همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام من میخواهم یک xbox one بخرم ریجن 2 پال هستش یک تعداد سوال داشتم و ممنون میشم عزیزانی که این کنسول رو دارن تجربیاتشون رو به بنده بفرماین

1- اول اینکه xbox one با ایران مشکلی نداره ؟

2-آیا مثلا من اگر یک بازی فیزیکی داشته باشم و بخواهم بازی کنم باید به اینترنت هم وصل باشم آخه شنیدم هر 24 ساعت باید به اینترنت وصل بود وگرنه نمیشه بازی کرد ( و این موضوع در مورد بازیهای دیجیتالی که خریداری و دانلود میشن چگونه هستش ؟)در آخر

3-آیا من که خریدم باید بزارم آپدیت بشه و چقدر آپدیتش طول میکشه و اینکه میشه مواقعی که آپدیت لازم داره کنسول شبانه بزارم آپدیت کنه مثلا بزارم از ساعت 1 شب تا 7 صبح آپدیت کنه و راس ساعت 7 قطع بشه و دوباره فردا شب ادامه اپدیت رو انجام بده (و اینکه برای دانلود بازی چگونه هستش این طوری میشه )

4-میگن برای ایکس باکس آپدیت جدیدی اومده که سیپیو قوی تر میشه و در حد ps4 راسته ؟

5-آیا من که ریجن دستگاه پال هستش اروپا احتمالا برای خرید بازی های دیجیتالی به یورو هستش میشه من ریجن کشورم رو بزارم آمریکا و با دلار مثلا اکانت گلد یا بازی بخرم دیجیتالی ؟

6-من اگر یک بازی از دوستم بگیرم و روی کنسول نصبش کنم بعد بازی رو بهش برگردونم اون وقت برم همون بازی رو کدش رو دیجیتالی بخرم میتونم روی اون بازی که نصب کردم ست کنم اون وقت بدون سی دی بازی اجراش کنم ؟

7-اگر بازی دیجیتالی خریداری بشه و کدش روی اکانت من روی کنسول فعال بشه فقط تا همیشه روی اکانت من میمونه ؟

8-اگر اکانت من بن بشه یا کلا اگر ماکروسافت یکی رو بن کنه اکانت بن میشه یا کنسول هم بن میشه و اینکه آیا روی اکانت بازی دیجیتالی باشه اون بازی هم بن میشه ؟

9-آخر اگر چیزی هست که من بی اطلاعم میشه بگید

با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام من میخواهم یک xbox one بخرم ریجن 2 پال هستش یک تعداد سوال داشتم و ممنون میشم عزیزانی که این کنسول رو دارن تجربیاتشون رو به بنده بفرماین

1- اول اینکه xbox one با ایران مشکلی نداره ؟

2-آیا مثلا من اگر یک بازی فیزیکی داشته باشم و بخواهم بازی کنم باید به اینترنت هم وصل باشم آخه شنیدم هر 24 ساعت باید به اینترنت وصل بود وگرنه نمیشه بازی کرد ( و این موضوع در مورد بازیهای دیجیتالی که خریداری و دانلود میشن چگونه هستش ؟)در آخر

3-آیا من که خریدم باید بزارم آپدیت بشه و چقدر آپدیتش طول میکشه و اینکه میشه مواقعی که آپدیت لازم داره کنسول شبانه بزارم آپدیت کنه مثلا بزارم از ساعت 1 شب تا 7 صبح آپدیت کنه و راس ساعت 7 قطع بشه و دوباره فردا شب ادامه اپدیت رو انجام بده (و اینکه برای دانلود بازی چگونه هستش این طوری میشه )

4-میگن برای ایکس باکس آپدیت جدیدی اومده که سیپیو قوی تر میشه و در حد ps4 راسته ؟

5-آیا من که ریجن دستگاه پال هستش اروپا احتمالا برای خرید بازی های دیجیتالی به یورو هستش میشه من ریجن کشورم رو بزارم آمریکا و با دلار مثلا اکانت گلد یا بازی بخرم دیجیتالی ؟

6-من اگر یک بازی از دوستم بگیرم و روی کنسول نصبش کنم بعد بازی رو بهش برگردونم اون وقت برم همون بازی رو کدش رو دیجیتالی بخرم میتونم روی اون بازی که نصب کردم ست کنم اون وقت بدون سی دی بازی اجراش کنم ؟

7-اگر بازی دیجیتالی خریداری بشه و کدش روی اکانت من روی کنسول فعال بشه فقط تا همیشه روی اکانت من میمونه ؟

8-اگر اکانت من بن بشه یا کلا اگر ماکروسافت یکی رو بن کنه اکانت بن میشه یا کنسول هم بن میشه و اینکه آیا روی اکانت بازی دیجیتالی باشه اون بازی هم بن میشه ؟

9-آخر اگر چیزی هست که من بی اطلاعم میشه بگید

با تشکر

1. خرید های دیجیتالی باید با آیپی غیر از ایران انجام شه مشکله دیگه ای وجود نداره.
2.با بازیه فیزیکیتون بدون نیاز به اینترنت میتونید بازی کنید به شرط اینکه مو قع اجرای بازی آفلاین باشید و آپدیت بازی رو نگیرید وگرنه باید واستید تا آپدیت کامل انجام شه و بعد آفلاین یا آنلاین به بازی ادامه بدید اگرم قصد آپدیت بازیرو داشته باشید که دیگه فرقی نداره... بازی های دیجیتالی هم به گفته دوستان مشکلی نیست غیر از بحث شیر کردن و هوم کنسول که هممون درگیرشیم :d .... اون 24 ساعت یک بارو این مسایل به تاریخ پیوسته
3. یه آپدیت اولیه در حد 700 یا 800 مگ باید انجام بدی.. امکانات دانلود منیج دستگاه در حد پاز و استارت هست و ساعت نمیتونید تعریف کنید البته تو حالت Instant On یا همون Sleep هم به صورت نیمه روشن و آماده به کار دانلودها رو انجام میده
4. تا حدودی رزولوشن نزدیک میشه ولی در کل تو انحصاری ها که از لحاظ تکنیکی هر کدوم قابلیت ها ی خاص خودشون رو دارند. کلا فرق اساسی تو چند تا بازیه ..
PES15 , Metal Gear , Call Of Duty Ghost که اختلاف رزلوشن 720 در برابر 1080 بوده یا , Tomb Rider که 30 فریم در برابر تقریبا 60 فریم بوده .
5. هیچ گونه ریجن لاکی برای One وجود نداره فقط باید بر اساس ریجن اکانتت Gift Card تهیه کنید.
6.بله ولی باید آنلاین باشید
7. بله
8.فعلا خبری از بن نیست ولی بسته به شرایط ممکنه کنسول بن شه و یا اکانت
9. دستگاه از لحاظ طول عمر دمای کاری و نویز فوق العاده عمل میکنه و بدون نگرانی هرجند ساعت که علاقه داری میتونی باش بازی کنی.. کنترلر هم فوقالعاده محکم و خوش ساخت طراحی شده و فقط چند ساعت طول میکشه به طراحی جدید RB , LB عادت کنی. کلا به فکر یه اینترنت مناسب باش چون وقتی داری 60 $ پرداخت میکنی خیلی حیفه که از قابلیت های آنلاین اون بازی بی بهره بمونی... اگر آنلاین برات مهم نیست به نظرم با این وضع قیمت بازی ها تو دراز مدت PC خیلی به صرفه تر هست. چون هزینه بازیها تقریبا صفره شما نهایت پول دانلود یا DVD خام رو پرداخت میکنید. کیفیت هدست داخل پکش هم عالیه. از ایرادات میشه به بزرگی و سنگینیش اشاره کرد و اینکه بازیاش به صورت دسته دوم کمتر از PS4 گیر میاد..

آخرین ویرایش:
سوال هایه کنکور به این پیچیدگی نیست!!
در کل اکثر اطلاعاتی که بهتون دادن غلطه
١ -خیر
٢ -خیر
٣- آپدیت کنسول از ٢٠٠مگ شروع میشه تا ۵٠٠ که یه شبه دانلود میشه
آپدیت بازیها رو میشه مدیریت و زمان بندی کرد ولی آپدیت کنسول خیر
۴- cpuه وان الان هم قویتر از ps4 هست
۵-ایکس باکس وان ریجن فری هست و این قرتی بازیها رو نداره
۶-بله میشه
٧-درست است
٨-دلیلی برای بن وجود ندارد یا حداقل روی هیچ وانی صورت نگرفته تا ببینیم به چه صورت هست
٩-در آخر هم بگم خونسردی خودتون رو حفظ کنید ایکس باکس وان کنسولی هست که میشه به صورت آفلاین ازش استفاده کرد ولی آنلاین خیلی خیلی بهتر امکانات در اختیارت میزاره

در آخر هم باید به این نکته اشاره کنم که امکانات و آپدیتهایه کنسول رقیب ps4 دقیقا مثل وان هست یعنی اگه مثلا ٢گیگ آپدیت برای بازی بتلفیلد روی لایو میاد همون حجم آپدیت روی psn هم میاد فقط اونجا صداشو در نمیارن ولی این آپدیتها با چکش روی کنسول مایکروسافت کوبیده میشه

1. خرید های دیجیتالی باید با آیپی غیر از ایران انجام شه مشکله دیگه ای وجود نداره.
2.با بازیه فیزیکیتون بدون نیاز به اینترنت میتونید بازی کنید به شرط اینکه مو قع اجرای بازی آفلاین باشید و آپدیت بازی رو نگیرید اگرم قصد آپدیت بازیرو داشته باشید که دیگه فرقی نداره... بازی های دیجیتالی معمولا باید آن باشید برای اجرا .... اون 24 ساعت یک بارو این مسایل به تاریخ پیوسته
3. یه آپدیت اولیه در حد 700 یا 800 مگ باید انجام بدی.. امکانات دانلود منیج دستگاه در حد پاز و استارت هست و ساعت نمیتونید تعریف کنید البته تو حالت Instant On یا همون Sleep هم به صورت نیمه روشن و آماده به کار دانلودها رو انجام میده
4. تا حدودی رزولوشن نزدیک میشه ولی در کل تو انحصاری ها که از لحاظ تکنیکی هر کدوم قابلیت ها ی خاص خودشون رو دارند. کلا فرق اساسی تو چند تا بازیه ..
PES15 , Metal Gear , Call Of Duty Ghost که اختلاف رزلوشن 720 در برابر 1080 بوده یا , Tomb Rider که 30 فریم در برابر تقریبا 60 فریم بوده .
5. هیچ گونه ریجن لاکی برای One وجود نداره فقط باید بر اساس ریجن اکانتت Gift Card تهیه کنید.
6.بله ولی باید آنلاین باشید
7. بله
8.فعلا خبری از بن نیست ولی بسته به شرایط ممکنه کنسول بن شه و یا اکانت
9. دستگاه از لحاظ طول عمر دمای کاری و نویز فوق العاده عمل میکنه و بدون نگرانی هرجند ساعت که علاقه داری میتونی باش بازی کنی.. کنترلر هم فوقالعاده محکم و خوش ساخت طراحی شده و فقط چند ساعت طول میکشه به طراحی جدید RB , LB عادت کنی. کلا به فکر یه اینترنت مناسب باش چون وقتی داری 60 $ پرداخت میکنی خیلی حیفه که از قابلیت های آنلاین اون بازی بی بهره بمونی... اگر آنلاین برات مهم نیست به نظرم با این وضع قیمت بازی ها تو دراز مدت PC خیلی به صرفه تر هست. چون هزینه بازیها تقریبا صفره شما نهایت پول دانلود یا DVD خام رو پرداخت میکنید. کیفیت هدست داخل پکش هم عالیه. از ایرادات میشه به بزرگی و سنگینیش اشاره کرد و اینکه بازیاش به صورت دسته دوم کمتر از PS4 گیر میاد..

ممنونم فقط در مورد پاسخ سوال 6 یعنی همیشه موقع اجرای بازی دیجیتال باید انلاین بود مخصوصا اگر بازی رو از کسی بگیرم و نصب کنیم یا فقط برای دفعه اول باید انلاین بود و دفعه های بعد میشه آفلاین هم بازی کرد خودتون تست کردید ؟
الان اخه دیدم دارن اکانت دیجیتال هر بازی میدن 85 توی پرشین تولز گفتم بازی رو از جای اجاره کنیم نصب کنیم و بعد اکانت رو بخریم خیلی به صرفه تره ؟ اخه من ممکنه کنسول رو ببرم جای که دسترسی به نت نداشته باشم البته نه همیشه بعضی مواقع توی باغی جای

ممنونم فقط در مورد پاسخ سوال 6 یعنی همیشه موقع اجرای بازی دیجیتال باید انلاین بود مخصوصا اگر بازی رو از کسی بگیرم و نصب کنیم یا فقط برای دفعه اول باید انلاین بود و دفعه های بعد میشه آفلاین هم بازی کرد خودتون تست کردید ؟
الان اخه دیدم دارن اکانت دیجیتال هر بازی میدن 85 توی پرشین تولز گفتم بازی رو از جای اجاره کنیم نصب کنیم و بعد اکانت رو بخریم خیلی به صرفه تره ؟ اخه من ممکنه کنسول رو ببرم جای که دسترسی به نت نداشته باشم البته نه همیشه بعضی مواقع توی باغی جای

میتونی آفلاین استفاده کنی از محتویات دیجیتالیت (اگر پروفایلت رو شیر کرده باشی و هوم کنسول مال شما نباشه باید آن باشی برای محتوای دیجیتالیت .. ) ولی واسه حمل کردن کنسول سبکی نیست اصلا... البته کینک اجباری نیست برای وصل کردن و بردن.

آخرین ویرایش:
باید آن باشی برای محتوای دیجیتالیت .. باید به صورت فیزیکی تهیه کنی که خیالت راحت باشه برای باغ و کوه و کمر.. ولی واسه حمل کردن کنسول سبکی نیست اصلا... البته کینک اجباری نیست برای وصل کردن و بردن.

ممنون فقط آخرین سوال الان دیجی کالا زده با اداپتور 1499 فکر کنم ریجن 2 یا همون پال باشه ریجن 2 هموشون مال 2014 به بعد هستش درسته ؟؟ مشکلی نداره ؟؟ چون میخواهم بگیرم و اینکه قیمت کینکتش جدا چنده حدودا ؟

ممنون فقط آخرین سوال الان دیجی کالا زده با اداپتور 1499 فکر کنم ریجن 2 یا همون پال باشه ریجن 2 هموشون مال 2014 به بعد هستش درسته ؟؟ مشکلی نداره ؟؟ چون میخواهم بگیرم و اینکه قیمت کینکتش جدا چنده حدودا ؟
قیمت ها رو بهتره از تاپیک قیمت بگیرید خیلی اطلاع ندارم کینکت جدا حدودا 300 باید باشه اصلا دقیق نمیدونم.. بهتره اسم مراکز فروش داخلی رو هم تو سایت نیاری که نوعی تبلیغه.. پاکش کنی بهتره و البته شنیدم که سایت ها بعضا آداپتور (پاور بریک ) 110 اصلی کنسول رو با 220 های فیک داخل بازار عوض میکنند که در این صورت اصلا توصیه نمیشن چون نویز بالایی دارند و سریعا خراب میشن. اگرم ریجن 2 باشه که 220 هست و نیازی به ترانس یا آداپتور 110 به 220 نیست .. اگرم قصد حمل کردن کنسول رو داری ریجن 2 توصیه میکنم چون ترانس ها هم معمولا وزن کمی ندارن و دست و پا گیر میشن برای حمل و نقلت.

اگه اشتباه نکنم واسه اجرای بازی دیجیتالی لازم نیست آنلاین باشیم، فقط بازی های Free که با Gold می گیریم نیاز به آنلاین بودن دارن.
محمد جان امتحان کن اولا اوکی بود چند وقتیه به من که اجازه دسترسی به بازیهای دیجیتالیم مثل Titan & Destiny & Fifa15 رو نمیده بازی های Free With Gold هم که Gold بودنمونم چک میکنه بحثش جداست...
من هوم کنسولم دست کسه دیگست فراموش کرده بودم پس مشکلی نیست و آفلاین میشه بازی کرد بازی های دیجیتالی رو... مگر مثل من ...........

آخرین ویرایش:
محمد جان امتحان کن اولا اوکی بود چند وقتیه به من که اجازه دسترسی به بازیهای دیجیتالیم مثل Titan & Destiny & Fifa15 رو نمیده بازی های Free With Gold هم که Gold بودنمونم چک میکنه بحثش جداست...
من آخرین بار Borderlands رو چک کردم مشکلی نداشت، حالا امشب باز یکی دو تا بازی که دارم رو تست میکنم اطلاع رسانی میکنم :دی

اگه هوم پروفایلت دست یکی دیگه باشه برای بازی های دیجیتالی باید حتما انلاین باشید.

دانلود D4 - Dark Dreams Dont Die با استفاده از PC

99555977368662344015.png

FK.IT
BAY
LIFE

X

يه سوال كوچولو
به عنوان اولين بازي واسه اين كنسول كدوم رو پيشنهاد ميدين كه تا مدت ها تكراري نشه و سرگرم كننده باشه و ...؟
- GTA 5
- Forza horizon 2

يه سوال ريزه ديگه: اگه مثلا GTA 5 رو ريجن 1 بگيرم، ميتونم Forza horizon 2 رو ريجن 2 بگيرم؟ يا بايد هم ريجن باشن؟

(يه سوال كوچيكتر، بهترين سايت واسه فروش اين بازيا كدومه؟ يعني از كجا بايد تهيه كرد؟)

آخرین ویرایش:
يه سوال كوچولو
به عنوان اولين بازي واسه اين كنسول كدوم رو پيشنهاد ميدين كه تا مدت ها تكراري نشه و سرگرم كننده باشه و ...؟
- GTA 5
- Forza horizon 2

(يه سوال كوچيكتر، بهترين سايت واسه فروش اين بازيا كدومه؟ يعني از كجا بايد تهيه كرد؟)
اگه gta v رو رویِ پی اس 3 یا ایکس 360 بازی کردی که به نظرم تو خرید forza horizon 2 اصلا شک نکن چون این بازی محشره!
ولی اگه gta v رو هنوز بازی نکردی دیگه اونش سلیقه ای هست که اول کدوم رو بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or