همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام خدمت دوستان گٔل
یه سوال داشتم
اینکه چجوری ایکس‌باکس وان رو بهtv وصل کنیم منظورم برای تماشای tv در ایکس‌باکس وان هست.
و اینکه بتونیم در تلویزیون توسط ایکس‌باکس شبکه‌های ایرانو ببینیم

سلام
میخواستم بدونم region کنسول و اکانت لایو باید یکی باشه یا نه؟؟
مثلا من که اکانت لایوم اروپاست باید X1 رژیون 2 بگیرم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام نه داداش هیچ ربطی ندارن
تو ایکس باکس وان لازم نیست مثل 4 نگران ریجن اکانت و بازی و ... باشی تو وان هیچ گونه ریجن لاکی چه برا بازی چه اکانت چه دی ال سی چه کنسول وجود نداره فقط تنها چیزی که تو بحث ریجن وان هست و اهمیت داره برق خود دستگاه هست که ریجن 1 110 هست و ریجن 2 220

سلام

من قصد خرید XBOX One و دارم و تنها سوالم اینکه با چنین سرعتی امکان بازی آنلاین برایم وجود دارد٬ یا نیازمند سرعت اینترنت بالاتری است؟

4010499318.png

متشکرم

سلام

من قصد خرید XBOX One و دارم و تنها سوالم اینکه با چنین سرعتی امکان بازی آنلاین برایم وجود دارد٬ یا نیازمند سرعت اینترنت بالاتری است؟

4010499318.png

متشکرم

اگه تست رو نسبت به اروپا و آمریکا بگیری بهتره...اگه پینگت زیر 300 بود میشه آنلاین زد و هرچی کمتر بود بهتر و راحت تر

سلام دوستان ظاهرن از دیشب سرویس آنلاین ایکس وان ( ایکس باکس لایو ) هک شده و مسئولین دارن روش کار میکنن:-/
من الان میخواستم فارکرای 4 رو به صورت آفلاین یعنی بدون اینترنت بازی کنم اما همش پیغام ورود با اکانت لایو رو ازم میپرسه:(
الان من چجوری میتونم فارکرای 4 رو بازی کنم؟؟؟ یعنی همیشه باید اکانتم آنلاین باشه؟؟؟ اینجوری که خیلی بده؟؟؟ =((

سلام دوستان ظاهرن از دیشب سرویس آنلاین ایکس وان ( ایکس باکس لایو ) هک شده و مسئولین دارن روش کار میکنن:-/
من الان میخواستم فارکرای 4 رو به صورت آفلاین یعنی بدون اینترنت بازی کنم اما همش پیغام ورود با اکانت لایو رو ازم میپرسه:(
الان من چجوری میتونم فارکرای 4 رو بازی کنم؟؟؟ یعنی همیشه باید اکانتم آنلاین باشه؟؟؟ اینجوری که خیلی بده؟؟؟ =((
هک نشده:d
XBL و PSN از دسترس خارج شدند!

اگه بازی رو دیسک تهیه کردین که نباید مشکلی باشه و آفلاین میشه بازی کرد ولی اگه دیجیتالی فکر نکنم بشه آفلاین بازی کرد.
البته من الان خودم چک کردم، مثل این که درست شده و راحت میشه Sign in کرد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من بازيgta5 گرفتم دستگاه تا گذاشتم درخواست اپديت داد اپديت كردم بعد سي دي instal شد تا 99 درصد وايساد و همين جوري مونده
الان بايد چه كرد؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or