو داره که این کنسول هم تهیه کنم؟؟ اگه اره با کینکت یا بدون کینکت؟؟ نسل قبل که من از کینکت واقعا راضی بودم.

سلام دوستان من چند وقتیه ps4 گرفتم به نظرتون xone بازی های انحصاریش ارزش اینو داره که این کنسول هم تهیه کنم؟؟ اگه اره با کینکت یا بدون کینکت؟؟ نسل قبل که من از کینکت واقعا راضی بودم.
اگه بودجشو داری بله صدرصد.بدون کينکت

سلام
بازی چیزی واسه کینکتش نیومده؟
لازمه با کینکت بخرمش؟یا نه نمیخواد
بنظرتون ریجن1 بخرم یا2؟(در مورد برقش رو میدونم )
کسی قیمت روز رو میدونه؟(سایتی جای میشناسید مطمئن باشه)

سلام
ی دونه ورزشی اومده اما بنظرم ارزشش نداره.بدون کينکت ريجن یک بگیر

این نصب تایتان فال عجب چیزی شده :| الان 98 درصد رفته گیر کرده جالبه هی Queue میشه:| از طرفی توی Bandwitch usage میزنه 10 گیگ استفاده داشته ولی توی حجم استفاده شده سایت isp میرم 3 گیگ هم نیست... از اون طرف دیسک تو کنسول دائم در حال چرخشه..

سلام

علاوه بر بازی های حرکتی (مثل Kinect Sports که لایسنسش همراه خودش هست یا Xbox Fitness که رایگانه) کینکت رو تو خیلی بازی های می شه استفاده کرد (برای دستور صوتی مثلا می تونی تو فیفا بگی برات تعویض انجام بده). حتی تشخیص میده که خودت دستور رو میدی و اگه یکی خواست کرم بریزه ناکام بمونه:d

سلام

از من ميشنوي كينكتم بگير

Good luck !!!

این نصب تایتان فال عجب چیزی شده :| الان 98 درصد رفته گیر کرده جالبه هی Queue میشه:| از طرفی توی Bandwitch usage میزنه 10 گیگ استفاده داشته ولی توی حجم استفاده شده سایت isp میرم 3 گیگ هم نیست... از اون طرف دیسک تو کنسول دائم در حال چرخشه..

من یبار نصب کردم و اپدیت 4 گیگ و خورده ای هم گرفتم. ولی یه چند ساعت بعد دوباره پیام یه اپدیت 40 مگی داد زدم اپدیت بشه اصلا جلو نرفت چند ساعت هم معطلش شدم ولی جلو نرفت. الان کلا دیتا بازیو حذف کردم و دوباره نصب کردم و دارم اپدیت هم دوباره میگیرم. کلا داستان شده این برای ما:d

من یبار نصب کردم و اپدیت 4 گیگ و خورده ای هم گرفتم. ولی یه چند ساعت بعد دوباره پیام یه اپدیت 40 مگی داد زدم اپدیت بشه اصلا جلو نرفت چند ساعت هم معطلش شدم ولی جلو نرفت. الان کلا دیتا بازیو حذف کردم و دوباره نصب کردم و دارم اپدیت هم دوباره میگیرم. کلا داستان شده این برای ما:d
آره واقعا... اصلا یک کاری میکنه آدم بفروشه بره این لامصبو:d میزارم یکم دیگه بمونه اگر نشد منم پاکش میکنم بره یاد 360 بخیر گنده ترین آپدیتش 30 مگ بود :d

آره واقعا... اصلا یک کاری میکنه آدم بفروشه بره این لامصبو:d میزارم یکم دیگه بمونه اگر نشد منم پاکش میکنم بره یاد 360 بخیر گنده ترین آپدیتش 30 مگ بود :d

ولی من که حاضر شدم بازم 4 گیگ خرجش کنم چون اون مدتی که بازی کردم واقعا گیم پلی شاخی داشت:d

ته زورت رو بزن که بازیش کنی:d

مارو از نگرانی در بیار چی کار کردی؟ :| :((
====
@Frobary

من هارد رو با MAC امتحان کردم می تونید فرمت یا پارتیشن بندی کنید با Hard Disk Utility ولی دسترسی به فایلها ندارید.
@Inquisitor
@SMM9
اگر تهران یا کرج هستید هارد بیارید آپدیت های Titan رو کامل برسونم دستتون که به تورنومنت برسید ;)

آخرین ویرایش:
@Frobary

من هارد رو با MAC امتحان کردم می تونید فرمت یا پارتیشن بندی کنید با Hard Disk Utility ولی دسترسی به فایلها ندارید.
@Inquisitor
@SMM9
اگر تهران یا کرج هستید هارد بیارید آپدیت های Titan رو کامل برسونم دستتون که به تورنومنت برسید ;)
مرسی از لطفت اما موضوع اینه که هارد ندارم :d همینو پاک میکنم دوباره میزنم اوکی میشه :d

این مشکل آپدیت ها و دانلود باید درست بشه، من Project SPARK رو حداقل 4 بار تلاش کردم تا بالاخره دانلود شد، کل بازی 2.5 گیگ بود ولی اندازه 8-7 گیگ دانلود کردم :دی حدود 20 روز بازی کردم بعدش یه آپدیت 2.5 گیگی (دقیقا اندازه حجم بازی اصلی) واسش اومد :)) قشنگ پاکش کردم گذاشتمش کنار. خدا پدر Sunset رو بیامرزه که تو اون مدتی که من داشتمش کلا 300 مگ آپدیت داشت :دی

این مشکل آپدیت ها و دانلود باید درست بشه، من Project SPARK رو حداقل 4 بار تلاش کردم تا بالاخره دانلود شد، کل بازی 2.5 گیگ بود ولی اندازه 8-7 گیگ دانلود کردم :دی حدود 20 روز بازی کردم بعدش یه آپدیت 2.5 گیگی (دقیقا اندازه حجم بازی اصلی) واسش اومد :)) قشنگ پاکش کردم گذاشتمش کنار. خدا پدر Sunset رو بیامرزه که تو اون مدتی که من داشتمش کلا 300 مگ آپدیت داشت :دی
لول جالبه الان رفتم دیدم شده 99%:d فکر کنم ترسید :d
جالبه اکثرا این مشکل رو دارن یهو رو یک درصد گیر میکنه مثل اسب دانلود میکنه:d بعد یهو 60 درصد میره جلو دوباره گیر میکنه.. به نظرم مایکروسافت باید install بازی رو از آپدیت جدا کنه یعنی اول از رو سی دی بریزه بعد دانلود کنه این جوری آدم میفهمه دانلود در چه وضعیتیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or