همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

جدي؟
يعني مشكلي براي بلوري دستگاه پيش نمياد
بعد اگر مثلا يه بازي ١٤ تا dvd باشه دستگاه راحت ميشناسه
بخش به بخش؟
چون من تو ذهنم مثل كار ps4 بود كه با pxn انتقال ميدن از لب تاپ به دستگاه
محمد جان فکر کنم شما اشتباه برداشت کردی شما کاری که میتونی‌ کنید اگه میخواین بازی دیجیتالی داشته باشین باید اول به هر طریقی دیتا فایل رو رو کنسول خودتون بریزید حالا ۲تا کار می‌شه کرد اول اینکه شما به فرض مثال سی‌دی بازی کرایه کنید یا از دوستتون بگیرین بعد بذارین داخل دستگاه و نصب کنید ((احتیاجی به نصب کامل نیست در حد اینکه بازی اجرا شه)) یا یکی‌ از دوستانتون که بازی قبلا رو کنسول خودش نصب کرده از طریقه هارد اون دیتا رو بریزین داخل هارد و بعد اون دیتا رو بریزید رو کنسول خودتون که اینجوری دیگه کلا نیازی به سی‌دی هم ندارید ...حالا شما میتونید به سایت ایکس‌باکس برید و کد دیجیتالی بازی بخرین بعد اون کدو فعال کنید و بازی کنید..
چیزی که اهمیت داره اینه که شما باید دیتا اون بازی رو حتما رو کنسول داشته باشید که از شر دانلود کردن بازی راحت شید

سلام‌دوستان..کسی قیمت و حجم بازی های دیجیتالی ایکس باکس‌وان رو‌داره؟؟؟ 50 دلار امریکا چند‌تا بازی درست و حسابی میشه.
باخرید دیجیتالی نیازی ی خرید دیسکم‌هست؟؟
باتشکر

سلام دوستان
يه سوال داشتم

من تازه xbox one خريدم، امروز كه اولين آپديتش رو انجام دادم و مراحل بعدش رو رفتم، تو يه مرحله ازم پرسيد كه 30 روز اكانت رايگان gold هست، فعالش مي كني يا كنسل. منم عجله اي بود كارم، سريع كنسل كردم. آيا راه ديگه اي هست كه بتونم فعالش كنم؟
ممنون

سلام‌دوستان..کسی قیمت و حجم بازی های دیجیتالی ایکس باکس‌وان رو‌داره؟؟؟ 50 دلار امریکا چند‌تا بازی درست و حسابی میشه.
باخرید دیجیتالی نیازی ی خرید دیسکم‌هست؟؟
باتشکر
بعضی بازی ها رو می تونی بخری ولی من خودم بازی 60 دلاری رو به یکی 90 هزار تومن میدم واسم دیجیتالی می خره اگه می خوای بدونی کی هست و چجوری بهم پیام خصوصی بده

بعضی بازی ها رو می تونی بخری ولی من خودم بازی 60 دلاری رو به یکی 90 هزار تومن میدم واسم دیجیتالی می خره اگه می خوای بدونی کی هست و چجوری بهم پیام خصوصی بده
بازی ۶۰ دلاریو ۹۰تومان میخره ؟8-| چقد با انصافه دلاری ۱۵۰۰حساب می‌کنه به ما هم معرفی‌ کن خوب

یعنی‌ اون کد دیجیتالی رو به شما دادن ؟۹۰تومن؟کدی که باید بزنید و بعد بازیو دانلود کنید ؟
آکانتم رو در اختیارش قرار دادم و بازی رو برام خرید و توی قسمت My games&app ام رفت و دانلودش کردم. میتونی بهش بگی که برات یه آکانت جدید بسازه و از این طریق بازی رو برات بگیره و بعد تو از طریق اون آکانت بتونی بازی رو استفاده کنی.ولی اینطوری اگر لایسنس باشی با کسی نمیتونه از بازیت استفاده کنه

آکانتم رو در اختیارش قرار دادم و بازی رو برام خرید و توی قسمت My games&app ام رفت و دانلودش کردم. میتونی بهش بگی که برات یه آکانت جدید بسازه و از این طریق بازی رو برات بگیره و بعد تو از طریق اون آکانت بتونی بازی رو استفاده کنی.ولی اینطوری اگر لایسنس باشی با کسی نمیتونه از بازیت استفاده کنه
دوست عزیز میشه بهش اعتماد کرد؟ اکانت رو میگیره کار غیرقانونی انجام نمیده؟ چون مایکروسافت به این چیزها خیلی گیر میده و بن میکنه

دوست عزیز میشه بهش اعتماد کرد؟ اکانت رو میگیره کار غیرقانونی انجام نمیده؟ چون مایکروسافت به این چیزها خیلی گیر میده و بن میکنه
بله میشه اعتماد کرد من خودم ازش خرید کردم.
هیچ کار غیر قانونی انجام نمیده و امکان بن شدن اکانت وجود نداره.
نه تنها من بلکه چند نفر دیگر هم ازش خرید کردن و هیچ مشکلی هم براشون به وجود نیومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or