همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من یه هارد 1TB رو زدم به X1 تا دیتای یه بازی رو بدم یه یکی از دوستانم، بعدش دیگه PC هارد رو نمی شناسه :دی هر بلایی میشد سرش آوردم ولی اصلا انگار همچین چیزی واسه PC تعریف نشده، جالبه رو X1 که میزارم خیلی راحت میشناسه و میشه روش اطلاعات کپی کرد. خلاصه یه برنامه صفحات قبل بود اون رو نصب کردم و گذاشتم رو PC Mode، الان وقتی هارد رو وصل میکنم به PC، سیستم کلا میترکه و صفحه آبی میاد! :دی رو یه PC دیگه هم تست کردم که باز اونجا نمی شناسه. راهی هست بشه اینو راه انداخت یا اینکه اجبارا وصلش کنم به همون X1؟ :دی

من یه هارد 1TB رو زدم به X1 تا دیتای یه بازی رو بدم یه یکی از دوستانم، بعدش دیگه PC هارد رو نمی شناسه :دی هر بلایی میشد سرش آوردم ولی اصلا انگار همچین چیزی واسه PC تعریف نشده، جالبه رو X1 که میزارم خیلی راحت میشناسه و میشه روش اطلاعات کپی کرد. خلاصه یه برنامه صفحات قبل بود اون رو نصب کردم و گذاشتم رو PC Mode، الان وقتی هارد رو وصل میکنم به PC، سیستم کلا میترکه و صفحه آبی میاد! :دی رو یه PC دیگه هم تست کردم که باز اونجا نمی شناسه. راهی هست بشه اینو راه انداخت یا اینکه اجبارا وصلش کنم به همون X1؟ :دی
آخ آخ محمد باید هارد رو اول با اون برنامه فرمت میکردی، نه خود Xbox. اگه با X1 فرمت کنی وقتی به PC Mode تغییر میدی دقیقا با Blue Screen مواجه میشی.
تا حالا که راه حلی برای این مشکل ندادن، یکی میگفت باید لینوکس نصب کرد و از توی اون هارد رو درست کرد که هم دردسر داره هم من دقیق بلد نیستم.
فعلا باید فقط به X1 وصل کنی تا شاید یه فرجی بشه.

دوستاني كه مشكل هارد دارن بهشون پيشنهاد ميكنم كه هارد رو به رسيور يا ست تاپ باكس هاي ايراني وصل كنن و از طريق اون فرمت كنن.فك كنم كه جواب بده.

یک سوال مبتدی
تفاوت ریجن ۱و ۲ به غیر از آداپتور چیه؟ دلیل اختلاف قیمت چیه؟ مگه بازی‌ها رو جفتشون اجرا نمی‌شند؟
برای ما تو ایران کدوم بهتره

یک سوال مبتدی
تفاوت ریجن ۱و ۲ به غیر از آداپتور چیه؟ دلیل اختلاف قیمت چیه؟ مگه بازی‌ها رو جفتشون اجرا نمی‌شند؟
برای ما تو ایران کدوم بهتره
به جز برق مصرفي هيچ تفاوتي با هم ديگه ندارن.
دليل اختلاف قيمت هم تو ايران فقط همون اداپتور.

آخرین ویرایش:
آخ آخ محمد باید هارد رو اول با اون برنامه فرمت میکردی، نه خود Xbox. اگه با X1 فرمت کنی وقتی به PC Mode تغییر میدی دقیقا با Blue Screen مواجه میشی.
تا حالا که راه حلی برای این مشکل ندادن، یکی میگفت باید لینوکس نصب کرد و از توی اون هارد رو درست کرد که هم دردسر داره هم من دقیق بلد نیستم.
فعلا باید فقط به X1 وصل کنی تا شاید یه فرجی بشه.

یعنی هارد منم تعطیل؟ :|

یعنی هارد منم تعطیل؟ :|
آره دیگه فعلا که راه حلی نیومده.
مگر اینکه چیزی که امیرحسین بالا گفت جواب بده.
دوستاني كه مشكل هارد دارن بهشون پيشنهاد ميكنم كه هارد رو به رسيور يا ست تاپ باكس هاي ايراني وصل كنن و از طريق اون فرمت كنن.فك كنم كه جواب بده.
ولی احتمال هم داره با این کار هرچی رو هارد هست بپره.

ولی احتمال هم داره با این کار هرچی رو هارد هست بپره.

احتمال که نداره 100 درصد میپره :d ولی از اونجایی که هسته اصلی این طور سیستم ها لینوکس یا اندروید ه مشکل بلو اسکرین و نداره و میتونید فرمت کنید.. اما قبل فرمت یه بارم رو سیستم عامل MAC امتحان کنید اگر دسترسی دارید. من فردا پس فردا شاید به هارد USB3 دسترسی پیدا کردم براتون تست میکنم.

احتمال که نداره 100 درصد میپره :d ولی از اونجایی که هسته اصلی این طور سیستم ها لینوکس یا اندروید ه مشکل بلو اسکرین و نداره و میتونید فرمت کنید.. اما قبل فرمت یه بارم رو سیستم عامل MAC امتحان کنید اگر دسترسی دارید. من فردا پس فردا شاید به هارد USB3 دسترسی پیدا کردم براتون تست میکنم.
من مک دارم منتها متاسفانه هارد USB3 دم دستم نیست که باهاش امتحان کنم اگر احیانا تست کردید و جواب داد برای دوستان هارداشون رو ردیف میکنم.

من مک دارم منتها متاسفانه هارد USB3 دم دستم نیست که باهاش امتحان کنم اگر احیانا تست کردید و جواب داد برای دوستان هارداشون رو ردیف میکنم.
منم مک دارم اگر اوکی شد به بچه ها کمک میکنیم .. حتما اطلاع میدم تا جمعه...
طبق گفته بچه های Reddit که اگر با Xbox فرمت کردید کاریش نمیشه کرد و یه هارد جدا باید برای Xbox در نظر بگیرید .. البته این مشکل با پارتیشن بندی حل میشه و میتونید یه پارتیشن برای PC و یکی هم برای فرمت One بزارید کنارولی خوب اطلاعات از دست میره در حین پارتیشن بندی..
دوستانی هم که قصد وصل کردن هارد در آیندرو دارند از این راهنما استفاده کنند تا با مشکل مشابه دوستان دیگمون روبرو نشن:
http://digiex.net/guides-reviews/co...-xbox-one-usb-formatted-drive-windows-pc.html
ظاهرا عده ای از یوزرها که از این تاپیک استفاده کردن بازم بلو اسکرین گرفتن ... گفتم در جریان باشید..

آخرین ویرایش:
سلام، من هر وقت می خوام GTA V Online بازی کنم همیشه به یه سرورهایی انتقال داده میشم که 6-7 نفر بیشتر توش نیستن و وقتی از طریق quick job هم می خوام وارد یه مدل بازی بشم دقیقا همین مشکل رو دارم حداکثر 4-5 نفر توش هستن...هیچ راهی نیست که بشه مثل بازی های دیگه آنلاین درست حسابی با سرورهای پر جمعیت بازی کرد ؟ تاپیک بازی GTAV رو هرچی گشتم نبود اونجا بپرسم....ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or